- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi Castefella
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakarya ve Artvin'de ki arkadaslarim, ses verin:)) Ozel mesajiniza ogleden sonra kargo takip numaralarinizi yolladim, hayirli uguurrrlluu olsun![]()
barbie bebeklerimiz geldi.kizim coook mutlu oldu.tesekkurleeerr
Cok sevindim, guzel gunlerde oynasin prenses![]()
slm hangi ürünleriniz duruyor kızm 8 yasında ama 11-12 yaş grubu giyiniyor. kışlık neler var elinizde uygun fiyatlı olsun ama :))Guzel tisortleri caprileri pantolonlari kizlariniz icin kacirmayin:) Benden urun alan arkadaslar bilir tertemiz ve kaliteli cicilerimizi super indirimler yapip cok cok uyguna veriyorum, herkesi beklerim![]()
Eki Görüntüle 891412 Eki Görüntüle 891413 Eki Görüntüle 891414 Eki Görüntüle 891415 Eki Görüntüle 891416 LC Waikiki marka harika 13-14 yaş yeni palto/kaban 50 TL
Resimler parlamış flaştan dolayı, çok şık duran ve çok güzel bir pembe içi yumuşacık, sıcacık tutar dışı değişik bir kumaş Hiç giyinilmedi desem çok
daha uygun olur; Biz bacakları üşümesin dedik ama Kızım uzun diye yukardaki montu aldırmıştı, bunu 1 kez denemek için giyindi pırıl pırıl tertemiz duruyor.
slm hangi ürünleriniz duruyor kızm 8 yasında ama 11-12 yaş grubu giyiniyor. kışlık neler var elinizde uygun fiyatlı olsun ama :))
40 tl oldu kacırmayın yepyenidir:)Eki Görüntüle 891412 Eki Görüntüle 891413 Eki Görüntüle 891414 Eki Görüntüle 891415 Eki Görüntüle 891416 LC Waikiki marka harika 13-14 yaş yeni palto/kaban 50 TL
Resimler parlamış flaştan dolayı, çok şık duran ve çok güzel bir pembe içi yumuşacık, sıcacık tutar dışı değişik bir kumaş Hiç giyinilmedi desem çok
daha uygun olur; Biz bacakları üşümesin dedik ama Kızım uzun diye yukardaki montu aldırmıştı, bunu 1 kez denemek için giyindi pırıl pırıl tertemiz duruyor.
NELER VAR 9,10 YAŞA UYAN?Yilbaşına özel tüm ilan sayfalarimda 50 tl üzerine kargo benden üstelik herşey % 10 indirimli:)
hayırlı satışlarınız olsun ama onlar çok büyük olur bize göreillederengarenk Merhaba iyi seneler:) Daha cok 13-14 ve 15-16 yas etiketliler kaldi.