:((

Ne yaparsam yapayım kocama yaranamıyorum
bugün alışverişe gittik eksiklerimizi alıp eve döndük kocam aç olduğunu söyledi bende ona yemwk hazırlamaya gittim baktım ekmek yok kocamda o zaman ben yemek yemiyorum dedi kalktı ve gitti benimde içimde kaldı dedim akşama güzel bir yemek hazırlayayım msj attım ona akşam güzel bir yemek yiyelim mi diye cvp şu BENİ BİR YEMEKLEMİ KANDIRACAKSIN BEN FİLMDEKİ O NONOŞLARA BENZEMEM DEDİ ne alaka seni niye kandırayım dedim cvp yok çok kızmıştım ama yinede ona güzel bir sofra hazırladım
Fırında pirzola
Mantı
Bulgur pilavı
Salata
İşkembe çorbası
Mezeler falan harika bi sofra hazırladım neyse kocam geldi ona nden böyle biley yazdın dedim öyle ben kabadayıyım dedi sonra sofraya oturduk kocam yedi içti kalktı bana yardım et çok yoruldum dedim etmedi bari çayını kendin koy dedim bu başladı iki yemek yaptında efeleniyomusun çabuk çayımı getir falan diye bağırdı bende gitti çayını hazırladım önüne koydum sonra oğlumu yanıma alıp odaya geldim ağlıyorum şimdi bende nerde hata yaptım yaaa :KK1:
adam bildiğin yontulmamış cinsinden odun

Hata artistlik yapan mahalle kabadayısının kafasına çayı geçirmemiş olmanız.
Tamam evlilik anlayış istiyor, alttan almak esnemek gerekiyor ama siz resmen asfaltın olayım çiğne beni demişsiniz bıçkın delikanlıya.
Kabadayı olacağına 2 dakika adam olsun.
Yağlı urganla dinlene dinlene döveceksin bunları kıymey bilmezler.
Açmayın kapıyı kanepede donsun totosu.

a. 1. Birine sevgiyle yaklaşıldığında kullanılan bir söz. 2.argo Homoseksüel erkek.
neyse ne olduğunu öğrendim sen öyle yazınca. :KK53:
aslında anlamı daha ağırda eşi bunu kastetmiştir diye düşündüm o tarz insanlara göre anlayışlı karısına yardımcı olan erkekte nanoştur

Oğluma mama yapmak için mutfağa gittim geri odaya geldim hemen peşimden geldi bi çay getirmek o kadar zor mu dedi bende zor değilse kendin alsaydın dedim sonra bebek mama yemedimi dedi cvp vermedim kolumdan tuttu cvp ver dedi bende hatanı anlayıp özür dilemezsen konuşmam seninle dedim sonra benim hatam yok dedi bende git o zaman başımdan dedim sonra gelip özür diledi bu kadar yorulduğunu anlamadım dedi ama ben hala konuşmuyorum ve odamdayım

Back
X