Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diren canım diren yazı düşün...İlk 10 gün zor olucağını biliyordum ama pes etmicem
MENÜME EK !!![]()
YARIM ETİ BURÇAK
1 KUPA SICAK ÇİKOLATA
BİRAZ KEPEK EKMEĞİ
2 ZEYTİN,DOMATES
Pess etmek yok feraceli direeeeen
Ayneen canımDiren canım diren yazı düşün...
Gel beraber yapalım motive oluruzgunlugunuz hayirli olsun benimde vermem gereken 10 kilom var ama azmim yok mallesef emZirmeyi bahane ederek diyette yapamiyorum.
evet canim henuz 4 ay 20 gunluk bir kizim var..yalniz degilim kv kp var evde hergun muthiş yemekler pişiyor ee malum bende durduramiyorum kendimiGel beraber yapalım motive oluruzOyyy bebişin mi vaar yerim yaaa
![]()
Demekki seninin bünyen farklı ben 167 yim 69olunca görsen herles 55 misin diyordubana bakipta motivasyonunu dusurme canim sakınn!! benim durumum farkli..teselli veriyorum boyle kendime:) emzirme bitince nolcak peki
benim eşimde öyle.176 boyu 71 kilo.3 yildir ayni nasiı oluyorsa ..demekki metabolizmalari hizliDemekki seninin bünyen farklı ben 167 yim 69olunca görsen herles 55 misin diyorduvallaha bizim evde aynı yiyip yiyip kilo almayan 2 tane obur abim var gıpta ediyorum onlara
Demekkibenim eşimde öyle.176 boyu 71 kilo.3 yildir ayni nasiı oluyorsa ..demekki metabolizmalari hizli
Demekki
Kızlar erkeklerin metobolizmasi bize göre hızlı biz onların yarısı kadar yesek bile kilo alırız normal yanibenim eşimde öyle.176 boyu 71 kilo.3 yildir ayni nasiı oluyorsa ..demekki metabolizmalari hizli
Evet yaKızlar erkeklerin metobolizmasi bize göre hızlı biz onların yarısı kadar yesek bile kilo alırız normal yani
Ayy unuttum iyi hatırlattın kuzum sagolasın bugün kafam çok bunalıkHani senin menün