- Konu Sahibi kardelen1800
-
Allah yardımcın olsun.ama bence mutlaka tazminat davasını aç.bu evlilik oyun değil.hayatından en güzel 1 yılı silip atmış.üstelik ne umutlarla evlenmişsin.sonuna kadar git anlaşma felan yapma.cezasını çeksin.
Teşşekkürler ama biz ayrılalı 10 ay oldu ve 11 ayda evli kaldık yani 1 yıl geçeli çok oldu. Anlaşmalı boşanma taraftarıda değil zaten ben bişiler talep ettiğim için vermek istemiyor.Altınlarımı hiç almadan onlardan onları talep etmeyi düşünüyoeum ve tazminat oda sizinde dediğniz gibi ilerde pişman olmamak için biliyorum çünkü kendimi.Bir yıldan kısa süreli evlilklerde anlaşmalı boşanma olmaz. Boşanmak için aranızda şiddetli geçimsizlik olduğuna tanık olan kişilerin dinlenmesi gerekecektir.Bu tanıkların dinlenmesi sizin açınızdan da yıpratıcı olabilir. Üstelik hakim aranızda şiddetli geçimsizliğin olduğuna kanaat getirmeyebilir. Bu takdirde davanızı reddedebilir. Üç yıl geçmedikten sonra da aynı sebeple dava açamazsınız. Kaldı ki, şimdi bile dava açsanız duruşma gününün gelmesi zaman alabilir. Bir yılın dolmasına az kalmış, isterseniz biraz sabredin. Bu müddette birbirinize düşünmek için süre tanımış olursunuz.Bunu de eşinizle açık bir şekilde konuşun. Ayrıca bugün için nafaka ve tazminat istemiyor olabilirsiniz. Ancak zaman geçince istemediğiniz için pişman olabilirsiniz. Dava açacaksanız bile bence tazminat, nafaka isteyin. İstemezseniz bunun eşiniz tarafından takdir edileceğini sanmıyorum. Bir de sizinle boşandıktan sonra başkasıyla evlenirse iyice pişman olabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısının olmasını diliyorum...
canım 1 yıllık evlısın 9 aylık ayrısınız dogru mu anlıyorum ya bu evlılıkler neden bu kadar cabuk bıtıyor anlamıyorum kıslar ben de evlenmek ıcın beklıyorum bunları okuyunca valla cok uzuluyorum hata nerede hep suclar kocalardamı nasıl bu duruma gelıyorsunuz
cnm bence nafaka talep et afedersin donlarını satıp vermek zorundalar ben bu konuda sana yardımcı olabilirim özelden yazışalım sormak istediklerini sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?