:((

Al işte bitane daha. . Benim p..pm var, dünya benim etrafimda dönüyor mantığıyla buyutulmus erkek assalik komplexli bir eş ve birde baba. . :KK14:Allah yardımcınız olsun. . Umarım çabuk yontulur :KK53:

Benden ziyade annesine daha düşkündür ama annesinden de hep hizmet bekler yanlız eşim değil kardeşleride öyle hatta bi ara kızdım onlara yaşlı kadına nden bu kadar iş yaptırıyonuz diye

Sorunun kaynağı belli. Annesi yıllarca hizmet etmiş. Bir dediğini iki etmemiş. Şımartabildiği kadar şımartmış. Şimdi eşiniz aynı durumun kendi evinde de sürmesini bekliyor. Yalnız eşinizin konuşma tarzı ergenlikten öteye geçememiş. Size sabır diliyorum.

Ya arkadaşım kusura bakma ama sevgili eşin üç yaşında mı? Kabadayıyım ben filan ne demek yav? Spidermani taklit eden çocuklarla bir valla tavrı. Allah yardımcın olsun ne diyek.

Nonoş olma kaygısı nerden geliyor, öyle bir sohbetimiz mi olmuştu deyivereydin? Kabadayı takılma durumu falan, neyi örtmeye çalışıyor çok itici ve afedersin kişiliksiz tavırlar bana göre...

Sen şımartmışsın bunu valla, ekmek yok olabilir gidip aşkım giidp alıp geleyim ya da bugünlük de ekmeksiz yiyelim nolmuş der yersiniz... Buna trip atılır mı? eğer atıyorsa hakikaten uzmanlarla görüşsün. Kendini ezdirme buna, yemeğini yap ama abartma. böyle gereksiz yere seni üzüp kalkıp giderse de peşine düşüp sanki hatan varmış da telafi ediyormuşsun gibi yapma, nasılsa peşimden gelecek diye havalara girmiş. Normal değil bunlar!

Back
X