89.8lerden 87.ye :)

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
evettt bugün tartıldımm diyetisyendee gerçekten az da olsa sevindimmm hedefim 50 kilo yılmayacağımmm :) diyetisyen 15 günde 2 kilo dedi. ama :D ben oturmuyorum hiç hep hareket :D evet herşey beyinde bitiyo :D ağustosa kadar 60 felan olurum heralde bendeki bu azimle :)))))))

canım tebrik ederim. bundan sonra yaz, sıcaklar derken metabolizmalar da hızlanır kilolarını sağlıklı bir biçimde verirsin. Ağustosta başarı öykünü okumayı bekliyorum :)

Merhaba,

Bende 85.7 kilodayken diyetisyene gittim ve 2 ay da 77 ye düştüm çok hafiflemiştim çok mutluydum derken hamile
kaldığımı öğrendim ve anne,kaynana başladı beni yedirmeye 9.haftamda bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum
tabii bu sürede 81 eçıkmışım diyetisyenim 2 kilosunun ödem olduğunu söyledi,bana yeni liste verdi ama ben yapamadım
anladım ki psikolojim bozulmuştu derken bir kitap gördüm ve aldım adı "Ruhunu Dinle Bedenini Doyur" okumaya
başladım şimdi ve tekrardan başladım,eğer hamile kalacaksam da kilo verdikten sonra olsun istiyorum bakalım bende
Eylül e kadar hedefim 20-24 kilo verip 57-60 arası olmak sana da tavsiye ederim bu kitabı zaten yaz geldi umarım
çabucak veririz şu kiloları:16:

merhabalar arkadaşlar bu yolda hep beraberiz aynı problem bende de var uzun bir dönem harcadım vermek için harcamakdayım da
rica etsem diyetisyen listelerinizide paylaşır mısınınız :26:

Bende kilo vermek adına kendi çabalarımla birşeyler yapmaya çalıştım, olmadı, diyetisyene gideyim dedim ve gittim listemi aldım uyguladım 1 ay kadar bir sürede 4 kilo verdim, sonra kaldım orada. Adeta badanaj yapıyorum hiç ilerleyemiyorum. Bu arada moralim bozuldu listeyi bıraktım. Bugünlerde aklım başıma geldi tekrar uygulamaya başlamak istiyorum listemi. Bu sayfada yazanlarla kilolarımız yakın, toplanalım organize olalım derseniz bende varım :3: Birde önümüzdeki aylarda filan hamilelik planlıyoruz inşallah, o zamana kadar daha da kilo vermem lazımmmm inşallah mesela 2 ayda filann def etmem lazım kiloları hayırlısıyla:41:

Back
X