- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
Amin canım inşallah teşekkür ederimAllah razı olsun Allah tez zamanda sana en güzelini nasip etsin abla çok üzgünüm sahatan beri ağlıyorum çok şey anlatınız Allah razı olsun erhelde doğru yolu buldum kafamda bebeğimi kaybetmek istemiyorum bebeğim 6haftaliken istemedi babası aldır dedi şuan 8haftalik oldu anı alaninan bi karar değildi kesinlikle şuan anneme söyledim bugün sabah akşama babamla konuşacak onların yanında söylesin istemediğini Allaha havale ediyorumAllah bin defa razı olsun canım ablam kalbindeki niyeti versin rabbim sana
Çok haklısın çocuğum olmasa üstüme başka birini bile getirirdi çocuk var herşey yolunda ama bebek dert oluyor ona bende ona dedim kii dert görürsen Allah kötü yapar ailem arkamda abla bugün konuşacak annem babamla herşey güzel olacak inşallahAmin canım inşallah teşekkür ederimyani tek ben değil gir bir bak tüp bebek bölümüne ne kadar isteyen ve olmayan insan var yada normal hamilelik belirtisi bölümüne gir oku afedersin osursa belirti mi gözü seğirse belirti mi diye belirti aramaktan adetine daha 10 gün varken test yapmaya başlayan ikinci çizgiyi görmek için resmen kör olan insanlar var . Bazılarımız için artık doğal yoldan hamile kalmak çok zor Allah size vermiş Allah'ın verdiğini Allah alır veriyorsa da bir sebep vardır rızkıyla gelir eşiniz de istemiyorsa aileniz arkanızda durabilirse ayrılın ilerde de o çocuğu görmek isterse burnunun ucunu göstermeyin.
Evet 22yasindayim22 yaşında mısınız cidden ?
Mesleğiniz falan var mı ? Yarın bu adam 2 çocukla sizi kapı önüne koysa ne yapacaksınız ?Evet 22yasindayim
Hayır mesleğim yok ev hanımıyım işte annemle konuştum oo babamla konuşacak onların yanında istemiyorum aldırsin derse zaten babam beni göndermez bidaha eşimin yanına ayrılin der direkmenMesleğiniz falan var mı ? Yarın bu adam 2 çocukla sizi kapı önüne koysa ne yapacaksınız ?
Özel olmazsa nerelisin acaba kardeşim. Birde abla diyorsun kaç yaşındasın merak ettim?Çok haklısın çocuğum olmasa üstüme başka birini bile getirirdi çocuk var herşey yolunda ama bebek dert oluyor ona bende ona dedim kii dert görürsen Allah kötü yapar ailem arkamda abla bugün konuşacak annem babamla herşey güzel olacak inşallah
22yasindayim Eskişehir de yasiyorumÖzel olmazsa nerelisin acaba kardeşim. Birde abla diyorsun kaç yaşındasın merak ettim?
maddi durumunuz iyi ise neden istemiyor diye düşündüm açıkcası,keşke hemen dönmeseydiniz biraz yalvarsaydı size,hem kovuyor sonra çağırıyor sizde hemen dönüyorsunuz yapmayın lütfen biraz süründürün,pek ayrılırsanız iki çocuğa bakacak gücünüz varmı? yani bende sanırım ayrılırdımNiye kii evden kovdu evet sonradan aradı beni gel dedi geldim kızım için yaptım şimdide bebeğim için bı karar almak istiyorum ayrılmak istiyorum ailemle konusucam orta yolu bulmak istiyorum bebeğinden vazgeçmek istemiyorum gerçekten
Bende 24 yaşındayım. Hakkında hayırlısı olsun canım okuduğum bir hikayeyi anlayıp seni sana bırakmak istiyorum. Bir gün bir kadın aynı senin gibi çocuğu varken tekrardan hamile kalıyor doktorunu arıyor ve ne yapması gerektiğini soruyor doktor da o zaman şöyle yapın doğup büyüttüğü çocuğu var ya onu öldürün karnınızdakini doğurun diyo. Kadın sinirleniyor siz bana çocuğumu öldürmemi mı teklif ediyorsunuz diyor. Doktor da aynı şey olduğunu onunda yaşadığınız canının olup ruhunun üflendiğini anlatıyor. Yani şu an doğurduğunuz çocuğu öldürebilir misiniz hayır o zaman onu da öldüremezsiniz.22yasindayim Eskişehir de yasiyorum
Amin inşallah çok şey anladım hepinize Allah razı olsun belkide beni doğru yola goturdurdunuz çok teşekkür ederimBende 24 yaşındayım. Hakkında hayırlısı olsun canım okuduğum bir hikayeyi anlayıp seni sana bırakmak istiyorum. Bir gün bir kadın aynı senin gibi çocuğu varken tekrardan hamile kalıyor doktorunu arıyor ve ne yapması gerektiğini soruyor doktor da o zaman şöyle yapın doğup büyüttüğü çocuğu var ya onu öldürün karnınızdakini doğurun diyo. Kadın sinirleniyor siz bana çocuğumu öldürmemi mı teklif ediyorsunuz diyor. Doktor da aynı şey olduğunu onunda yaşadığınız canının olup ruhunun üflendiğini anlatıyor. Yani şu an doğurduğunuz çocuğu öldürebilir misiniz hayır o zaman onu da öldüremezsiniz.
nasılsınız. Son durumunuz nedir.Amin inşallah çok şey anladım hepinize Allah razı olsun belkide beni doğru yola goturdurdunuz çok teşekkür ederim
Şuan ailemle birlikteyim eşimle ayrilmayi düşünüyor gibiyiznasılsınız. Son durumunuz nedir.
Boşa adamı gitsnMerhaba bayanlar sizden yardım istiyorum 4yilik bir evliliğim var 3yasina girecek kızım var şuan 8haftalik gebeyim eşim aldır diyoo ben bakamam diyoo hergun aynı kelimeler yemin ederim bıktım bebeğinden vazgeçmek kesinlikle istemiyorum beni yadirgamayin
mesela biz.. 3senedir hasret çekiyoruz.Bakamayacağını düşünüyorsa korunma yöntemini gözden geçirsin Bi zahmet. Bende olmak üzere Bi çok insan tedaviyle zor hamile kalıyo şu zamanda bu beyfendi aldır diyo istemiyorsa yapmasaydı leylekler getirmedi ya
Bende 2sene çektim maalesefmesela biz.. 3senedir hasret çekiyoruz.
Yavruna kavusmussun ama değilmi??Bende 2sene çektim maalesef
Kavuştum allahın izniyle isteyen herkese nasip olur inşallah yumurta tembelliği vardı ah o yumurtayı geliştirip çatlatana kadar neler çektik şimdi bazen çatlak yumurtam diye seviyorum sizin sebebiniz neYavruna kavusmussun ama değilmi??
Maşallah canım
Oy masallaahhh canım ya.Kavuştum allahın izniyle isteyen herkese nasip olur inşallah yumurta tembelliği vardı ah o yumurtayı geliştirip çatlatana kadar neler çektik şimdi bazen çatlak yumurtam diye seviyorum sizin sebebiniz ne
Aşılmayacak sorunlar değil bende kimyasal gebelik geçirmiştim tek düşündüğüm şey demekki hamile kalabiliyorumduOy masallaahhh canım ya.
Aminn
Bizimde geçen yıl eşimde sperm sorunu vardı onu çözdük Haziran ayinda tüpe başlayacakken dış gebelik geçirdimşuan korunma süresi bitmek üzere bakalım rahim filmi cektircem tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?