- Konu Sahibi birsen0868
Bir kaç topiğe göz attım, aralarına katılmak istedim fakat cevap gelene kadar sabredemedim:) Bende kendi topiğimi açtım ve arkadaş arıyorum. Temmuzda düğünüm var ve kaba saba durmak istemiyorum çok çok güzel olmalıyım ve bunun içinde zayıflamam gerekiyor ilk iş olarak :) Ben kendime güveniyorum fakat bir kaç gün sürüp sonra biten diyetlerden oldu hep bugüne kadar yaptığım diyetler, hep yarım kaldı.Uygulayacağım diyet Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo diyeti.Haftada 3 gün spora gidiyorum. Evde kaldığım günlerde ise zumba diye bir dans buldum onu uygulayacağım kısmetse. Sıkarsa aralara pilates yerleştiririm :) Setini almıştım geçen yaz zayıflıyacağım karar verdim diye ama gene fos çıktı bendeki hırs :) Koyabileceğimiz bir kaç kural var:
1.Kaçamak yapmak asla yok
2.Cumartesi günleri kilo bildirimi yapılacak ve eger sonuç yeteri kadar olumluysa pazar günü küçük bir kaçamağı hak edebiliriz sanırım :)
3.Yediklerimizin kalorilerine dikkat etmek
4.Akşam 6dan sonra yemek yemek yok.Çok acıkırsak 1 tane meyve sadece :))
Bana katılacak arkadaşlar benim yaptıklarımı yapmak zorunda değil tabiki :) Ama hareketi arttırmak lazım diye düşünüyorum. Bitki çaysız da herhangi bir gün geçirmeyelim diye düşünüyorum ben.Yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum :)
1.Kaçamak yapmak asla yok
2.Cumartesi günleri kilo bildirimi yapılacak ve eger sonuç yeteri kadar olumluysa pazar günü küçük bir kaçamağı hak edebiliriz sanırım :)
3.Yediklerimizin kalorilerine dikkat etmek
4.Akşam 6dan sonra yemek yemek yok.Çok acıkırsak 1 tane meyve sadece :))
Bana katılacak arkadaşlar benim yaptıklarımı yapmak zorunda değil tabiki :) Ama hareketi arttırmak lazım diye düşünüyorum. Bitki çaysız da herhangi bir gün geçirmeyelim diye düşünüyorum ben.Yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum :)
Son düzenleme: