- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- 103
- Konu Sahibi Yarali1987
-
Bu bahsettiginiz menuyu her gün mu veriyorsunuz? Cok fazla degil mi? Ne kadar sure ile emziriyorsunuz?not:sabahları beyaz peynır yazmayı unutmuşum bıde hayatın pembe sısede suları var onlardan verıyorum bu arada çorbaların hepsını dene sebze kerevız vs ben hepsını denedım bıde çorbaları hazır suyla yap
Buna kiyasla benimkisi cok az yiyir. O yuzden sordum. Biz de tam 8 ayligiz ve sizin tek ogununuz bile benimkinin tum gun yediginden fazla. Keske yesehatta son 1 haftadır artık aksam yemeklerınde sadece çorba ıcmıyor arkasına yemekte yıyor bırde menusune sabahlar tahın pekmez karışımı ekledim yıyen çocuktan zarar gelmez
Almiyoree kılo alımı nasıl pekı bızımkı yıyor dıs cıkardıko donemde bıle ıstahından hıc bırsey kaybetmedı
Tarhana yogurt mercimek corbasisureklı degısık degısık yemekler denesen
Hero baby aldim simdi. Onu suyla karistirip veriyorum. Mama sandalyesi var. Mutfak masasinin yanina cekip yediriyorum ama bizim soframiz kurulu olmuyor. 1 saate yakin suruyor yedirmem. Eger yanyana yaparsak yemek servis edemem. Sabah da cay vs sogur eger ayni anda yapmaya calisirsam. Sofrayi kaldirip da yedirmeye başlıyorum.Bıde sana cok onemlı bıse bızımkınde cok ıse yaradı mama sandalyesı kullanıyormusun eger varsa cpcukta mutlaka sofra kulturu gelısıyor mesela bızımkı aksam yemeklerınde uyuyo olsada yemek saatınemı alıskın bılmıyorum ama mutlaka uyanır sofraya bızımle oturur hatta tok olsada yınede yer cocugu yanlız basına yedırme ozellıkle sabah ve aksam ogunlerınde mutlaka yemek masasını gorsun bırkac gundur kahvaltı canım ıstememıstı tepsıyle cocuga yedırmeye calıstım cok yemedı sonra ertesı gun kahvaltı sofrasını kurdum bende yedım cocuk mıthıs kahvaltı yaptı bızımkınde ınsnılmaz ıse yarıyo eger cocuga ayrı yedırıyosan bı kere yanında yedırmeyı dene aile bıreylerınınde yemek yedıgonı gorsun
Benımde aynı sekılde uzun suruyor yemesı ama esımde beraber oturup beklıyoruz servısı esım yapıyor cay sogusun sıcak cay ıcmeyeli cok uzun zaman oldu ewet ona ozel bızımkınden farkı hazır su zeytınyagı blendırdan gecırıyorum sadece hazır krema kullanmıyorum hıc krema yapmıyorum ıcıne kıyma atıyorum cunku bızımkı kıymayı cok sewıyor benım salcamda organık annem yazın koyde bahcesı var oraya ekıp dıkıyor domatesler tamamen kendı mahsulumuz annem yapıyor salcayıda aynı sekılde tarhanada organık ıcıne kırdıgımız yumurta bıle kümesten alıp yapılıyor belkıde herseyı organık dıye sewıyor bılmıyorumHero baby aldim simdi. Onu suyla karistirip veriyorum. Mama sandalyesi var. Mutfak masasinin yanina cekip yediriyorum ama bizim soframiz kurulu olmuyor. 1 saate yakin suruyor yedirmem. Eger yanyana yaparsak yemek servis edemem. Sabah da cay vs sogur eger ayni anda yapmaya calisirsam. Sofrayi kaldirip da yedirmeye başlıyorum.
Tarhanayi ilk kiymali yapmistim. Hic yemeyince kiymaya da yazik oldu. O yüzden bir daha hic kiyma koymadım.
Mantar deneyecektim aslinda ama saglik.ocagi verme istersen deyince biraktim.
Ona ozel mi mantar corbasi pisiriyorsun yoksa evde kendi yaptiginizdan mi veriyorsun. Yag vs. Ekliyor muusn. Ben salca koymustum tarhanaya. Ev yemegine alissin diye. Ama tabi organik degil benim salcam bulguurum falan. yapan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?