- Konu Sahibi kardelen1800
-
Bazıları bilir ilk zamanlar sizden morel alamk için buraya yazmıştım..Şimdi alıştım bu duruma fakat artık bıktım düşünmekten hala karar veremedim 9 aydır o başka şehirde ben başka şehirde evliyiz ama ayrıyız..Evelenirkende saçma evlendik ayrılırkende :çok üzgünüm:
Ama heo kavga ettik durduk ölümlü dünayada neyi alıp veremediysek..Ama hep beni kötü kadınların yerine koydu hiç birini haketmedim..Anneme küfür etti..Hiç kimseye güvenmedi aslında kendine güvenmemiş..Paronayaklığın hıncını benden aldı..(Ailesi ise erkektir dedi..)neyse şimdi sıra bende ama bıktım ne olacağını düşünmekten artık oda istiyor boşanmak ama anlaşmalı hiç birşey talep etmeden.. Allaha havale edip tek mahkemede bitsin diyorum ama bi yandandanda 1 yıl için bunlkarı haketmediğimi düşünüyorum.. sinir oluyorum kendimi kullandırılmış gibi hissediyorum ve çok yıprandım.İleride pişamn olurum diyorum..Hoş alacağım bişeyside yokya..Dava öle böle ben açacağım malum onlardan beşkuruş para gitmesin ne mal canlılarmış ya :1no2:
Korkuyorum bu hayattan herşeye sıfırdan başlamaktan..
Sanki tek benmişim gibi geliyor 1 yılı bile dolmadan ayrılan..
Nerede hata yaptım 40 yıl düşünsem gelmezdi başıma bunların geleceği..
Çok yıpranıcam adliye bana nekdara yabancı..nasıl atlatırım ..zor durumdayım ..psikolojim yıkık güvene vecesarete ihtiyacım var senağlama
Canım, bir yıldan önceki boşanmalarda iki taraf da istese dahi anlaşmalı boşanma olmuyor.Tanıklarla boşanmanın nedenlerini ispat etmeniz lazım.Ama zaten ayrı olduğunuza göre senin ailenden ve yakın çevrenden olayları ve senin 9aydır ayrı olduğunu bilen kişileri tanık olarak dinletmen gerekir.Yda 1yılın dolmasını beklerseniz zaten mahkemede beraber boşanmak istediğinizi söylerseniz olay biter.Ama sen nafaka yada tazminat istersin karşı taraf vermek istemezse dava yine uzar ve yine tanık dinletmen gerekir.Çok geçmiş olsun canım.Neler hissettiğini az çok biliyorum.Allah yardımcın olsun.Ama şunu bilki zararın neresinden dönülse kardır...
canım eğer yapabiliyorsan karşı taraf da avukat tutmazsa sadece boşanmayı karşılıklı karar altına aldır maddi manevi tazminat taleplerinden vaz geçtiğine dair bir şey söyleme daha sonra boşanmadan itibaren 1 yıl içinde açarsın tazminat davası eğer istersen doğrusu çok da dürüst bir yol değil bu ama punduna getirirsen olabilir
hep söylerim boşanma hoş bir dava türü değildir ama anlaşmadan boşanma (çekişmeli dava yoluyla) daha da kötü bir dava türü bence o yüzden karşılıklı anlaş boşan allah seni bundan sonra iyilerle karşılaştırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?