9-10 yıllık ilişki bitirmek..

elo1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2025
41
-5
1
29
Kızlar selamm nasılsınız?
Kısaca kendimden bahsedeyim yalnız yaşayan hatta sığınacak canından kanından kimsesi pek olmayan birisiyim.. güzel bir mesleğe güzel bir görünüşe maddi duruma sahibim allaha şükür.
10 yıllık gel gitli bir ilişki içerisindeyim uzak mesafe😭😭 erkek arkadaşım polis farklı hatta bayağı öğrenci, gençlerin olduğu bir şehirde
Çoook fazla kıskanç yalnız yaşadığım için birazda açık olduğum için on yıldır değişmeye çalıştım düzeldim tüm erkek çevremi sildim 1-2 dostum hariç
Gel gelelim artık tükendik sürekli kavga kaos uzun süredir bayağı ağır hakaret ediyor ithamlarda bulunuyor ama o kadar seviyorum ki gururum aşkımdan geri kalıyor
En son kavgada yine sinirle öfkeyle ölmüş babama küfür etti, şahsıma zaten ağıza alınmayacak şeyler bitirdim artık kafamda istemiyorum ama hala bırakmıyor peşimi sensiz yapamam bırakmam seni diyor tehditler vs. Bu sefer dayanamıyorum uzak durmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum tam soğudum diyorum yoluma bakıyorum karşıma çıkıyor üç beş güzel söz kanacak gibi oluyorum silkeleniyorum ama resmen duygularımı kalbimi kullanıyor öyle hissediyorum nasıl soğuyabilirim beynimde bitse de kalbimde yapamıyorum uzakta diyorum yakışıklıda polis zaten bizim ülkemizde üniforma sevdası çok.. yaşadığı görev aldığı yer malum ya başkasıyla olursa diyorum on yılı bitirmek zor geliyor
Yeri geldi ailem dostum kardeşim oldu yeri geldi her şeyim oldu yardım edin nolur sosyal biriyken içime kapandım zevk almıyorum yürüsem sıkılıyorum daralıyorum ev üstüme geliyor tam toplanıyorum yazıyor anksiyetem tetikleniyor fikir verir misiniz?😭🥺

10 yıllık gel gitli bir ilişki içerisindeyim uzak mesafe😭😭 erkek arkadaşım polis
Çoook fazla kıskanç
Nedense polis olanlar genelde arızalı çıkıyor ilişkilerinde kadınları tüketiyorlar.
sürekli kavga kaos uzun süredir bayağı ağır hakaret ediyor ithamlarda bulunuyor
Seni kısıtlayan hakaret eden, ithamlarda bulunan
sinirle öfkeyle ölmüş babama küfür etti, şahsıma zaten ağıza alınmayacak şeyler bitirdim
Vefat etmiş babana bile küfretmiş saygısız terbiyesiz herif
bırakmıyor peşimi sensiz yapamam bırakmam seni diyor tehditler vs.
Onu şikayet etsen mesleğinden olur. Bence tehdit mesajlarını ss al, karakola ya da adliyeye git dilekçe ver şikayet et. Bir de hep uzak mesafe miydi hiç görüşmediniz mi? Yaşlarınız kaç ? Ayrılman çok iyi olmuş. Böyle toksik, saygısız, ağzı bozuk erkekle ilişki kurulmaz. Hiç sevilecek, özlenilecek biri değil.

Kısaca kendimden bahsedeyim yalnız yaşayan hatta sığınacak canından kanından kimsesi pek olmayan birisiyim.. güzel bir mesleğe güzel bir görünüşe maddi duruma sahibim allaha şükür.
10 yıllık gel gitli bir ilişki içerisindeyim uzak mesafe😭😭 erkek arkadaşım polis farklı hatta bayağı öğrenci, gençlerin olduğu bir şehirde
Çoook fazla kıskanç yalnız yaşadığım için birazda açık olduğum için on yıldır değişmeye çalıştım düzeldim tüm erkek çevremi sildim 1-2 dostum hariç
Gel gelelim artık tükendik sürekli kavga kaos uzun süredir bayağı ağır hakaret ediyor ithamlarda bulunuyor ama o kadar seviyorum ki gururum aşkımdan geri kalıyor
En son kavgada yine sinirle öfkeyle ölmüş babama küfür etti, şahsıma zaten ağıza alınmayacak şeyler bitirdim artık kafamda istemiyorum ama hala bırakmıyor peşimi sensiz yapamam bırakmam seni diyor tehditler vs. Bu sefer dayanamıyorum uzak durmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum tam soğudum diyorum yoluma bakıyorum karşıma çıkıyor üç beş güzel söz kanacak gibi oluyorum silkeleniyorum ama resmen duygularımı kalbimi kullanıyor öyle hissediyorum nasıl soğuyabilirim beynimde bitse de kalbimde yapamıyorum uzakta diyorum yakışıklıda polis zaten bizim ülkemizde üniforma sevdası çok.. yaşadığı görev aldığı yer malum ya başkasıyla olursa diyorum on yılı bitirmek zor geliyor
Yeri geldi ailem dostum kardeşim oldu yeri geldi her şeyim oldu yardım edin nolur sosyal biriyken içime kapandım zevk almıyorum yürüsem sıkılıyorum daralıyorum ev üstüme geliyor tam toplanıyorum yazıyor anksiyetem tetikleniyor fikir verir misiniz?😭🥺
10 yıldır evlilik olmamış? Hala ne için zorluyorsunuz ki

O yakisikliysa sen guzelsindir.evlenseniz bile olacak iş değil.babana küfür etmiş adamın her tarafı altın olsa yinede olmaz
Güzelim ego değil asla ama çoğu erkeğin bakacağı bir tipim bu yüzden senelerimi mahvetti girdiğim her ortamı gittiğim her tatili burnumdan getirdi.. kendisi bana göre oldukça kilolu ama işte sevince yakışıklı geliyor herhalde

Küfrettikçe Ya Rabbi şükür demişsin. Herif bakmış ki bu bir yere gitmiyor. Nalına da vurmuş mıhına da..Anksiyete olacak ne var bilemedim. Üç kuruşluk heriflere beş kuruşluk değer verirsen soytarı kendini kral zanneder.
O kakadar haklısınız ki iki sene peşimden koştu.. çok seviyorum diye diye bağladı kendine ben de yalnızdım sanırım o sebeple konuştum konuştukça bağlandım bağlandık

Bu şekilde devam etseniz da aynı şeyleri yaşayacaksınız. Keşke ben de 10.yılımda bitirebilseydim. Sizin iki katınız bir ilişkiden çıktım ama asla pişman değilim keşke daha önce bitirseydim dedim hep. Kendinize saygınızı kaybetmek istemiyorsanız uzak durmalısınız. Çünkü gerçek ilişki insanı üzmez insana zarar vermez, gerçek ilişki gerçek sevgi insanı mutlu eder, güzelleştirir. Çok sevgiler 💕💕

Nedense polis olanlar genelde arızalı çıkıyor ilişkilerinde kadınları tüketiyorlar.

Seni kısıtlayan hakaret eden, ithamlarda bulunan

Vefat etmiş babana bile küfretmiş saygısız terbiyesiz herif

Onu şikayet etsen mesleğinden olur. Bence tehdit mesajlarını ss al, karakola ya da adliyeye git dilekçe ver şikayet et. Bir de hep uzak mesafe miydi hiç görüşmediniz mi? Yaşlarınız kaç ? Ayrılman çok iyi olmuş. Böyle toksik, saygısız, ağzı bozuk erkekle ilişki kurulmaz. Hiç sevilecek, özlenilecek biri değil.
Hayır. Tabiki hep uzak mesafe değildik. Benim yaş 28 o 27. Onunda haklılık payı vardı yaşantımız biraz farklı ben daha rahat özgür bi ailede büyüdüm o daha muhafazakar o yüzden yıllardır ne bırakıyor ne saygı duyuyor toksik şekilde senelerimiz geçti ama artık bitirmek uzaklaşmak istiyorum

Ortada hiçbir sorun olmasa da değil 10 yıl 100 yıl geçse de babama hele ki vefat etmiş babama küfür etse gözünün yaşına bakmam.
Arkamı dönüp üzülürsem namerdim.
Bizim bi akrabanın damadi da ölmüş akrabamiza kufretmisti konu sahibi. Sonunda bosandilar. Uniformalilardan olmaz kesinlikle.

Ortada hiçbir sorun olmasa da değil 10 yıl 100 yıl geçse de babama hele ki vefat etmiş babama küfür etse gözünün yaşına bakmam.
Arkamı dönüp üzülürsem namerdim.
İnanın babam için annemi silmiş birisiyim ama gururum artık tükendi yalvar yakar özür dileyip barışmaya çalışıyor kıyamıyorum ama bu sefer kesin kararlıyım istemediğimi söyledim anlattım asla küfürleşmek istemiyorum seneler geçti insan gibi bitsin istiyorum ama yapamıyor

Hayır. Tabiki hep uzak mesafe değildik. Benim yaş 28 o 27. Onunda haklılık payı vardı yaşantımız biraz farklı ben daha rahat özgür bi ailede büyüdüm o daha muhafazakar o yüzden yıllardır ne bırakıyor ne saygı duyuyor toksik şekilde senelerimiz geçti ama artık bitirmek uzaklaşmak istiyorum
Hayat görüşleriniz de zıtmış zaten. O seni hep kısıtlamış, ağzı bozuk hakaret ediyor. Şimdi 5-10 yılın daha gitsin istemiyorsan kesinlikle uzaklaşmalısın. Onu şikayet etmeyi düşünmüyor musun? Her yerden engelledin mi?

İnanın babam için annemi silmiş birisiyim ama gururum artık tükendi yalvar yakar özür dileyip barışmaya çalışıyor kıyamıyorum ama bu sefer kesin kararlıyım istemediğimi söyledim anlattım asla küfürleşmek istemiyorum seneler geçti insan gibi bitsin istiyorum ama yapamıyor
Yıllar geçmiş olabilir havadan atıyorum sanmayın. Bende 6 yıllık ilişkimi bitirmiştim. Ortada saygısızlık varsa devam etmeniz anlamsız. Babanıza küfür eden biri sizce size hayat arkadaşı olabilecek kalitede biri mi ?
Bırakın ait olduğu yere gitsin.

Neden evlenemediniz bunca sene?

Bu şekilde devam etseniz da aynı şeyleri yaşayacaksınız. Keşke ben de 10.yılımda bitirebilseydim. Sizin iki katınız bir ilişkiden çıktım ama asla pişman değilim keşke daha önce bitirseydim dedim hep. Kendinize saygınızı kaybetmek istemiyorsanız uzak durmalısınız. Çünkü gerçek ilişki insanı üzmez insana zarar vermez, gerçek ilişki gerçek sevgi insanı mutlu eder, güzelleştirir. Çok sevgiler 💕💕
Çok zor yaşayan bilir kendim gibi başkasını görsem aptal derdim. Kendime de diyorum aslında bu durum 3/4 haftadır böyle soğuğum içimden gelmiyor yazmak. İşime odaklanınca yoğun olunca biraz unutuyorum sonra yine geliyor toksiğin babası bir kişilik
Ya bir insana güvenmiyorsan güvenmezsin bitmiştir istemezsin ama evlenicem evlenelim diyip ailene kadar sokuyorsan biraz da saygı duyamaz mısın anlamıyorum yanına çağırıyor yalnız yaşıyor gitmiyorum neden gelmiyorsun diyor gidersem tekrar başa sarıcaz bu yüzden istemiyorum

Yıllar geçmiş olabilir havadan atıyorum sanmayın. Bende 6 yıllık ilişkimi bitirmiştim. Ortada saygısızlık varsa devam etmeniz anlamsız. Babanıza küfür eden biri sizce size hayat arkadaşı olabilecek kalitede biri mi ?
Bırakın ait olduğu yere gitsin.
Evet haklısınız çok zorlandınız mı aslında ayrılığı kabullendim sadece sonrası instagram hesabından stalklamak vs onu aşamıyorum
bir kişi artınca deli gibi merak ediyorum öfkeleniyorum ya başkasıyla konuşuyorsa diyorum hazmedememek sanırım

Hakaret eden, babanıza küfür eden adam değil yakışıklı isterse Johnny Depp olsun kendinize nasıl reva görüyorsunuz?
Engelleyin size ulaşamasın, asla cevap vermeyin. Kendinize saygınız olsun.

Düzelmek ne demek tam olarak? Kendi hayatınıza, tercihlerini böyle bakmak zorunda kaldığınız bir ilişkiden bir hayıt gelmez.
Babanıza küfretmiş "adam" bir iki güzel sözler siz yumuşatıyorsa da ciddi probleminiz var demektir kusura bakmayın. Bunun adı sevgi falan değil.

Back
X