Nasıl başlasam bilmiyorum dertlesmeye o kadar ihtiyacım var ki 1 ay önce nişanlanandım herşeyim sorunlu oldu hic biseyimde mutlu olamadım. 2. Seneden snra hayatlarimizi birlestirmeye karar verip adım attık ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı hep sorunlar yaşadık ailesine bir türlü isinamadim buna hic izin vermediler hep sorun yarattilar. Öyle böyle sorunlar yaşadıktan snra nişan yaptık ama herseyi aceleye getirdiler. Hiç bişey istediğim gibi olmadı. Onlar ne dedideyse onları yaptik kirilmasinlar diye bende hc sesimi cikartmadim nisanimdan sonra tartismalar basladi nisanlimla aramda. Olanlar hic içime sinmemisti nisandan 2 hafta snrada dugun sözü almaya geldiler. Onceden konusulan hic birsey yoktu ortada ayri gidicektim onlarda oyle istiyolardi ama buraya geldiklerinde ayri alamayacaklarini söylediler nisanlima sormuslar bi sorun olur mu diye oda hem kendi adina hemde benim adima konuşmuş ailesine sorun olmaz diye. Ben bunu ogrendigimde cok üzüldüm 2 senedir tanidigim insan cok degismisti bana fikirlerimi bile sormuyodu artık. Bende birlikte oturmak istemedigimi dile getirdigimde bana saygısızlık yaptın denildi. Ailem dururken bana söz hakkı dusmeyecegi benim ve nisanlimn hic biseyde soz hakkinn olmadığını söyledi babası. Ne kiraya cikartirim nede ev alırım dediler. Sonrada kalkip gittiler. Bizden gittikten snrada yakin bi aile dostumuzu arayip biz hanimla kizi sildik oglumz seviyo diye bisey demiyoruz demişler. Bizi aramalari gerekirken onlar bi baskasni arayıp haber saldilar. Nisanlim bana annesinn agziyla konstu hep benim doldurusa geldigimi seviyosam katlanmam gerektigini soyleyip durdu. Bende artık dayanamayip nisani attim. Şimdi bana dusmanmisim gbi davranıyor. Nasil insanlara çattım bilmiyorum ama ben aşırı derecede cok üzülüyorm bu duruma ve hala onu atamiyorum bu yaptıklarından snra aklim hep onda herşey yalanmis en başından beri o hep diyodu herseyimiz ayrı olsun hayaller kuruyodu evimiz için eşyalar bakiyo bi hevesle banA gösteriyordu birden annesinin babasının emrinden cikmaz oldu. şimdi herseyi bitirdi kendiside düşmanı oldum birden yediremyrm bunu