Doğuma Hazırlık 8haftalik hamileyim eşim çocuğu aldır diyoo😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Amin canım inşallah teşekkür ederim yani tek ben değil gir bir bak tüp bebek bölümüne ne kadar isteyen ve olmayan insan var yada normal hamilelik belirtisi bölümüne gir oku afedersin osursa belirti mi gözü seğirse belirti mi diye belirti aramaktan adetine daha 10 gün varken test yapmaya başlayan ikinci çizgiyi görmek için resmen kör olan insanlar var . Bazılarımız için artık doğal yoldan hamile kalmak çok zor Allah size vermiş Allah'ın verdiğini Allah alır veriyorsa da bir sebep vardır rızkıyla gelir eşiniz de istemiyorsa aileniz arkanızda durabilirse ayrılın ilerde de o çocuğu görmek isterse burnunun ucunu göstermeyin.

Çok haklısın çocuğum olmasa üstüme başka birini bile getirirdi çocuk var herşey yolunda ama bebek dert oluyor ona bende ona dedim kii dert görürsen Allah kötü yapar ailem arkamda abla bugün konuşacak annem babamla herşey güzel olacak inşallah

Özel olmazsa nerelisin acaba kardeşim. Birde abla diyorsun kaç yaşındasın merak ettim?

maddi durumunuz iyi ise neden istemiyor diye düşündüm açıkcası,keşke hemen dönmeseydiniz biraz yalvarsaydı size,hem kovuyor sonra çağırıyor sizde hemen dönüyorsunuz yapmayın lütfen biraz süründürün,pek ayrılırsanız iki çocuğa bakacak gücünüz varmı? yani bende sanırım ayrılırdım

22yasindayim Eskişehir de yasiyorum
Bende 24 yaşındayım. Hakkında hayırlısı olsun canım okuduğum bir hikayeyi anlayıp seni sana bırakmak istiyorum. Bir gün bir kadın aynı senin gibi çocuğu varken tekrardan hamile kalıyor doktorunu arıyor ve ne yapması gerektiğini soruyor doktor da o zaman şöyle yapın doğup büyüttüğü çocuğu var ya onu öldürün karnınızdakini doğurun diyo. Kadın sinirleniyor siz bana çocuğumu öldürmemi mı teklif ediyorsunuz diyor. Doktor da aynı şey olduğunu onunda yaşadığınız canının olup ruhunun üflendiğini anlatıyor. Yani şu an doğurduğunuz çocuğu öldürebilir misiniz hayır o zaman onu da öldüremezsiniz.

Amin inşallah çok şey anladım hepinize Allah razı olsun belkide beni doğru yola goturdurdunuz çok teşekkür ederim

Öyle bi eşle ömür geçmez. Yolunuza bakın masum canlara kıymayın. Allah sizinle olacaktır.

mesela biz.. 3senedir hasret çekiyoruz.

Yavruna kavusmussun ama değilmi??
Maşallah canım
Kavuştum allahın izniyle isteyen herkese nasip olur inşallah yumurta tembelliği vardı ah o yumurtayı geliştirip çatlatana kadar neler çektik şimdi bazen çatlak yumurtam diye seviyorum sizin sebebiniz ne

Kavuştum allahın izniyle isteyen herkese nasip olur inşallah yumurta tembelliği vardı ah o yumurtayı geliştirip çatlatana kadar neler çektik şimdi bazen çatlak yumurtam diye seviyorum sizin sebebiniz ne
Oy masallaahhh canım ya.
Aminn
Bizimde geçen yıl eşimde sperm sorunu vardı onu çözdük Haziran ayinda tüpe başlayacakken dış gebelik geçirdim şuan korunma süresi bitmek üzere bakalım rahim filmi cektircem tekrardan

Aşılmayacak sorunlar değil bende kimyasal gebelik geçirmiştim tek düşündüğüm şey demekki hamile kalabiliyorumdu
sende kalmışsın inşallah tekrar kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…