Ah canım benim,
Aynı sıkıntıyı, stresi yıllarca yaşadım ben. Hamile kalırsan ölürsün diyen mi olmadı, bebeğin sıçan gibi doğar diyen mi. Allah aşkına herkes zayıf olmak zorunda mı ? Ben ne olursa olsun artık deyip korunmayı bıraktım ve 81 kilo ile hamile kaldım. Şu an yaklaşık 6 aylık hamileyim ve sadece 3 kg aldım. Ne ağrı, ne yorgunluk ne de başak bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. 50 kg ile hamile kalıp 16 kilo alan var ilk altı ayda. Vücudun ve bebeğin sana yardımcı olacak buna inan. Böyle yüksek kiloda zaten çok fazla alınmıyor genelde. Sporla, yürüyüşle ve sağlıklı besinlerle mutlaka güzel bir hamilelik geçirirsin. Bana güven ve böyle muhteşem bir şeyi yaşamaktan kendini mahrum etme. Senin moralini bozacak düşüncelerden uzak dur. Ne kilolarla hamile kalıyor insanlar. Ben nelere şahit oldum. Sakın ama sakın zayıflamak uğruna kendini üzme.Zayıf olsan belki tamam iyi ama değilsek de bu dünyanın sonu değil ya ! bebeğim normal gelişiminin üzerinde ve ben çok iyiyim, 85 kg.yim şu anda. Sakıııııııınnnnnnn kendini üzme ve hemennnnnnnn bebek çalışmalarına başla bence.![]()
Kilonun zararli oldugunu soyleyenlere ne kadar katilsam da, yazdiklarina bayildim !!!!
Allah tum kilolu hamile kalanlara yardim etsin ne diyeyim...
Gebelik bekleyenlere de birer saglikli bebek nasip etsin...