9 ay hamile olduğunu anlamadı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
24 yaşındaki kadın doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kaldığını anlamayınca tuvalette doğum yaptı.

Daily Mail'in haberine göre 24 yaşındaki temizlik görevlisi Nikki Kelly, doğum kontrol hapı kullanıyor ve hamile kalma şansı olmadığını düşünüyordu.
Aslında hamile olan kadın regl olmaya devam ettiği ve doğum kontrol hapı kullandığı için hamileliğinden şüphelenmedi. Ancak sürekli tuvalete gitme isteği geliyor ve bu durumu adet sancısına bağlıyordu. Uzun süren bir yolculuk sonrasında tuvalete gittiğinde ise yaşadığı olay şok etti.

Adet sancısı zannettiği şey doğum sancısıydı ve 24 yaşındaki kadın tuvalette doğum yaptı.
Hamileliği esnasında adet olmaya devam ettiğini, hiç aşermediğini ve hiç karnının büyümediğini belirten Nikki, bir anne çocuk sahibi olunca şok olduğunu dile getiriyor.
Uzmanlar bu durumun çok sıradışı olmasına rağmen mümkün olduğunu dile getirdi. Bazı kadınların hamile olduğunu fark etmemesinin imkansız olmadığını dile getiren uzmanlar, karnının büyümemesinin ise güçlü karın kaslarına ve bebeğin rahmin gerilerinde yerleşmesiyle mümkün olabileceğini dile getirdi.
http://www.milliyet.com.tr/9-ay-hamile-oldugunu-anlamadi-pembenar-galeri-hamilelik-2043916/?PAGE=3

kadının içide ne genişmiş yaw, ben karnımda dönerken burası kafası burası poposu burası ayağı galiba diye tahmin bile yürütüyordum:KK48::KK48:

Keşke zamanında annemi de haberlere çıkarsaydık :KK53: Bizzat yaşadık bu durumu tuhaf gelmiyor bana o yüzden.

Nasıl karnı hiç büyümemiş ya???
Bebek midesinde mi büyümüş?
xenforo-smilies-kk53.gif

Hadi karnını geçtim o hareketleri hissetmemesi mümkün değil gibi.Gaz sanmış olamaz herhalde :KK53:

ben bi hamile kaldım mide bulantısı yüzünden duymayan kalmadı hayret verici birşey kadının bile haberi olmamış .inandırıcı degil

Dogum kontril hapi kullaniyorum duzenli adet oluyorum hatta bugun son buldu karnimda kiprasmalar hissediyorum hersey yolunda oldugunu dusunup asla olmaz derken bu haberle karsilasmak beni yikti :KK43:

Kucuk kardesim habersiz geldi bildigin. Doktorlar 9 ay ultrasonda goremedi. Erken menapoz dendi bi suru ilac kullanildi. Doguma 10 gunu kala ogrendik aslinda hamile oldugunu cok sukur saglikli dogdu zehir gibi masallah

İnanmıyorum ya :eek:

Valla geçmiş olsun o kadr ilaca düşük falan olmamış

X