???

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
Merhabalar;
Neden benim bi sevdiğim yok.neden beni düşünen deger veren vs :((
3 yıl oldu nisanlimdan ayrilali ama hala kimseye isinamadim yapamadim.o kisiyi unuttum aklima bile gelmiyo ama neden kimseye kanim kaynamiyo..elbette bikac kisiyle görüştüm görücü usulü tabiri caizse ama en fazla 1 saat durabiliyorum fenalık geliyo.
Kısmet diyorum zamani var ama icim de daraliyo..
Yanlış anlamayin amacim evleniyim evimin kadini oluyum değil..:(( umarim anlatabilmisimdir...

Demekki zor seviyor beğeniyorsunuz
Bende öyleyim
Bakalım hayatımızın aşkını ne zaman bulacağız:KK73::KK73::KK73::KK73:

Beni de kimse sevmiyo çok da şaapma..

Belki de sorun karşına çıkan insanların sana hitap etmemesi..
Kara bahtım , kör talihim durumu yok bence ortada.

neden sorgularından bıkıp amaaan tarafına geçince genelde çat diye birden oluveriyor
bilmiyorm ama genelde böyle gözlemledim
Allah hakkınızda hayırlısını versin
ne olur bunlar için üzülmeyin
insanın elinde değil biliyorum ama zamanı olduğuna inanıyorum dua edin hayırlısını isteyin inşallah en güzel zamanda çıkar karşınıza..

Merhabalar;
Neden benim bi sevdiğim yok.neden beni düşünen deger veren vs :KK43:(
3 yıl oldu nisanlimdan ayrilali ama hala kimseye isinamadim yapamadim.o kisiyi unuttum aklima bile gelmiyo ama neden kimseye kanim kaynamiyo..elbette bikac kisiyle görüştüm görücü usulü tabiri caizse ama en fazla 1 saat durabiliyorum fenalık geliyo.
Kısmet diyorum zamani var ama icim de daraliyo..
Yanlış anlamayin amacim evleniyim evimin kadini oluyum değil..:KK43:( umarim anlatabilmisimdir...
Demekki zor seviyor beğeniyorsunuz
Bende öyleyim
Bakalım hayatımızın aşkını ne zaman bulacağız:KK73::KK73::KK73::KK73:
Evet çok zor beğeniyorum..aşık olmak istiyorum :((

Vakti var demek ki.

Ayrica evlenip evinin kadini olmayi istesen bile ne dusuncezki .s bu sozunu pek anlamadim...

eski nisanlinizdan neden ayrildiniz bilmiyorum ama ayrilik nedeniniz yuzunde olabilir isinamamaniz yada yerine koyamama olabilir

Hersey vakti saatini bekliyor. Birazda sabırsız davranma karşı tarafı reddetmek icin bırak oluruna. Olumsuz cvplari olsa bırak karşı taraf versin. Belki senin çabuk kararlarından olmuyor?

neden sorgularından bıkıp amaaan tarafına geçince genelde çat diye birden oluveriyor
bilmiyorm ama genelde böyle gözlemledim
Allah hakkınızda hayırlısını versin
ne olur bunlar için üzülmeyin
insanın elinde değil biliyorum ama zamanı olduğuna inanıyorum dua edin hayırlısını isteyin inşallah en güzel zamanda çıkar karşınıza..
Aminn çok sağolun..uzulmeyim kismet diyorum ama kendi kendimi sorgulamadan edemiyorum..

Şu kuruntulardan vazgecıp azıcık anın tadını çıkartsan aslında cok mutlu olacaksın da işte .....
Bende senin gibiydim cok uzun süre sevgilim vs olmamıştı, bazen senin gibi modum düşüyordu ama olsundu :KK53::KK53: öyle de güzeldi ! Ayrıca hiç meraklanma o kısmetin o alnının yazısı öyle bir cıkıyorki karşına fizanda bile olsa bir orta bulup karşılastırıyor Rabbiimm

benim anladigim kadariyla eski nisanlinizin yerine kimseyi koyamiyosunuz yada onun ozelliklerini ariyosunuz kismet guzelim hersey kismet illaki seninde kismetin vardir bi yerde

Back
X