Karakolda sikayetci olduk..o dosyanın savcinin onune gitmesi gerek gitmemis..ayrica hirsizlarda yakalanmış ve su an içlerdeler..bizim cantayi caldiklarinda itiraf etmislerSiz dava açtınız mı
Caglayan adliyesine sorduk dava bakırköydeymis oraya gidip soracaz..esim polis ama is artik adliye kisminda oldugu icin onun elinde olan bi sey de yok ..bekkiyoruz bakalim.Gecmis olsun oncelikle.. Yani bilemedim ne diyelim eşiniz ve arkadaslari polis onlar yardimci olmadilar mi? Siz sikayetci oldunuz muhtemelen esinizde takip edebilir ilerleyen süreci
Peki caldiklarini iade etme gibi bir durum söz konusu mu? Yoksa sadece ceza mi alacaklarKarakolda sikayetci olduk..o dosyanın savcinin onune gitmesi gerek gitmemis..ayrica hirsizlarda yakalanmış ve su an içlerdeler..bizim cantayi caldiklarinda itiraf etmisler
Karakolda sikayetci olduk..o dosyanın savcinin onune gitmesi gerek gitmemis..ayrica hirsizlarda yakalanmış ve su an içlerdeler..bizim cantayi caldiklarinda itiraf etmisler
Hırsızlık yapana adam demeyin lütfen zira emek çalmaktan adi bir suç olamaz.Ustune bir bardak su icin. Oradan bir sey cikmaz, hirsiz iste meslegini yapiyor, adam da para yoksa neyini alacaksiniz.
Adamlardan toplamda 22 telefon ve 100.00 tl para ve ziynet esyasive 40 bin degerinde sadede hirsizlik icin kullanilan bir arac bulundu araca savcı el koymuş falan benim telefon aralarinda yoktu ondan vazgectikte parayi alalim diyoruz..toplamda bunlardan sikayetci 17 kişi var bir cogu turist zaten onlara ulaşılamayacak..o yuzden bu para bolusturulur diye dusunuyoruz..Ustune bir bardak su icin. Oradan bir sey cikmaz, hirsiz iste meslegini yapiyor, adam da para yoksa neyini alacaksiniz.
Peki caldiklarini iade etme gibi bir durum söz konusu mu? Yoksa sadece ceza mi alacaklar
Adamlardan toplamda 22 telefon ve 100.00 tl para ve ziynet esyasive 40 bin degerinde sadede hirsizlik icin kullanilan bir arac bulundu araca savcı el koymuş falan benim telefon aralarinda yoktu ondan vazgectikte parayi alalim diyoruz..toplamda bunlardan sikayetci 17 kişi var bir cogu turist zaten onlara ulaşılamayacak..o yuzden bu para bolusturulur diye dusunuyoruz..
Ortada caldiklari toplam 100.00 para ziynet esyasi ve 40.00 binlik bir arac var ve 22 telefon telefonum onkarin arasinda degildi ama para verilsin bir zahmet ki butun mağdurların paralari verilse bile ortada yine para kaliyor.itiraf etseler ne olacak?
dava açılsa görülse?
paranızı geri alabileceğinizi düşünmüyorsunuz herhalde.
Bzimkide boyke olacak heraldeLisedeyken telefonum calinmisti. Okuldaki temizlik gorevlisi cocuk calmis, sikayetimden 6 ay sonra buldular.
mahkemesi 2 sene sonra görüldü. Adam davaya kucaginda bebesiyle girmisti.
Ama ortada caldiklari bir ton sey var onlari bize ve diger magdurlara vermeyip ne yapacaklar.Abim avukat, sana soyleyebilecegim tek sey cogunlukla boyle seylerden bir sonuc cikmiyor, ben olsam ustune bir bardak soguk su icerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?