Buraya not etmenin beni caymaktan alikoyacagini düşünüyorum...umarım ben de 20 kilo verebilirim...tebrik ederim bu aradaDaha önce 20 kilo vermiş biri olarak başarılar diliyorum isterseniz yaparsınız tabi ki yeter ki kendinize güvenin
Instagram hesabı açmayı ben de düşünmüştüm ama o tabakları süslemek foto çekmek zor geldi ondan bulaşmadım...buraya yazmak daha kolay geldiBir yerlere yazmak sorumluluk aldırıyor. Ben de İnstagram açmıştım yediklerimi vs paylaşıyordum haftalık tartı atıyordum ki kaçamak yapmayı önlüyor.
merhaba, öncelikle başarilar dilerim umarim hedefinize ulaşırsınız :) benim hikayemi okumuşsunuz beğeniler icin teşekkürler. :)Çalıştığım için menü hazırlamak biraz zor...burda öğlen yemek çıkmıyor öğlen yemeği zaten yemeyecegim için sorun yok...
11 de; tam buğday sandviç+1 salatalık
Akşam 7de;5 adet köfteli 3 kaşık kepek makarnalı salata
Arada çok acikirsam diye yoğurt ve portakal getirdim iş yerine
Ben karbonhidratsiz doyamıyorum maalesef...evet dediğiniz gibi yemesem çok daha iyi sonuç alırım ama başlangıç için biraz relax olmazsam 3 gün sonra yemeklere saldiracagimi bildiğimden böyle başladım zaten ayda 2 yada 3 kilo versem yeter bana...deneme yanılma yöntemi ile neler yiyip yemeyecegimi kendim belirmeye çalışıyorum ...inanıyorum ki midem küçüldükçe yavaş yavaş ekmek türevlerinden siyrilacagimi düşünüyorum...bir oturuşta 7-8 paket çikolata yiyen salata sevmeyen pirinç pilavina tapan bir koca pastayı tek başına deviren biri olarak baslangicimin iyi olduğunu düşünüyorum... desteğiniz için teşekkürler...buraya yazmaya ve haberlesmeye devam edelim...merhaba, öncelikle başarilar dilerim umarim hedefinize ulaşırsınız :) benim hikayemi okumuşsunuz beğeniler icin teşekkürler. :)
ben bi bakayim dedim de ilk günler icin kepekli sandiviç, kepekli makarna icin cok cok erken geldi bana hatırlıyorum kepekli makarnayı diyetin 3.ayinda yemistim. o kepeklilerin de pek bir olayı yok yine de siz bilirsiniz tabi benim nacizane fikrim bu.
sormak istediğiniz birşeyler olursa burdayim :)
Herkes için mutlaka kolay bir kilo verme yöntemi olduğuna ve şişmanlığın asla kader olmadığına inanıyorum..inşallah sen de istediğin kiloya inersinMerhaba
Umarım kendinizi açlığa mahkum etmeden kolayca verirsiniz kiloları. Sizin en azından hayatınızda diyeteihtiyaç duymadığınız bir dönem olmuşBenim hiç öyle bir dönemim olmadı.
Teşekkür ederimKolay gelsin.Pes etmeyin hic insallah.Baslamak bile yapmanin yarisi bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?