- 5 Kasım 2009
- 328
- 272
- 648
- 38
Aslında yazacak çok şey var da benim mecalim kalmadı...18 yaşına kadar hiç diyete ihtiyacı olmamış bir ben vardı...sonra ne oldu da bu hale geldim bilmiyorum...çocuk doğurmak mı??!!çok örnek var bu bahane olmamalı diyorum kendime..millet kilo almıyor çocuk doğuruyor sadece..bu bahanenin arkasına sığınmayacagim... çocukken itilip kakilmak mi???sevgi görmemek mi???abur cuburlarin yasak olması mi??mutsuz evlilikler mi???travmali boşanmalar mi??hayata karşı güvensizlik geleceğe umutsuz bakmak mi??? bilmiyorum......daha ruhumun neye aç olduğunu bilmeden hunharca midemi doldurma çabası niye??? çocukken yasaklanan çikolataların hıncını almak için daha kaç ömür tıkınmak gerekiyor??hem de mide "yeter artık patlayacagim"demesine rağmen duymazlıktan gelip hala ruh terapisi yaptığımı sanirken kendime yaptığım en büyük kötülük...46 bedene zor giren kalçalar ödülüm oldu işte... şok diyetler alıp vermeler mağazalarda giyinme kabinlerinden çıkıp ağlama krizleri....siz anladınız yaa....daha ne anlatayım...olacak mı bu sefer??? Bilmiyorum...denicem...motivasyon eksiğim var...biliyorum istesem gerçekten yapabilirim...motive olmak amaçlı açtım bu günlüğü...belki bu sefer günlük işe yarar