• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

85 ten 65 e yolculuk (Başlangıç: 22 Temmuz)

suyabenzemek

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
769
937
23
39
Kızlar Cumartesi günü başladım. Şimdiye kadar güzel gidiyor. inşallah daha güzel de olacak. Tek sıkıntım motivasyonumun hemen düşmesi. Sizlerin de desteği ile hep beraber başaracağız...

tekrar cumartesini bekleyemedim bugün tartındım. 83.2 geldim çok şükür. 1,8kg şimdiden gitti bile. cumartesi olana kadar inşallah 200gr daha verirsem 2 kilo vermiş olacağım bir hafta içinde.

Tek tek ne yedim ne içtim bunları yazmak beni sıkıyor kızlar.
Genel olarak ekmek hamur işi tatlı çikilota vs. yasaklı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. bol su içmeye çalışıyorum. Hareket yok malesef. inşallah zamanla oda olur.
65 kilo olduğumu düşünmek bile beni ne kadar heyecanlandırıyor. nasılda bunaldım bu kilolardan. inşallah isteğimi azmimi hiç söndürmem.

Kolay gelsin :)
İnşaAllah sağlıkla istediğin kiloya kavuşursun..
Tek başına biraz zor oluyor..
Yediğini, içtiğini yazmaktan sıkılmasan cuma yarışmalarına katıl derdim :)
En aktif diyet grupları onlar çünkü..
Her zaman konuşacak, yardım edecek, motivasyonunu yükseltecek birilerini bulursun..

Canım önce kendine inan sonrası geliyor. Ben 89 ile başladım nisan ortasında şimdi 74 kiloyum. Benim de hedefim 65 belki sonra 63 olur.
Oo sen de bayağa iyisin 15 kilo iyi gitmiş süper.
Ben de hedefe bir ulaşsam artık bayram edicem.
Son kilolarda zorlanıyor insanın iradesi.

Oo sen de bayağa iyisin 15 kilo iyi gitmiş süper.
Ben de hedefe bir ulaşsam artık bayram edicem.
Son kilolarda zorlanıyor insanın iradesi.
Evet canım iyi kilo verdim ama hiç kaçamak yapmadım sayılır.bu hafta tatile gideceğim tatilde kendimi nasıl frenleyeceğimi düşünüyorum.
Senin son hedefin 65 ise az kalmış.sonra korumaya geçersen süper olur.

ayyy inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz. öyle kiloyu kafamda büyüttüm ki. sanki 65 kg olsam bütün sıkıntılarım gidecek. hayatım çok daha güzelleşecek gibi geliyor.

Yarım ekmek biraz sıkıntılı olmuş
Olsun tekrar başla diyete
aynen öyle yapmalıyım canım ya. kendimi 8 aylık hamile kadınlar gibi görüyorum. arka allah versin genişledikçe genişledi. off valla bu gün çok mutsuzum ya. neden bende 65 kilo değilim sanki. yesem yesemde kilo almasam. istediğim kıyafeti giysem. kimsenin yanında oramı buramı saklamak zorunda kalmasam. sürekli üstümü başımı düzeltmesem. ben neden bu kadar hareketsizim. millet cıvıl cıvıl koştururken ben neden evden dışarı çıkmıyorum ki sanki. şu genç yaşımı neden güzel mutlu umutlu geçirmiyorum. neden bende salına salına gezmiyorum sokakları. biraz hareket edince yoruluyorum. neden çok pratik bir kadın değilim. rabbim bir sihirli değnek olsada 65 kilo oluversem. sanki herşey ne kadar da güzelleşecek gibi . farklı uğraşlar bulmalıyım. zayıflamalıyım. :KK43::KK43::KK43::mad::mad::mad::mad:

keşke olsaydı canım o sihirli değnekten:KK43: ama yok.anlattığın sıkıntıların hepsini inan bende yaşıyorum ama bunlar hallolmayacak şeyler değil biraz zaman alacak ama istediğimiz olacak İnşaallah.
ben sana yediklerini düzenli yazmanı tavsiye ederim gerçekten faydası oluyor. günlük tutmak çok teşvik edici.İnşaallah sağlıkla 65 kilo olursun:KK68:

Moralinizi bozmayın arkadaşlar. Mart'da diyete 91 kilo etli butlu olarak başladım. 24 yaşındayım ve üniv. son yılımda istediğim mezuniyet kıyafeti bile giyemedim. Diz kapaklarım ağrıyordu oturup kalkarken, yürürke nefes nefese kalıyordum. Bir gün arkamdan gülüşenleri gördüm. Ve 8Mart karar verip başladım. Dukan diyeti yaptım hâlâ da yapıyorum ve leslie 3 mil yaptım. Şu an 68 kiloyum :) toplamda 23 kilo verdim. Hedef 65 sonrasında 63 ama önce inanın arkadaşlar gerisi geliyor. :KK55: kendimizi kilolara mahkum etmeyelim. Mesele güzel olmak değil kilolu kadınlar çirkin değil bir kere. Ama sağlık ve şu yorulmadan gezmek varya pahabiçilemez. :KK36:

Back
X