Canım başarılar dilerim, hatta dilersen zayıflama yarışmalarına da gelebilirsin. 7. takımdayım
Merhaba dukan diyeti ile ilgili hiç bir fikrim yok ama gunde yaklaşk 1 kilo verebilmenize hayran kaldim. Ben de en son 105.6 yi gördüm tartida 103.5 ile diyetisyene başladim 4 haftanin sonunda 99.100 e düştüm 1 ayda 4 buçuk kilo gitti ilk hedefim 70 kg boyum 1.70. Sarkma ve sağlığımın bozulmasi endişesiyle dr. kontrolümdr zayiflamayi tercih ettim ama bana kazandirdiği artilar olmadiği takdirde bir ay kadar daha gidip birakmayi düşünüyorum. Zaten gunde 1 saat 15 dk civari yuruyusumu yapiorum. Birakirsam dukan diyetini inceleyip başlamak istiyorum. Bu aralar adindan çok bahsediliyor çünkü. Takipteyim başarilar diliyorum :)
Motivasyon tam masallah size. 4 haftalik ücret verdim diyetisyene bitsin bakalim bi bende isterim . Dukan diyeti yapmasamda takip etmek isterim sizi sonuçta yöntemler farkli ama amaclar ayni :) aradaki talihsiz olaylar olmasa siz şimdiye 10kg vermiştiniz sanirim :)
Canım başarılar Lütfen pes etme heran yazın incecik olduğunu hayal et,rahat hareket ettiğini,yürüdüğünü hayal et,dilediğin gibi giyindiğini hayal et ve cısslardan uzak dur.
günlük yedikleriniz neler bana anlatır mısınız ?
Ben 102 kiloyla başladım 2.5 ay önce şu anda 86.400 ama kafama göre diyet yapıyorum dukanı çok duydum ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum ..
Heee fazla proteinden böbrekleri iflas ettirmesi dışında ..
Benim boy 174 cm,70 olmak istiyorum daha önümde 16 kilo var
Ama 35 kilo olmasından iyidir witch diye avutuyorum kendimi
en çok gördüğüm rakam 109 çok şükür ki artık 86
Bir daha kilo almak istemiyorum o yüzden bu diyeti merak ettim
merhaba bende destek olmak isterim. bu gün 53. günüm 92,7 ile başladım bugün itibari ile 82,5 giden -10 kg.
daha önce yaptım sonra bıraktım ama bu sefer bırakmak yok. hedef 65 yaş 28 boy 169 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?