???

Şu kuruntulardan vazgecıp azıcık anın tadını çıkartsan aslında cok mutlu olacaksın da işte .....
Bende senin gibiydim cok uzun süre sevgilim vs olmamıştı, bazen senin gibi modum düşüyordu ama olsundu :KK53::KK53: öyle de güzeldi ! Ayrıca hiç meraklanma o kısmetin o alnının yazısı öyle bir cıkıyorki karşına fizanda bile olsa bir orta bulup karşılastırıyor Rabbiimm
İnşallah yaa..inan bende oyle düşünüyorum Rabbim ne zaman nerde kismetim olacagini biliyor şüphesiz..ama sabretmek gerekiyo sanırım

Zamınında sevdiğin kişiden kazık yiyince böyle olabiliyor insan , daha önceden kırılmış bir kalbin ve derin acıların var o yüzden sevemiyorsun bence.

benim anladigim kadariyla eski nisanlinizin yerine kimseyi koyamiyosunuz yada onun ozelliklerini ariyosunuz kismet guzelim hersey kismet illaki seninde kismetin vardir bi yerde
Allah korusun şeytan görsün yüzünü.Allah onun gibi birini birdaha cikarmasin karşıma..kimsenin karşısına cikarmasin onun gibisini

gelecek tabii ki gelmeme gibi bi durum söz konusu olamaz onlar senin kaderin değilki hepside hayatında geçici ve ilgini çekmiyorlar umutsuzluğa kapılma hemen tatlım :KK60:
Zenginmis mantigima uyuyomus vs ilgimi çekmiyo..sadece kalbim istesin isinsin..azda olsa mantigima uysun tamam.yok yakisikli yok bilmem ne istemiyorum ki..

Yaşınız daha çok genc birde bır kere bırıne guvenmıs evlılık yoluna gırmıssınız bunun ıstedıgınız gıbı olmaması da tetıklıyor olabılır. Bende nişan attım uzun süre bir ilişkiye yanasacagımı dusunmuyorum yasadıklarım cok zor unutmak bunları silmek baya zamanımı alacak sanırım.

Aminn çok sağolun..uzulmeyim kismet diyorum ama kendi kendimi sorgulamadan edemiyorum..
Hatta sana bir şey diyeyim
Zor olan bekleten ne varsa olduğunda her zaman daha güzel oluyor
Hem sen kavuşunca kıymet biliyorsun hem tadı daha güzel geliyor
Hem de daha iyisi çıkıyor karşına
O yüzden sabırla bekle hatta bkeleme sadece dua et Allah a havalet et geri kalan hayatında gayet akışına bırak günlük işlerine yoğunlaş...bence..inanki bekletilen hep daha iyi oluyor o yüzden korkma bence

Yaşınız daha çok genc birde bır kere bırıne guvenmıs evlılık yoluna gırmıssınız bunun ıstedıgınız gıbı olmaması da tetıklıyor olabılır. Bende nişan attım uzun süre bir ilişkiye yanasacagımı dusunmuyorum yasadıklarım cok zor unutmak bunları silmek baya zamanımı alacak sanırım.
Allah yardımcınız olsun..ki oluyor emin olun..bol bol dua edin..benim beynim kalbim hala hasarli görüldüğü gibi..insallah sizde hiç iz kalmaz:(

Hatta sana bir şey diyeyim
Zor olan bekleten ne varsa olduğunda her zaman daha güzel oluyor
Hem sen kavuşunca kıymet biliyorsun hem tadı daha güzel geliyor
Hem de daha iyisi çıkıyor karşına
O yüzden sabırla bekle hatta bkeleme sadece dua et Allah a havalet et geri kalan hayatında gayet akışına bırak günlük işlerine yoğunlaş...bence..inanki bekletilen hep daha iyi oluyor o yüzden korkma bence
Çok doğru..içim azda olsa ferahladı Allah razı olsun hepinizden

Zenginmis mantigima uyuyomus vs ilgimi çekmiyo..sadece kalbim istesin isinsin..azda olsa mantigima uysun tamam.yok yakisikli yok bilmem ne istemiyorum ki..
canım onlar zaten sevmek için yeterli değil ki onlar sevmek için neden bile değil herşeyden önce seni anlıyorum aynı durumu bende yaşıyorum

canım onlar zaten sevmek için yeterli değil ki onlar sevmek için neden bile değil herşeyden önce seni anlıyorum aynı durumu bende yaşıyorum
Millet hemen nisanlisindan ayrılıp hemen bi baskasiyla tanismayi birakin evlilik karari aliyo diyorumki bende bi problem var..inanin ciddi ciddi şüpheleniyorum kendimden

Millet hemen nisanlisindan ayrılıp hemen bi baskasiyla tanismayi birakin evlilik karari aliyo diyorumki bende bi problem var..inanin ciddi ciddi şüpheleniyorum kendimden
senin yaptığın doğru olan nasıl böyle düşünürsün aklım almadı şu an yanlış olan birşeyi yapmaktansa yalnız olmak daha iyi değil mi o_O

Allah yardımcınız olsun..ki oluyor emin olun..bol bol dua edin..benim beynim kalbim hala hasarli görüldüğü gibi..insallah sizde hiç iz kalmaz:KK43:
İnşallah ama unutamam çunku ben cok kötü şeyler yaşadım o yzüden unutacagımı sanmıyorum. Yaşadıkları bir Allah billiyor çok kötü şeyler yaşadım yaşattılar inşallah izi kalmaz sizinde Rabbim karsınıza sevebileceğiniz güveneceğiniz biri çıkar insallah.

senin yaptığın doğru olan nasıl böyle düşünürsün aklım almadı şu an yanlış olan birşeyi yapmaktansa yalnız olmak daha iyi değil mi o_O
Tabikii yalniz olmak daha iyi..Allah yanlis kararlar aldirtmasin ..yok canim oyle düşündüğümden değil insanlarin nasil bi duygu içerisinde olduklarini anlamaya çalışıyorum..ama kendimi onlarin yerine 1 dk koyamiyorum...Allah esirgesinnnn

İnşallah ama unutamam çunku ben cok kötü şeyler yaşadım o yzüden unutacagımı sanmıyorum. Yaşadıkları bir Allah billiyor çok kötü şeyler yaşadım yaşattılar inşallah izi kalmaz sizinde Rabbim karsınıza sevebileceğiniz güveneceğiniz biri çıkar insallah.
Öyle deme..herkesin acısı eminim kendine zor..bende çok kötü şeyler yaşadım.konularima bakabilirsin..gerci onlar on da biri :((

Back
X