- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
Şaka mıı ? :)) KPSS olmasın oo4 e kadar yolu var bacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mıı ? :)) KPSS olmasın oo4 e kadar yolu var bacım
şaşırdım biran yani resimden yorumlayabildiniz tebriklerYok kuzum cıddı baktım hemencık
Teşekkür ederim inşallah :)Ben hiç anlamam ama fincanın bir tarafında kabarık bir elbiseli kadın ve karşısında bir erkek el uzatmış dans ediyorlar sanki,bu nişana yorulabilir veya söz :))
Oyle hobı bajım bazen gelıyolar bazen hıc bakamıyorum,bu arada bı arkadas demıs de evlılık dıye 2015 de görünmüyor konu sahıbıne evlilik falan,sımdı atasınız üj bej liraşaşırdım biran yani resimden yorumlayabildiniz tebrikler![]()
Sen cektigin resimleri nasil yukledin hic denemedim ben rica etsem yardimci olurmusunTeşekkür ederim inşallah :)
Saka bajım saka,daha once baktığımı yazdım zatı,o kadar cıktı bendenŞaka mıı ? :)) KPSS olmasın oo![]()
Sonra seni fal yagmuruna tutarlar demedi deme ozelini kapat mesajaSaka bajım saka,daha once baktığımı yazdım zatı,o kadar cıktı benden
Yeni konu aç diyorsun ya tatlım hemen konu alanının altında dosya yükle var oradan klasörden ya da masaüstünden seçip aç diyorsun. Her bir resim için aynı işlemi tekrarlıyorsun :)Sen cektigin resimleri nasil yukledin hic denemedim ben rica etsem yardimci olurmusun
Çok teşekkür ederim :)Saka bajım saka,daha once baktığımı yazdım zatı,o kadar cıktı benden
Çok teşekkürler canimYeni konu aç diyorsun ya tatlım hemen konu alanının altında dosya yükle var oradan klasörden ya da masaüstünden seçip aç diyorsun. Her bir resim için aynı işlemi tekrarlıyorsun :)
Tamam önemli değil :))Çok teşekkürler canim
Bu konu icin degil sordugum sadece bilmedigim icindi![]()