86'dan 69'a o 17 kilo gidecek!!

Güne o kadar güzel basladım ama tepe takla oldu kursu bıraktım,kuzenle kavga ettim suan evde yatağımda uzanıyorum,ağlamaktan yüzüm gözüm şiş salak feraceli değermi değersizler için ağlamaya:110:

~Kahvaltım~
3-4 kaşık nesfit
1 bardak süt
~Ara~
2 tane hurma
~Öğle Yemeği~
1 tabak lahana yemeği
Bi kaç kasık yoğurt
~Ara~
1 armut
2 tane hurma
1 kupa sütlü kahve
~Akşam yemeğim~
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt,biraz ekmek
2 çatal patates
~Ara~
1 kupa adaçayı

2 litre su

Bugün kan şekerim düştü galiba hep gözüm karardı..regli yüzünden :( o yüzden hurma yedim düşüp bayılacak raddeye gelmiştim..

Çok enterasan bi insanım günüm çok güzel geçmedi sonra hayatımda yaşadığım en büyük şoku yaşadım...Sonra kalktım film izledim keyfim yerine geldi..Hayatımın kıymetini anladım..şuanda dans ediyorum:confused: asıl tımarhaneye gidecek olan benim :D :D
Veeeeee bu şarkıyla sizi öpüyorum kuzucuklarım hopp hoppp oynayın:rolleyes::rolleyes:

İlk 10 gün zor olucağını biliyordum ama pes etmicem
MENÜME EK !! :( :(
YARIM ETİ BURÇAK
1 KUPA SICAK ÇİKOLATA
BİRAZ KEPEK EKMEĞİ

2 ZEYTİN,DOMATES
Pess etmek yok feraceli direeeeen
Diren canım diren yazı düşün...

Günaydın ben yeni uyandım gece geç yattım malum sınavlarıma az kaldı ders çalıştım gece:KK51:başım patlıyoooor offf migren off:KK14:kalkam kendime şüle güzel bi kahvaltı yapam sonra tekrar derse oturmam lazım:110:

gunlugunuz hayirli olsun benimde vermem gereken 10 kilom var ama azmim yok mallesef emZirmeyi bahane ederek diyette yapamiyorum.

Gel beraber yapalım motive oluruz:KK45:Oyyy bebişin mi vaar yerim yaaa:KK15:
evet canim henuz 4 ay 20 gunluk bir kizim var..yalniz degilim kv kp var evde hergun muthiş yemekler pişiyor ee malum bende durduramiyorum kendimi :( yedikce yiyesim geliyor eşim bile dillendi daha 22 yaşşindasin ama kilodan dolayi buyuk gorunuyorsun falan filan :/ acill zayiflamam gerek ama nasil ...birara diyet yapmaya kalkdum guya kii sutum azaldi ondada.nolcak benim bu halim.buarada 166 boyunda 68 kilolu kalin kollu şişko göbekli bir anneyim :( motivasyonum yerlerde kendimi hic ama hicc beyenmiyorum

bana bakipta motivasyonunu dusurme canim sakınn!! benim durumum farkli..teselli veriyorum boyle kendime:) emzirme bitince nolcak peki

bana bakipta motivasyonunu dusurme canim sakınn!! benim durumum farkli..teselli veriyorum boyle kendime:) emzirme bitince nolcak peki
Demekki seninin bünyen farklı ben 167 yim 69olunca görsen herles 55 misin diyordu :D vallaha bizim evde aynı yiyip yiyip kilo almayan 2 tane obur abim var gıpta ediyorum onlara

Demekki seninin bünyen farklı ben 167 yim 69olunca görsen herles 55 misin diyordu :D vallaha bizim evde aynı yiyip yiyip kilo almayan 2 tane obur abim var gıpta ediyorum onlara
benim eşimde öyle.176 boyu 71 kilo.3 yildir ayni nasiı oluyorsa ..demekki metabolizmalari hizli

~Kahvaltım~
2 yumurta ile peynirli yumurta
6 zeytin,3 dilim ekmek,2 hurma
1 kupa kuşburnu çayı
~Ara~
1 küçük elma
~Öğle yemeğim~
1 tabak bulgur pilavı,domates
1 kase yoğurt
~Ara~
1 fincan sütlü kahve
2 hurma,2 ceviz
~Aksam yemeğim~
2 küçük dolma,biraz yoğurt
1 tabak mercimek yemeği
~Ara~
1 küçük elma,2 minnak mandalina

Maalesef dün banlandığım içon yazamadım..

Kahvaltım
8-9 zeytin,2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Bi kaç kaşık kuymak
1 kupa adaçayı

Ara
1 küçük elma,1 mandalina

Öğle yemegim
2 tane dolma,yarım kase yoğurt

Akşam
Yarım palamut,1 kase salata
1-2 dilim kepek ekmeği

Ara
1 kupa kahve(yarım bardak sütle)

Bugün menü falan yok kayış koptu çünki:KK23:

Kahvaltım
2 kaşık kadar peynirli yumurta
5 tane zeytin,2 dilim kepek ekmeği
1 fincan çay
Ara Öğün
1 portakal
Öğle
2 kaşık ıspanak,2 kaşık yoğurt
Yarım kase taze fasülye
2 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün
Salatalık,1 armut,1 mandalina
Akşam
1 dilim ekmek,domates
1 kupa kuşburnu çayı

Bugün ekmekli birgün oldu ama gene dünki çılgınlıktan sonra iyi bir menü benim için sınav stresim gün geçtikçe artıyor günler yetmiyor bana sivilceli nur cemalimle fena depresifim inşallah sonra kendimi ödüllendirip istanbula gidicem orda ablamda diyet yapmak çok zor olucak ama yapıcağıma inanıyorum..

Back
X