Sağol tatlım

Yeme alışkanlıklarımı değiştirdim sanırım, eskiden colasıymış cipsiymiş ağzım durmazdı . O iki hafta boyunca mesela sabahları bir haşlanmış yumurta , çok az beyaz peynir birazcık maydonozu kendimce salata haline getirip yedim . Ara öğünde ya bir tane minik meyve suyu içtim ya da bir kâse yoğurt yedim ana öğün desen ara öğünden farkı yok ince bir dilim karpuz ya da 3 4 tane kayısı yedim .Akşam yemeğinde de standart bir çorbam var benim

Bir küçük çorba kaşığı buğdayı haşlıyorum ,sulandırdığım bir kase yoğurtla karıştırıyorum üzerine de bir çay kaşığı yağ ile sotelediğim soğan ve naneyi döküyorum . Çok basit ama çok ferah ve benim çok hoşuma gidiyor onu içiyorum

Bir de Ender saraçla on hareket diye bir şey buldum

linki bu :
http://www.youtube.com/watch?v=XTPvFTF3Hik Sabah ve akşam bunu yaptım ama hiç yürüyüş yapmadım şu anda menümü çok değiştirmedim açıkçası sadece salata ekledim bazen içine ton balığı ya da tavuk koyuyorum o vitaminlerden mahrum kalmayayım diye ,dönüşümlü olarak yararlı şeyleri ekliyorum menüme .Ama bir kaç gündür yarım saatlik yürüyüşler yapmaya da başladım canım .
Nacizane yaptıklarım bunlar

Tabi önceleri çok zorlandım ama gerçekten midemin küçüldüğünü hissediyorum azıcık çok yesem hemen midem şişiyor. Canım diğer şeylerden de çekiyor hele ramazan ramazan

ama kendime sakın yapma diyorum mesela çok sevdiğim bir kıyafetim var bana çok dar geliyor o zamanlar hemen giyiyorum üstüme bak diyorum yersen bu hiçbir zaman üzerinde düzgün durmayacak

Şimdilik bunlarla motive oluyorum işte