85 kiloda hamilelik

azemi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
74
30
103
35
Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim ve kiloluyum kısa süreli diyetler denedim olmadı spor çok çabuk yoruldum. 3 aydır sadece 3 kilo verdim. Şimdilerde de eşim bir bebeğimiz olsa gibi laflar etmeye başladı fakat ben korkuyorum kilodan dolayı (kilo haricinde bir sağlık sorunum yok) bu kiloda gebelik çok mu zor geçer.

3 ayda 3 kilo çok da az değil bence 1 yılda 12 kilo yapar, sağlıklı kilo yavaş verilmeli zaten. bir yıl ertelersiniz bebek işini eşinle bu konuda konuşursan seni anlar bence.

valla canım şöyle diyim ben 53 kilo idim şimdi 60 kiloyum 7.ayıma giricem 7 kilo bile zorluyo beni sırtım belim ağrıyo arada 85 kilo çok fazla, ki hamilelikte ne kadar alıcaksın o da meçhul

Kilolarını verip hamile kalmanı tavsiye ederim .
Ne kadar dikkat etsen de daha fazla kilo alacaksın hem gebelikte hem emzirirken bir de kilolu hamileler de gebelik şekeri ve tansiyonu olma olasılığı daha fazla
Dukan diyetini tavsiye ederim .Bir araştır istersen.

Eşimin diretmesi yok. Ben kilo veremediğimi gördükçe üzülüyorum ve hiç veremiyorum veremicekmişim gibi geliyor.kafamda bu düşünceyi aşamıyorum.

kilolu olmadığım halde 50lik yüklemede şeker çıktı yarın 100lük yüklemem var iyi düşün derim ve kararlı ol inşallah verirsin hamilelik olmasa bile kilon fazla

bebek işi çok ta planla olmuyor tabi :34: ama yine de verebiliyorsanız şöyle bi 75 lere inerseniz hamileliğinizde şu halinize yakın olursunuz. olmaz değil tabi ki ama yaştan, işten, eşten dolayı çok sıkıntınız yoksa azıcık kilo vermek iyi gelir size. 58 ile hamile kaldım 72,5 a çıktım vallahi zorlanıyordum yürürken. otobs gibi tıss laya tısslaya geziyordum :52: kendinizi çok kasmadan şu 3 kiloyu 10 yapıverin işte :)

bu arada şeker, kolestrol ün kilo ile direkt alakası yoktur. bilginize.

canim ben de kilolu hamile kaldim. Doktorum hic hoslanmadi ama napsin. Ki hamile kaldigimda 32 yasindaydim. Sansli kilolu hamilelerden biriydim, hic bir saglik problemim olmadi, doktorum da hep cok sasiriyordu, ve o koca karnimla (ikiz sanirdi herkes) hop diye muayne koltugundan kalkardim, yazik kadincagiz cok sasirirdi. Yurt disinda yasadigim icin oyle doguma erken ayrilma filan da yok, doguruncaya kadar calistim. Ama cok saglikli beslendim ben, aldigim kilolarin hepsi de cocuga veya vucuduma suymus. Dogumdan iki ay sonra beslenmeme dikkat ederek biraz da sporla butun kiloyu vermistim.

YANLIZ, KESKE KILO VERIP DE HAMILE KALSAYMISIM DIYORUM. Bende yas problemi oldugu icin bekleyemedim ama sana kesinlikle kilo ver once derim. En azindan 75 kiloya dussen super olur. Vucudun zaten su anki kilonu tasimaya alisik oldugu icin hamile kaldiginda da ancak diyer hamileler kadar agirlik olucak uzerinde, cunku kilolu insanlarin vucudu da ona gore gucleniyo, ne de olsa hergun fazladan vucudun 20 kilo agirlik cekiyor.

Ben su an hamile kaldigim kilodan cok daha asagidayim. Kilo verdim baya. Sana tek tavsiyem kilo verebilecegine inancini yitirme. Ve mumkunse yedigin seylerin kalorisini say. Ozaman aslinda ne kadar cok kalorii tukettigini anliyacaksin. Spor yapasan da her gun en azindan yuruyebildigin kadar hizli yuru. Kondusyonun giderek articak. Ben su an ki hareketime, yaptigim spora sok oluyorum resmen. Ben miyim bu diyorum. Yasin gencse biraz daha bekle. Ama cok da surundurme, bu sefer esinde ister istemez sana karsi hayal kirikligi olur, kilo vermedigin icin cocuk yapamiyoruz diye.

Allah insallah maddi manevi saglikli, guzel, hayirli, akilli evlatlar versin.

Canim 3 kilo vermissin zaten. Kendine bir 6 ay daha zaman ver kilo vermek icin. Sonra bebise basla. Zaten bebekte herkeste hemen olmuyo belki oylede zaman kazanirsin( Insallah hayirliysa sende hemen olur). Birde benim arkadas kilolu hamile kaldi. Gecen fotosunu yolladi agzim acik kaldi hic kilo almamis 6 aylik kilo vermis gibi duruyordu. Demek istedigim cok kilo alicaksin diye bisey yok. Saglikli beslenirsen yaninda hergun yuruyus yaparsan bence aldigin kilolar kalici olmaz (insallah)

Seni ne umutlandirmak isterim ne de uzmek.
95 kg den 88 kg ye dustum. simdi hamilelik deniyoruz. Bu arada biraz daha kilo verirsem ne ala...
88 kg de hamile kalan arkadasim var ustelik boyu da oldukca kisa. ustelik bu ikinci cocugu, ilki de boyleydi...
Kilolu hamilelerin hamilelikte cok kilo almadigini duymustum. Elbette cesitli komplikasyonlar olacaktir, ozellikle kendi adima korktugum sey hamilelik sekeri...

hic deneme yaptiniz mi? kilo dogum yapmaktan ote hamile kalmaya da buyuk bir engel olabiliyor...

Seni ne umutlandirmak isterim ne de uzmek.
95 kg den 88 kg ye dustum. simdi hamilelik deniyoruz. Bu arada biraz daha kilo verirsem ne ala...
88 kg de hamile kalan arkadasim var ustelik boyu da oldukca kisa. ustelik bu ikinci cocugu, ilki de boyleydi...
Kilolu hamilelerin hamilelikte cok kilo almadigini duymustum. Elbette cesitli komplikasyonlar olacaktir, ozellikle kendi adima korktugum sey hamilelik sekeri...

hic deneme yaptiniz mi? kilo dogum yapmaktan ote hamile kalmaya da buyuk bir engel olabiliyor...

Gebelik şuan sadece düşüncede bizim için çünkü kilodan dolayı benim endişelerim var. Bende kilolu insanların daha fazla kilo almadığını duydum fakat kilo almaya çok meyilli bir insanım. Rutin kontrollerde yumurtalıklarımın gayet sağlıklı olduğunu söyledi doktorum.

canim ben de kilolu hamile kaldim. Doktorum hic hoslanmadi ama napsin. Ki hamile kaldigimda 32 yasindaydim. Sansli kilolu hamilelerden biriydim, hic bir saglik problemim olmadi, doktorum da hep cok sasiriyordu, ve o koca karnimla (ikiz sanirdi herkes) hop diye muayne koltugundan kalkardim, yazik kadincagiz cok sasirirdi. Yurt disinda yasadigim icin oyle doguma erken ayrilma filan da yok, doguruncaya kadar calistim. Ama cok saglikli beslendim ben, aldigim kilolarin hepsi de cocuga veya vucuduma suymus. Dogumdan iki ay sonra beslenmeme dikkat ederek biraz da sporla butun kiloyu vermistim.

YANLIZ, KESKE KILO VERIP DE HAMILE KALSAYMISIM DIYORUM. Bende yas problemi oldugu icin bekleyemedim ama sana kesinlikle kilo ver once derim. En azindan 75 kiloya dussen super olur. Vucudun zaten su anki kilonu tasimaya alisik oldugu icin hamile kaldiginda da ancak diyer hamileler kadar agirlik olucak uzerinde, cunku kilolu insanlarin vucudu da ona gore gucleniyo, ne de olsa hergun fazladan vucudun 20 kilo agirlik cekiyor.

Ben su an hamile kaldigim kilodan cok daha asagidayim. Kilo verdim baya. Sana tek tavsiyem kilo verebilecegine inancini yitirme. Ve mumkunse yedigin seylerin kalorisini say. Ozaman aslinda ne kadar cok kalorii tukettigini anliyacaksin. Spor yapasan da her gun en azindan yuruyebildigin kadar hizli yuru. Kondusyonun giderek articak. Ben su an ki hareketime, yaptigim spora sok oluyorum resmen. Ben miyim bu diyorum. Yasin gencse biraz daha bekle. Ama cok da surundurme, bu sefer esinde ister istemez sana karsi hayal kirikligi olur, kilo vermedigin icin cocuk yapamiyoruz diye.

Allah insallah maddi manevi saglikli, guzel, hayirli, akilli evlatlar versin.

Diyete başladım bakalım devamını getirebilecek miyim. :)

Planli bir gebelik olacaksa neden zorlayasin ki kendini de bebegi de.cocugun okdugu zaman elin ayagin baglanacak.simdi degerlendir bu zamanlari.her gun bir saat tempolu yuru mesela havalar da iyi gidiyor.hem sagligina da faydasi olur.sonra alacagin kilolardan sonra onu geri vermek daha zor.emzirme donemi vs bence ne kadar kiloda baslarsan senin icin iyi

Ah canım benim,
Aynı sıkıntıyı, stresi yıllarca yaşadım ben. Hamile kalırsan ölürsün diyen mi olmadı, bebeğin sıçan gibi doğar diyen mi. Allah aşkına herkes zayıf olmak zorunda mı ? Ben ne olursa olsun artık deyip korunmayı bıraktım ve 81 kilo ile hamile kaldım. Şu an yaklaşık 6 aylık hamileyim ve sadece 3 kg aldım. Ne ağrı, ne yorgunluk ne de başak bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. 50 kg ile hamile kalıp 16 kilo alan var ilk altı ayda. Vücudun ve bebeğin sana yardımcı olacak buna inan. Böyle yüksek kiloda zaten çok fazla alınmıyor genelde. Sporla, yürüyüşle ve sağlıklı besinlerle mutlaka güzel bir hamilelik geçirirsin. Bana güven ve böyle muhteşem bir şeyi yaşamaktan kendini mahrum etme. Senin moralini bozacak düşüncelerden uzak dur. Ne kilolarla hamile kalıyor insanlar. Ben nelere şahit oldum. Sakın ama sakın zayıflamak uğruna kendini üzme.Zayıf olsan belki tamam iyi ama değilsek de bu dünyanın sonu değil ya ! bebeğim normal gelişiminin üzerinde ve ben çok iyiyim, 85 kg.yim şu anda. Sakıııııııınnnnnnn kendini üzme ve hemennnnnnnn bebek çalışmalarına başla bence. :nazar::9:

Fazla kilo malesef hamileliği geçin hatta yaş kriterini de geçin her zaman zararlı.

Bence yaşın daha gençse yani hamileliği ertelebiliyosan bir yıl iyi bak kendine. Direk rejim olarak değil de sağlıklı beslenme gibi hayatında yer verirsen zorlanmazsın bu kilo verme işine.

Yasaklar yerine koca tabak tatlı yiyeceğine 3 kaşık ye, gündüz ye. Bol su iç, ekmeği, şekeri azalt. Bir de yürüyen merdiven, asansör yerine merdivenleri kullan. Evde de Leslie Sansone ile spor yaptın mı tamamdır:)

Ben iki hamileligimde de cok kiloluydum. Saglik sorunum olmadi of puf diyede gezinmedim acikcasi. Simdi diyet yapiyorum kalori sayarak, 2,5 ayda 9,5 kilo verdim. Hamile kaldigim kilonun 7 kilo altindayim, cik daha mutluyum. Yaza kadar butun kilomu verip istedigim kiyafetleri giymek istiyorum. 15 kilo daha vermek istiyorum. 6 ayda yavas yavas veririm. Simdiki aklim olsa disimi sikar, hamile kalmadan once verebildigim kadar verirdim. Cocuklar olunca insanin yuku o kadar artiyorki seneler geciyor o kilolarla. Birde boyle dusun.

68 kiloyla hamile kaldim 64 e dusup tekrar 78 e kadar ciktim. dogumdan 3 ay sonra 68 dim simdi tekrar 70 im:( emzirmeydi va dogumdan sonra kilo vermek Zor. ayrica cok catladim belki zayiflayip hamile kalsam bu kadar deforme olmaZdim. hic boyle gobekli degildim simdi 6 aylik hamile gibiyim. bence 60in altinda hamile kalmak lazim. bi dahakine artik :5:

Back
X