- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.012
- 723
- Konu Sahibi Tiryandafila
-
öncelikle hepimize geçmiş olsun. aynı dertten müzdaripiz.ben 16. haftamdayım 13. haftama kadar çok aşırıydı 4 kilo verdim. 2-3 haftadır kısmen azaldı. ama tam anlamıyla geçmedi ara ara yine oluyor. hiç kusmadan doğuranlara hayret ediyorum. ama benim midem hamilelikten önce de hassastı. şimdi hepten hassasleştı. ne diyelim çok zor bir dert. asllah bizim durumumuzda olanalara şifa versin 9 ay devam etmesi fikri bile beni delirtiyor:18:
mide problemi için doktorun sana surup önerebilir diye düşünüyorum bu konuyu konuş dr ile. kızlar geçmiş olsun
bende kızımda 6 aylık olana kadar kusmustum 10 kılo verdım hamıleyken serumlarla ayakta duruyordum allaha sukur kızım bır ay erken dogdu ama 3 kılo dogdu yanı kılosu normaldi sen kussanda bebek sendekı depolu olan vıtamınlerle beslenıyor endıselenme bebek ıcın
18 haftalık hamileyim, bulantılarım geçti şükür ama midemle ilgili çok rahatsızım ve çoğu kez kusuyorum, bazen hiç durmuyor ne yersem çıkartıyorum. Boğazımda devamlı kötü bir tat ve devamlı asit üretiyor midem ve çıkarana kadar zorluyor. Bu zamana kadar ara ara serumlarla idare ettim ama hastane vs bunlarda beni yordu artık. İlk zamanlara göre daha iyiyim ama önümde daha 4.5 ay daha var ve devam edip bebeğimi de beni de daha da sıkıntıya sokacağından çok korkuyorum.
Bu şekilde hamileliğin uzun döneminde, hatta 9 ay boyunca sıkıntı yaşayan ve atlatan arkadaşlar var mı, neler yaşadılar, nasıl atlattılar?
Suan 8.aydayim ve deli gibi asit uretiyor midrm surekli kusturuyor dayanacak gucum takadim kalmadi18 haftalık hamileyim, bulantılarım geçti şükür ama midemle ilgili çok rahatsızım ve çoğu kez kusuyorum, bazen hiç durmuyor ne yersem çıkartıyorum. Boğazımda devamlı kötü bir tat ve devamlı asit üretiyor midem ve çıkarana kadar zorluyor. Bu zamana kadar ara ara serumlarla idare ettim ama hastane vs bunlarda beni yordu artık. İlk zamanlara göre daha iyiyim ama önümde daha 4.5 ay daha var ve devam edip bebeğimi de beni de daha da sıkıntıya sokacağından çok korkuyorum.
Bu şekilde hamileliğin uzun döneminde, hatta 9 ay boyunca sıkıntı yaşayan ve atlatan arkadaşlar var mı, neler yaşadılar, nasıl atlattılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?