• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

88 le baslayan seruven 85.100 le devam ediyorrr bana gazzz lazimm destek lazimm

Pln35

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
104
147
18
45
Evt bugun 85.100 gördüm bu bile sevindirici benim icin malum ilk diet denemem akşam yemeklerini kestim yogurt pul biber kürü aksamlari yapiyorum spor yapmiyorum tatli yok sabahlari domates salatalik 1 haslanmid yumurta sekersiz cay.bazende yulafla dere otu maydonoz tuzsuz lor ile omlet yapiyorum acayip tok tutuyor oglen elma mandalin aksam ustu corba bol bol su aciktikca salatalik yiyorum aksam yemek yokk zaten erken yatip erken kalkiyorum sabah 6 da ayaktayim.veee kimseye diet yaptigimii söylemiyorum boylece milletin takibinede alinmiyorum:))

Bence iyi gidiyorsunuz.Verdiğiniz birkaç kilo size gaz olsun.Epey az yiyorsunuz ama vücudunuz halsiz düşmesin.

Bence iyi gidiyorsunuz.Verdiğiniz birkaç kilo size gaz olsun.Epey az yiyorsunuz ama vücudunuz halsiz düşmesin.
Evt farkindayim aslinda 10 gun böyle devam edeyimde sonra daha sik yeyicegim.ama simdilik zorlanmiyorum aslında. Kilo fazla oldugu icin aslinda cabuk gidiyor en basta ilerleyen zamanlarda boyle olmayacak biliyorum.

Bende 73 kiloyum .Yetmişe inmiştim geri çıktım.Verilen kiloyu almak sinir bozuyor.Burayı takip edip, tekrar inmek istiyorum.

Bende 73 kiloyum .Yetmişe inmiştim geri çıktım.Verilen kiloyu almak sinir bozuyor.Burayı takip edip, tekrar inmek istiyorum.
Ahhh ahhh ben 70 olsam gobek aticam ona bile raziyim yanii inşallah siz daha sanslisiniz cabuk verirsiniz birlikte devam edelim siz hedefinize daha cabuk ulasirsiniz ne güzel

Bazen verilmesi gereken kilo küçümsenip verilemiyor biliyor musunuz? Siz daha azimli olabilirsiniz. Ben sizin kadar az yemeye dayanamam mesela.Umarım birlikte seviniriz.

Gun icin yemek icmek bitmistir.5 tane firinda izgara sardalye baligi yagsiz salata yedim yatmadan yarim saat oncede yoğurt pul biber limon kürümü yiyecegim.ayrica dayanamadim az once tartildim 85.400 ciktim:))

Evt bugun 85.100 gördüm bu bile sevindirici benim icin malum ilk diet denemem akşam yemeklerini kestim yogurt pul biber kürü aksamlari yapiyorum spor yapmiyorum tatli yok sabahlari domates salatalik 1 haslanmid yumurta sekersiz cay.bazende yulafla dere otu maydonoz tuzsuz lor ile omlet yapiyorum acayip tok tutuyor oglen elma mandalin aksam ustu corba bol bol su aciktikca salatalik yiyorum aksam yemek yokk zaten erken yatip erken kalkiyorum sabah 6 da ayaktayim.veee kimseye diet yaptigimii söylemiyorum boylece milletin takibinede alinmiyorum:))

Dilerim sağlıkla hedefine ulaşıRsin.
Hem istemişsin yarisindan cogunu başarmışsin.
Bak buda benim diyet Günlüğüm beklerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeniden-yenilenmek-icin-hadi-gelin.865168/

Sabah 7 de 2 haslanmis yumurtayi dogradim üzerine pul biber kekik koydum 1 domates 1 salatalik ve yesil şekersiz cay ictim.yanima kepekli tost yaptim yagsiz 9 gibi onu yiyecegim.12 gibi elma yada mandalinam var yanimda onu yerim.hadi bakalim bu gunumuzde hayırlı olsun.sabah net 85.00 gördüm. Hergun tartilmayayim diyorum ama dayanamıyorum her sabah cikiyorum tartiya:( olsun yinede 100 gr eksik cikti buna bile sevindim.

Nasıl gidiyor ? Merak ettim.Bende bugün 72.2 yi gördüm moralim düzeldi.Yürüyüşe çıkamıyorum evde Leslie yapmaya karar verdim.Başka türlü verimli olmayacak.

Bende lesli yapiyorum canim bu sabah 84.600 gordum yarın bakakim kac gorucem

Evt bugun cuma tarti gunumdu 84.100 gördüm güzel gidiyor diyetim hala motivasyonum tam.gecen hafta sonu memleketteydim hafta sonu biraz kacamak oldu ama hemen toparladim bu gecede istanbula ucuyorum ama birakmak yok diyeti ordada uygulayacagim.Leslie devam hatta son 3 gundur sahuna esofmaniyla yapiyorum acayip ter atiyorum.sizin nasil gidiyor

fatallyyours fatallyyours bide ben cuma zayiflama yarismasina katildim acayip motive oluyorum ortam guzel istersen sende katilabilirsin

Bugün onbeşinci gün 71.7 yi gördüm çok şükür. Okulda çok yoruluyorum birde küçük bebek , Ağustos'ta da ayağımı kırdığım için spor yapmam neredeyse imkansız laştı.Düzenli yürüyüş olabilseydi belki daha düşerdim.Ha gayret.

fatallyyours fatallyyours naber nasil gidiyor bu sabah 83.600 gordum gecen haftayi adettim pek kilo vermemis gibi gorunsemde ödem gidince bugun sonuc bu.daha dun tam olarak bitti adetim bu süreçte sporda yapamadım ustune bide grip gibi oldum 2 gun yattim ama bugunku sonuc iyi sporumu yaptim bugunku Leslie ve yarim saar yürüyüş

Back
X