89/3 tezkereci devrelerim haydi buraya...

(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe)

:92::92::92::92::92::92:

....27/11/2010.....SİYAH_İNCİ=DOĞAN GÜNEŞ.....

:118::118::118:​

....11/12/2010.....SEHT=14 BOLU SELAM.....

....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=22 EDİRNE SELAM.....

....31/01/2011.....FLOWERB=64 UŞAK SELAM.....

....04/02/2011.....03062008=68 AKSARAY SELAM.....

:118::118::118:

vee 89/3 ün son patroniçesi tahta kendini çivileyen kraliçee siyah_incii
buyrunn benimm
Aranıza yeni katıldığımda askerim son izninden askeriyeye gidiyordu.. 200 lerden düşmüştüm 100 lere doğru ilerliyordum.. Siyahincimin iletisini okurken nasıl ya ben böyle birşey yazmadım ki diye donup kalmıştım Mehabbetle tanıştım sonra askerlerimiz aynı gün aynı birliğe teslim olmuşlar.. öylesine güzel bir yerdeydim ki işleri bırakıp topiğe dalıyordum hemen kesin işten kovarlar beni diyede kendimi yiyordum neyseki kovulmadım Herkes teker teker gitti.. Herkesi en güzel anılarıyla depükledik birbir.. 89/3 lerin son temsilcisi ben kaldım aranızda.. Bir kaç gün daha dursam 4 ler artık gelip sopayla kovucaklar artık beni .. Tamam tamam kalktım işte koltukta tahta sizin kızlar.. Hiç bırakmak istemiyosunuz eminimm Hepinizi çok çok seviyorum kızlar ve kendimi ellerimle depüklüyorum
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

devoooom bebeğimm ya cidden devreler başka oluyomuş hee
çok mutluyum senin adına canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inş rabbim hiç ayırmazz sevdiğindennn

devoooom bebeğimm ya cidden devreler başka oluyomuş hee
çok mutluyum senin adına canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inş rabbim hiç ayırmazz sevdiğindennn

yavrummmmmmmmmmmmmmmmmm valladevrelerbambaşka yaaa çok teşekkür ederim bu gecemde beni yalnız bırakmadın ben katılamadıydım seninkine devom benim seviom seniii

yavrummmmmmmmmmmmmmmmmm valladevrelerbambaşka yaaa çok teşekkür ederim bu gecemde beni yalnız bırakmadın ben katılamadıydım seninkine devom benim seviom seniii

bende seni çook seviyommm yıvrıımm benimmm
olsun devooo önemli olan kalbler bir olsun bende bekliyodum artık devomu uğurlim diye sonunda sende kavuşuyosun rabbim hiç ayırmasın inşş

bir sayfa daha sonlandı..devolarr sizi seviyorum...başka seviyorum amaa...incim de gitti ohh..şimdi 89/3ler güzel bi anı olarak kalcak

89-3lerin hikayeside burda bittii
Bu aşk burada biter ve ben çekip giderimmm
çekip gittiim doğru ama aşk bitmedii

bir sayfa daha sonlandı..devolarr sizi seviyorum...başka seviyorum amaa...incim de gitti ohh..şimdi 89/3ler güzel bi anı olarak kalcak
89/3 lerin sayfası benimle kapandı devomm Finali ben oynadım ve iyikide buda sizlerle olmuşum

ohhh ohhhhhh suyundan daaa sıraa 89/4lerde sora daaa 90/1 bendeeee

Son düzenleme:
89-3lerin hikayeside burda bittii

evt susum bizim askerlikk bitti
ama asıl şimdi başlıyoruzz hikayemizz

bende devoom bendeee çok seviyorumm devre başka yaa
naptın enişteyle arayı düzelttin inş dimi
Bu aşk burada biter ve ben çekip giderimmm
çekip gittiim doğru ama aşk bitmedii

89/3 lerin sayfası benimle kapandı devomm Finali ben oynadım ve iyikide buda sizlerle olmuşum

evt incimmm son kraliçemiz sendin ve sende kavuştun gelde anlat artıkım

mehabbetiimmm devommm düzeltttim tabisiirüzgar gibi bir hafta geldi geçti öleee..daha da iyi olucak inşallahh...şu an sıkıntı yok..nişan alışverişine çıktık haftasonu bendeydii
bu aradaaa inci devomuz nerdeee burdaaa kavuşma anını anlatmadan kurtulamazzz..öle yokkkkk

ohh maşallah allah daha iyi etsin inş
incimiz anlatmış anlatmazz olurmu depük sayfasından okudum fıstığımda kavuştu
ee sıra artık bizler için başka mevzularrda

cano merakla haberlerini beklioruzz

ee nerde bu 89/3ler yahuuu...buraya kadar mı gençlerr

sağol devrem inş güzel haberler verebilirim.
ciddi ciddi adımlar atıyoruz artık
16 aralık doğum günüm o gün tek taş yüzük alıcak sanırım:78:
takamam ama dedim gerçek olunca takarsın diyo bende kesinleşmeden istemedim bakalımm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…