- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 39
- Konu Sahibi suyabenzemek
Kızlar Cumartesi günü başladım. Şimdiye kadar güzel gidiyor. inşallah daha güzel de olacak. Tek sıkıntım motivasyonumun hemen düşmesi. Sizlerin de desteği ile hep beraber başaracağız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşım Allah kolaylık versin senin adına sevindim en yakında zamanda bana da nasib olur inşaallah 82 'leri gormekbugün tartındım 82.8 geldim çok şükür. inşallah sporumuda yapıcam
çok şükür gördüm. ama spor hala yok. inşalah oda olacakMerhaba arkadaşım Allah kolaylık versin senin adına sevindim en yakında zamanda bana da nasib olur inşaallah 82 'leri gormek
Leslie 3 mil yapmanı tavsiye derim canımçok şükür gördüm. ama spor hala yok. inşalah oda olacak
Oo sen de bayağa iyisin 15 kilo iyi gitmiş süper.Canım önce kendine inan sonrası geliyor. Ben 89 ile başladım nisan ortasında şimdi 74 kiloyum. Benim de hedefim 65 belki sonra 63 olur.
Evet canım iyi kilo verdim ama hiç kaçamak yapmadım sayılır.bu hafta tatile gideceğim tatilde kendimi nasıl frenleyeceğimi düşünüyorum.Oo sen de bayağa iyisin 15 kilo iyi gitmiş süper.
Ben de hedefe bir ulaşsam artık bayram edicem.
Son kilolarda zorlanıyor insanın iradesi.
İnşallah yaEvet canım iyi kilo verdim ama hiç kaçamak yapmadım sayılır.bu hafta tatile gideceğim tatilde kendimi nasıl frenleyeceğimi düşünüyorum.
Senin son hedefin 65 ise az kalmış.sonra korumaya geçersen süper olur.
Motivasyon oluyordurayyy inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz. öyle kiloyu kafamda büyüttüm ki. sanki 65 kg olsam bütün sıkıntılarım gidecek. hayatım çok daha güzelleşecek gibi geliyor.
Yarım ekmek biraz sıkıntılı olmuşyarım ekmek ve melemen offfffffffffffff çok üzgünüm
aynen öyle yapmalıyım canım ya. kendimi 8 aylık hamile kadınlar gibi görüyorum. arka allah versin genişledikçe genişledi. off valla bu gün çok mutsuzum ya. neden bende 65 kilo değilim sanki. yesem yesemde kilo almasam. istediğim kıyafeti giysem. kimsenin yanında oramı buramı saklamak zorunda kalmasam. sürekli üstümü başımı düzeltmesem. ben neden bu kadar hareketsizim. millet cıvıl cıvıl koştururken ben neden evden dışarı çıkmıyorum ki sanki. şu genç yaşımı neden güzel mutlu umutlu geçirmiyorum. neden bende salına salına gezmiyorum sokakları. biraz hareket edince yoruluyorum. neden çok pratik bir kadın değilim. rabbim bir sihirli değnek olsada 65 kilo oluversem. sanki herşey ne kadar da güzelleşecek gibi . farklı uğraşlar bulmalıyım. zayıflamalıyım.Yarım ekmek biraz sıkıntılı olmuş
Olsun tekrar başla diyete