- 10 Ekim 2014
- 104
- 38
- 38
- Konu Sahibi esilaaslan
-
Cain onu hamile iken yemistim çok tiksindim ondan malesef şimdi görmeye bile tahammül edemiyorumcanım sana birşey daha tavsiye edebilirim avokado yaprağı çok iyi geliyor her gün içeceksin ben kullandım memnunum
Evet emzi iorum bölüm 1.60 inşallah sütumuz kesilmeden sagLikya zayiflarkzEmziriyor olmalısınız. Ben de 3 ay oldu dogum yapali. 3 ayda 84 ten 92 ye çıktım. Simdi diyete basladim. Senin byun ne kadar canim. Insallah hedefine ulaşırsın.8 kilo almasam iyi idi ama... ne yapalim yolum uzun zaten uzun
1 simit 1 kk peynir kaşar azıcık helva
yoğurt lu semizotu altın çörek
semizotu yemeği salata 1 muz 2 mandalina bugün yediklerim
sabah ve akşam da 30 dk yürüyüş
Ben yurt dışında yaşıyorum şimdi türkiyede tatildeyim ailemin yanında 1 ayım var burda bebeği annemler birakip çıkıyorum gidene kadar niyetim hergün çıkmakkucuk cocukla yürüyüş e nasıl gidiyorsun. Ben de başlamak istiyorum.
Annem benden daha azimli 60 kg gonderdigi kızı 90 kg gelince tabi gözlerine inanamadıBen de oyle niyet etmistim ama olamdi ustunede 4 kilo aalınca hemen diyete başladım. Insallah verirsiniz. Ama ailenin yaninda dieutyapmak zor
Inşallahİnsallah bu sekilde devM edersin ve hedefine ulasirsin
1 elma 1 mandalina ara ogun1 kırmızı biber 1 yumurta 55 gr lor peynir 17 gr beyaz peynir 200 ml süt 5 zeytin bugünkü kahvaltım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?