83 kilo- Aralıklı Oruç Serüvenim

Gandalff

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
328
272
648
38
Aslında yazacak çok şey var da benim mecalim kalmadı...18 yaşına kadar hiç diyete ihtiyacı olmamış bir ben vardı...sonra ne oldu da bu hale geldim bilmiyorum...çocuk doğurmak mı??!!çok örnek var bu bahane olmamalı diyorum kendime..millet kilo almıyor çocuk doğuruyor sadece..bu bahanenin arkasına sığınmayacagim... çocukken itilip kakilmak mi???sevgi görmemek mi???abur cuburlarin yasak olması mi??mutsuz evlilikler mi???travmali boşanmalar mi??hayata karşı güvensizlik geleceğe umutsuz bakmak mi??? bilmiyorum......daha ruhumun neye aç olduğunu bilmeden hunharca midemi doldurma çabası niye??? çocukken yasaklanan çikolataların hıncını almak için daha kaç ömür tıkınmak gerekiyor??hem de mide "yeter artık patlayacagim"demesine rağmen duymazlıktan gelip hala ruh terapisi yaptığımı sanirken kendime yaptığım en büyük kötülük...46 bedene zor giren kalçalar ödülüm oldu işte... şok diyetler alıp vermeler mağazalarda giyinme kabinlerinden çıkıp ağlama krizleri....siz anladınız yaa....daha ne anlatayım...olacak mı bu sefer??? Bilmiyorum...denicem...motivasyon eksiğim var...biliyorum istesem gerçekten yapabilirim...motive olmak amaçlı açtım bu günlüğü...belki bu sefer günlük işe yarar🤭

Daha önce aralıklı orucu 20 gün kadar yapıp 5 kilo vermiştim ama sonrasında bozdum ... çünkü tek öğün yapıyordum ve açlıktan midem bulaniyordu akşama kadar...bu sefer 2 öğün olarak başladım...hatta ikindi de küçük bir ara öğün yapicam...kalori hesabından çok karbonhidrat azaltma öncelikli yaptığım şey...ve yürüyüş 40 dk kadar...✌️

Daha önce 20 kilo vermiş biri olarak başarılar diliyorum isterseniz yaparsınız tabi ki yeter ki kendinize güvenin
Buraya not etmenin beni caymaktan alikoyacagini düşünüyorum...umarım ben de 20 kilo verebilirim...tebrik ederim bu arada😉

Bir yerlere yazmak sorumluluk aldırıyor. Ben de İnstagram açmıştım yediklerimi vs paylaşıyordum haftalık tartı atıyordum ki kaçamak yapmayı önlüyor.

Çalıştığım için menü hazırlamak biraz zor...burda öğlen yemek çıkmıyor öğlen yemeği zaten yemeyecegim için sorun yok...
11 de; tam buğday sandviç+1 salatalık
Akşam 7de;5 adet köfteli 3 kaşık kepek makarnalı salata
Arada çok acikirsam diye yoğurt ve portakal getirdim iş yerine🙈

Bir yerlere yazmak sorumluluk aldırıyor. Ben de İnstagram açmıştım yediklerimi vs paylaşıyordum haftalık tartı atıyordum ki kaçamak yapmayı önlüyor.
Instagram hesabı açmayı ben de düşünmüştüm ama o tabakları süslemek foto çekmek zor geldi ondan bulaşmadım...buraya yazmak daha kolay geldi☺️

Günaydın millet😎
Elimde sade nescafem ile geldim dün zorlandim bugün de öyle... Nescafe olmasa 11e kadar sabretmek gerçekten kolay değil...ben 9da acikiyorum çünkü 🙈
Dün iş çıkışı annem geldiği için sporum 20 dk.oldu ama olsun hiç yoktan iyidir..dün yoğurda biraz musli koydum öyle yedim...bugün öyle yapmayacağım sade yiyeceğim...
Sabah 11;tam buğday ekmeği sandviç
Saat 15te ;sade yoğurt 1 kivi
Akşama bakicaz henüz karar vermedim 🤪

Çalıştığım için menü hazırlamak biraz zor...burda öğlen yemek çıkmıyor öğlen yemeği zaten yemeyecegim için sorun yok...
11 de; tam buğday sandviç+1 salatalık
Akşam 7de;5 adet köfteli 3 kaşık kepek makarnalı salata
Arada çok acikirsam diye yoğurt ve portakal getirdim iş yerine🙈
merhaba, öncelikle başarilar dilerim umarim hedefinize ulaşırsınız :) benim hikayemi okumuşsunuz beğeniler icin teşekkürler. :)
ben bi bakayim dedim de ilk günler icin kepekli sandiviç, kepekli makarna icin cok cok erken geldi bana hatırlıyorum kepekli makarnayı diyetin 3.ayinda yemistim. o kepeklilerin de pek bir olayı yok yine de siz bilirsiniz tabi benim nacizane fikrim bu.
sormak istediğiniz birşeyler olursa burdayim :)

merhaba, öncelikle başarilar dilerim umarim hedefinize ulaşırsınız :) benim hikayemi okumuşsunuz beğeniler icin teşekkürler. :)
ben bi bakayim dedim de ilk günler icin kepekli sandiviç, kepekli makarna icin cok cok erken geldi bana hatırlıyorum kepekli makarnayı diyetin 3.ayinda yemistim. o kepeklilerin de pek bir olayı yok yine de siz bilirsiniz tabi benim nacizane fikrim bu.
sormak istediğiniz birşeyler olursa burdayim :)
Ben karbonhidratsiz doyamıyorum maalesef...evet dediğiniz gibi yemesem çok daha iyi sonuç alırım ama başlangıç için biraz relax olmazsam 3 gün sonra yemeklere saldiracagimi bildiğimden böyle başladım zaten ayda 2 yada 3 kilo versem yeter bana...deneme yanılma yöntemi ile neler yiyip yemeyecegimi kendim belirmeye çalışıyorum ...inanıyorum ki midem küçüldükçe yavaş yavaş ekmek türevlerinden siyrilacagimi düşünüyorum...bir oturuşta 7-8 paket çikolata yiyen salata sevmeyen pirinç pilavina tapan bir koca pastayı tek başına deviren biri olarak baslangicimin iyi olduğunu düşünüyorum... desteğiniz için teşekkürler...buraya yazmaya ve haberlesmeye devam edelim...🥰✌️

Günaydınlar ❤️
Akşamları rapor tutmaya buraya yazmaya çalışacağım ☺️
Gün içinde olan değişiklikler olası çünkü
Dün 40 dk yürüyüşümü yaptım ton balıklı az kepek makarnali salatami yedim saat 7 de...7 den sonra birşey yenmeyecegini biliyorum ama midem geç saatte yattığım için çok kazındı bir sütlü kahve içtim...

Merhaba
Umarım kendinizi açlığa mahkum etmeden kolayca verirsiniz kiloları. Sizin en azından hayatınızda diyeteihtiyaç duymadığınız bir dönem olmuş 😄 Benim hiç öyle bir dönemim olmadı.

Merhaba
Umarım kendinizi açlığa mahkum etmeden kolayca verirsiniz kiloları. Sizin en azından hayatınızda diyeteihtiyaç duymadığınız bir dönem olmuş 😄 Benim hiç öyle bir dönemim olmadı.
Herkes için mutlaka kolay bir kilo verme yöntemi olduğuna ve şişmanlığın asla kader olmadığına inanıyorum..inşallah sen de istediğin kiloya inersin💫

12ye doğru kahvaltı yaptım;1 salatalık 3 yumurtadan omlet az peynir 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığı kahvaltılık ezme 2 dilim tam buğday ekmeği

Saat 3 buçukta acıktım;4 kuru kayısılı tarçınlı yoğurt

Akşam 18.30 yoğurtlu semizotu salatası bir tabak kıymalı zeytinyağlı sarma...bugünkü akşam yemeği karbonhidratimi pirinçten yana kullandım...🤭
Bugün spor yapmadım çünkü temizlik yaptım
Geç saatte yatacağım için yine sütlü bir Nescafe içerim...sanırım bugünlük bu kadar boğaz derdi yeter..😌

Selam 😎
2 dilim ekmek Beyaz peynir domates az şekersiz fıstık ezmesi 2 dilim salam

Öğleden sonra patlamış Mısır
Akşam 1 tabak kori soslu tavuk salata
Vee sütlü Nescafe 😊

Kolay gelsin.Pes etmeyin hic insallah.Baslamak bile yapmanin yarisi bana göre.

11de yoğurtlu semizotu salata 2 dilim tam buğday ekmeği
19.30 da kepek makarnalı (5 kaşık)köfteli salata...2 litre su...spor yok...ayin 1 i olduğu için tartıldım 84.300 çıktım...

Saat 11.00 füme salam labneli zeytin ezmeli kaşarlı sandviç
Saat15.30 sütlü Nescafe 2 küçük ekler(arkadaş evleniyor da iş yerine getirmiş dayanamadım 🥺)
18.30 4 ızgara köfteli 5 kaşık kepek makarnalı salata
2 litre su
1 saat yürüyüş

Back
X