- 30 Ekim 2020
- 803
- 324
- 53
- 29
- Konu Sahibi uguurbocegii
-
8mm keseden bir hafta sonra kalp atışını görmüştüm ilk gebeliğimde. Karından bakılmıştı kese zar zor görünmüştü benim de.Daha çok minik haftaya görünecektir inşallah hayırlı olsun5 yıldır hamile kalamıyorum kızlar bugün beta hcg 4700 çıktı dün gece 4200 dü kese zor göründü 8 mm dedi doktir kalp atışı için haftaya gel dedi ama bana net bisey demedi kaç haftalık olduğunu bile demedi sizler gebelik başlarında neler yaşadınız tecrubelwrinizi bekliyorum
Peki kaşık ağrısı var arada hissediyorum normal mi acabaÇok erken daha haftaya duyarsınız
Teşekkür ederim inşallah. Kasıktada ağrı var arada girip cikiyo sizden oluyomuydu8mm keseden bir hafta sonra kalp atışını görmüştüm ilk gebeliğimde. Karından bakılmıştı kese zar zor görünmüştü benim de.Daha çok minik haftaya görünecektir inşallah hayırlı olsun
Son adet tarihiniz ne zamn.5 yıldır hamile kalamıyorum kızlar bugün beta hcg 4700 çıktı dün gece 4200 dü kese zor göründü 8 mm dedi doktir kalp atışı için haftaya gel dedi ama bana net bisey demedi kaç haftalık olduğunu bile demedi sizler gebelik başlarında neler yaşadınız tecrubelwrinizi bekliyorum
Evet çok fazla oluyordu zamanla azalıyor hala arada oluyor ama, 10. haftadayımTeşekkür ederim inşallah. Kasıktada ağrı var arada girip cikiyo sizden oluyomuydu
20 haziran başlamıştı 5 6 gün sürüyorSon adet tarihiniz ne zamn.
Sizede maşallah inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Birde iştah açıklığı var ya normal mi bu ilk haftalardanEvet çok fazla oluyordu zamanla azalıyor hala arada oluyor ama, 10. haftadayım
Benm de19 haziran ağrım var göğüslerim sis kese göründü bnmde 10 gün snra kalp atışı için cagirdi20 haziran başlamıştı 5 6 gün sürüyor
Kasık agrisi normal cok aşırı llmadigi sürece .benimde olmuştu doktora gittigimde bebek keseye yerleşiyor demişt agri yaparPeki kaşık ağrısı var arada hissediyorum normal mi acaba
Bende aynı durumdayım yaşayanlar varsa bilgi verir misiniz? Bende 11+5 haftalık ama bebeğin gelişimi 6 haftalık 7mm doktor gelişmez , kürtaj dedi siz beklediniz mi zararı var mıEvet çok fazla oluyordu zamanla azalıyor hala arada oluyor ama, 10. haftadayım
Benimde 5 haftalıkken 7 mm kesem vardı doktor kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi5 yıldır hamile kalamıyorum kızlar bugün beta hcg 4700 çıktı dün gece 4200 dü kese zor göründü 8 mm dedi doktir kalp atışı için haftaya gel dedi ama bana net bisey demedi kaç haftalık olduğunu bile demedi sizler gebelik başlarında neler yaşadınız tecrubelwrinizi bekliyorum
Amin inşallahSizede maşallah inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Birde iştah açıklığı var ya normal mi bu ilk haftalardan
Benim geç döllenme olmuş 7. haftamda gittiğimde 8 mm küçücük bir kese ve yolk kesesi gördük karından.Bir hafta sonra gittiğimde bebeği gördük kalp atışını gördük. Sizin ilk kontrol ne zaman oldu? O zamandan sonra düzgün gelişmediyse sağlıksız gebelik oluyor genelde.Oğlumdan önce 2 kez başıma geldi maalesefBende aynı durumdayım yaşayanlar varsa bilgi verir misiniz? Bende 11+5 haftalık ama bebeğin gelişimi 6 haftalık 7mm doktor gelişmez , kürtaj dedi siz beklediniz mi zararı var mı
Bende aynı durumdayım yaşayanlar varsa bilgi verir misiniz? Bende 11+5 haftalık ama bebeğin gelişimi 6 haftalık 7mm doktor gelişmez , kürtaj dedi siz beklediniz mi zararı var mı
Dün gittim kontrole evet 7 haftalık gelişmede durmuş dedi ilerleme yok dediAmin inşallahEvet oluyor ya normal bence
Benim geç döllenme olmuş 7. haftamda gittiğimde 8 mm küçücük bir kese ve yolk kesesi gördük karından.Bir hafta sonra gittiğimde bebeği gördük kalp atışını gördük. Sizin ilk kontrol ne zaman oldu? O zamandan sonra düzgün gelişmediyse sağlıksız gebelik oluyor genelde.Oğlumdan önce 2 kez başıma geldi maalesef
Merhaba ne durumdasınız kalp atışını duydunuz mu5 yıldır hamile kalamıyorum kızlar bugün beta hcg 4700 çıktı dün gece 4200 dü kese zor göründü 8 mm dedi doktir kalp atışı için haftaya gel dedi ama bana net bisey demedi kaç haftalık olduğunu bile demedi sizler gebelik başlarında neler yaşadınız tecrubelwrinizi bekliyorum
Evet çok şükürMerhaba ne durumdasınız kalp atışını duydunuz mu
Gözünüz Aydın bende 7 hafta 2 günlük hamileyim persembe gideceğim umarım duyarım kalp atışlarınıEvet çok şükür
İlk hamileliğimde benimde öyleydi ben kanamam olduğu için gittim doktora doktor baktığı zaman kalp atışını duyamadı ve haftasına göre gelişiminin geri olduğunu söyledi. Akışına bıraktık ve kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düştü. ( çünkü kanama Devam ediyordu) Arkadaşımda aynı sebepten kürtaj oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun.Bende aynı durumdayım yaşayanlar varsa bilgi verir misiniz? Bende 11+5 haftalık ama bebeğin gelişimi 6 haftalık 7mm doktor gelişmez , kürtaj dedi siz beklediniz mi zararı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?