87 kilodan 65 kiloya düştüm.Son 6 kilo:9:

1tepsibaklava

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
19
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben Elif.Boyum 173 ve 20 yaşındayım.Yaklaşık 5 ay önce 87 kiloydum ve kilo vermeyi kafama koyarak ne kadar büyük bir iş yaptığımın farkına şimdi varıyorum.Şu an 65 kiloyum ve hedefim 59 kilo olmak son 6 kiloyu verirken yarından itibaren yediğim şeyleri ve uyguladığım egzersizleri sizlerle paylaşmaya karar verdim

Son düzenleme:

Çok güzel kilo vermişsin nasıl verdin ozel bir şeyler yaptın mi anlatirmisin ben esra 27 sinde benim ikinci ayim bitecek bakalım ben ne kadar vermiş olacagim

Çok güzel kilo vermişsin nasıl verdin ozel bir şeyler yaptın mi anlatirmisin ben esra 27 sinde benim ikinci ayim bitecek bakalım ben ne kadar vermiş olacagim

Merhaba Esra öncelikle buna karar vermiş olmak bile çok güzel.Aslında her türlü diyet listesini inceledim özellikle şok diyetleri. bazılarını denedim de.fakat kalıcı bir sonuç vermedi hiçbiri ben de kendi listemi kendim oluşturdum.

Her sabah uno çok tahıllı ekmekten 1 dilim,3-4 zeytin,1 dilim beyaz peynir,salatalık,domates yiyorum fakat hiçbir şekilde yağ ya da tuz kullanmıyorum.Peynir yemediğimde ise yumurta haşlıyorum ya da omlet yapıyorum.Yanında tek şekerli 1 fincan çay içiyorum.Bu benim genel kahvaltım.

Öğlenleri ise 2 tane doğal kuru incir yiyorum ki doğal olmasına dikkat etmek lazım

Akşamları ise çok değişken benim için kendi diyet yemek tariflerim var ve çoğunu sizlerle paylaşacağım.Hem lezzetli hem de çok düşük kalorililer

Geceleri 1 ya da 2 tane meyve yiyorum

Ayrıca kullandığım kalori hesaplama programı sayesinde de ne yediğimi tam anlamıyla biliyorum artık

Güzel ama ogleleri doyuyormusun

10.01.2014

Kahvaltım

1 dilim Uno çok tahıllı ekmek
3 tane yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 tane domates
Toplamda 177 kalori

Öğle

1 yeşil elma
1 kuru incir

Akşam

1 bardak knorr tel şehriyeli tavuk çorbası
Yağlı kağıtta pişirdiğim 4 mantar
Önce haşlayıp sonra yağlı kağıtta pişirdiğim baget
Not:Hiçbirine tuz ya da yağ ilave etmedim.Sadece baharat ve 20 gr kadar peynir kullandım.
Toplam 215 kalori akşam yemeğim
Gece

1 su bardağı kadar yağsız tuzsuz sadece baharat ilaveli patlamış mısır
1 elma
1 portakal
1 kuru incir

Totalde bugün 757 kalori almış oldum

Son düzenleme:
11.01.2014

Arkadaşlar bugün reglimin ilk günü olduğu için kendime tamamen izin veriyorum.Bugün fastfood ve abur cubur günüm.Diyetten sıkılmamanın en iyi yolu özel günlerimizde max 2 gün kendimize izin vermektir.

Pazartesiden itibaren de 1 haftada 3-4 kilo vermek zorunda olduğum için malesef ki şok diyetlere başvuracağım.Elma diyet bana patates diyetinden daha iyi geliyor çünkü 1 kez patates diyetini denedim ve gerçekten tuzsuz patates yenmiyor.

Son düzenleme:
13.01.2014

Arkadaşlar malesef ki elma diyetini yapamadım

Sabah

1 yeşil elma

Öğle
1 yeşil elma
2 kuru incir

Akşam

1 porsiyon hazır çorba
2 dilim light ekmekten yapılmış tost
1 porsiyon hellim peynirli salata

Gece
Tek şekerli Türk kahvesi

Totalde 812 kalori aldım

yaa tam benim inmek istediğim kiloyu hedeflemişsin..59
şuanda 85 im..inş 5 ay sonra 59 u hedefliyorum..sana sorucağım çok soru var
mesela duraksadığın zaman oldumu..kilonun durduğu yani

bişi daha sorcam..ilk resimdeki kahvaltının kalorisi 177 nin daha altında bence..bende aynen bu şekilde yapıyorum üstelik 1 de yumurta ekliyorum..ama peynir yok..200 diye hesaplıyorum

yaa tam benim inmek istediğim kiloyu hedeflemişsin..59
şuanda 85 im..inş 5 ay sonra 59 u hedefliyorum..sana sorucağım çok soru var
mesela duraksadığın zaman oldumu..kilonun durduğu yani

Şu an kilo vermem durdu mesela 64-65im sürekli.Çok az kaldı ama bir türlü veremiyorum.Şok diyetlere başvurdum sadece geçici oluyor 62-63e iniyorum fakat az yememe rağmen tekrar geri alıyorum.Bu durumda diyeti devam ettirip düzenli yürüyüş moduna geçicem.Hem yağdan veriyorum beni en çok mutlu eden bu

bişi daha sorcam..ilk resimdeki kahvaltının kalorisi 177 nin daha altında bence..bende aynen bu şekilde yapıyorum üstelik 1 de yumurta ekliyorum..ama peynir yok..200 diye hesaplıyorum

Yumurtayı her gün yeme bence de haftada 3 ideal aslında beyazını tüketebiliriz her gün.Çok tahıllı ekmeğin kalorisi ve zeytinin kalorisi biraz fazla ben de ekmeğimi değiştirdim şimdi dilimi 32 kalori olan light ekmekten tüketiyorum

haklısın aslında..hergün yumurta yiyorum ben..bugün kalktım yataktan bi baktım ki her yerim alerji olmuş..yüzümden boynum karnıma kadar nerdeyse
yumurtamı yaptı acaba?
ya olsam çook önce olmazmıydım...:44: aylardır hergün yumurta yerim ben çünkü:44:

alerji yapmış olabilir aman dikkat et:2: Peynir ye yumurta yerine haftada 2-3 gün ye yumurtayı bence

14.01.2014

Sabah

Öğle
1 elma
1 kuru incir

Akşam
Fırında yağsız patlıcan
Kepekli makarna

Gece
1 havuç
1 portakal
1 mandalina
1 şekerli Türk kahvesi

Toplamda 580 kalori almış oldum

Kızlar,finallerimden dolayı 2 gündür diyet yapmıyorum ama yarın tekrar başlıyorum hala 6 kilo vermem lazım ve tatil olacağı için 20 gün sıkı bir diyet ve spor ile kilolalarımdan kurtulmayı hedefliyorum

Cok guzel kilo vermissin massallah ama hep mi boyle düşük kalori aldin 580 felan cok az geldi bana bende boyle gunluk ydiklerimjn resmini kiymak istiorum nasil oldugunu bilnioyorum ama basarilar ins son 6 kilonu da verirsin

Canım merhaba iyi diyetler :) Ergenliğimin başında 50-55 kilo arasındaydım. Yaş ilerledikçe 10 yıl içinde 62'ye ulaştım.

*62'den başlayıp 53'ü gelecek bir diyete başladım.
*Diyete başladığımda yeme düzenimi değiştirdim. Daha fazla ve düzenli yemeye başladım.
*Ev yemekleri yapıp yedim. Zaten birkaç gün içinde direk 58'e düştüm.
*Normalde şeker, tuz, yağ hayatımda yoktur. Hayatıma yeşil çayı ekledim.
*Bol su içiyorum.
*Senin yediklerinin iki katını yiyorum sanırım :) Ama arkadaşlarıma göre çok az yiyormuşum. Onlar 2 3 tabak yerken ben çeyrek yiyorum. Eskiden hiç yemezdim. Vücut yediğimi depo etmeye başlamış ve bu şekilde kilo almışım. Metabolizmam çok yavaşlamış.

Her neyse senin günlüğün okurken dikkatimi çekti belli bir yerde takılı kaldım, kilom inmiyor demişsin. Bende aynı durumdayım. 56'yı gördüm fakat sabit kalamadım. 57'de sabit kaldım. Bu durum aylardır böyle :) Diyete ek mekik çekiyorum. İşe yürüyerek gidiyorum. Eğer sabitlemeyi kırmayı öğrenirsen benimle paylaşır mısın? :)

Cok guzel kilo vermissin massallah ama hep mi boyle düşük kalori aldin 580 felan cok az geldi bana bende boyle gunluk ydiklerimjn resmini kiymak istiorum nasil oldugunu bilnioyorum ama basarilar ins son 6 kilonu da verirsin

Haklısın çok az.1000 kalori almam lazım günde fakat 2-3 gün daha az alıyorum ki belki kilo verebilirim diye ama veremiyorum şu son kiloları o yüzden

Şok diyetlere başvurabilirsin şu 4-5 günlük olanlara.Ben 2 kilomu verdim o şekilde daha sonra 1000 kaloriye sabitledim günlük kalorimi.Gram gram gidiyor az da olsa gidiyor ama.Bence bu şekilde yapabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…