9 ay oldu, davayı ben açacağım ama :(

Teşşekkürler ama biz ayrılalı 10 ay oldu ve 11 ayda evli kaldık yani 1 yıl geçeli çok oldu. Anlaşmalı boşanma taraftarıda değil zaten ben bişiler talep ettiğim için vermek istemiyor.Altınlarımı hiç almadan onlardan onları talep etmeyi düşünüyoeum ve tazminat oda sizinde dediğniz gibi ilerde pişman olmamak için biliyorum çünkü kendimi.
evet dava açsam yaz taitiline denk gelecek ve baya bi uzucak oyüzden aslında zaman kaybetmemem lazım.
Tedbir nafakası alabilceğimi ama normal nafaka alcağımı sanmıyorum çünkü ben çalışıyorum sigortalı bişte o çalışmıyor tabi yine hakimin kararı ama tam bilmiyorum..

Şimdi nasıl alacaksın ki altınları? Keşke o zaman yanına alabilseydin.... Zor bir durum canım ama zaten ayrıysanız dava açarsan 3 sene ayrı yaşayan eşleri mahkeme otomatik olarak boşuyor diye biliyorum, (10 ayda kısa bir süre değil, hakim 10 aylık ayrılığı göz önünde bulundurursa boşanmanız zor olmaz diye düşünüyorum). Karşı taraf nafaka vs. vermek istemeyecektir bu yüzden uzayabilir süre. Allah yardımcın olsun canım.

canım 1 yıllık evlısın 9 aylık ayrısınız dogru mu anlıyorum ya bu evlılıkler neden bu kadar cabuk bıtıyor anlamıyorum kıslar ben de evlenmek ıcın beklıyorum bunları okuyunca valla cok uzuluyorum hata nerede hep suclar kocalardamı nasıl bu duruma gelıyorsunuz

Evet 1 yıl aynı evi paylaştık..Canım bizim durumumuz çok farklı evlilik işi birazda şans işte ben şansız olanlardanım sanırım yani evlenirken acele etmemek gerekir çok iyi tanımak gerekir.Bizimki kendini farklı tanıttı öyle olmadığı anladığım için bende uzamasında bi gerek görmedim uzasa uzardı ama uzun evlilikler = örnek evlilik değildir..Kadınlarımızın artık gözü açıldı galiba ezdirmek istemiyoruz kendimizi neden ezdirelimki hakret etsinlerki dünyaya 1 kere geliyoruz neden kabus olsunki..
Birazda devir bunu götürüyor...
Eskiden beyaz kefenle çıkılırmuş o evden çok yalnış.Çocuk yoksa bence sürdürülmememli bu sefer o çocuk psikolojisi bozulmasın.
Allah herkesi mutlu etsin..
Dediğim gibi bizimki yalan üzerine kurulan bi evlilikti ve çabuk bitti..(olan bana oldu yani)

Hiç uğraşıpta adamı iyicene dellendirmeye gerek yok

Adam sana tazminat verdi diyelim..

Onu burnundan getirmeyeceği ne malum.....

Bırak parası pulu eksik kalsın... çocuğunda yok

Kopar tamamen....yaptığın hatanın bedeli bu acılar..... böyle de gec..

Niye kullanılmış hissedesin ki böyle düşünme....

Söylenecek çok şey var aslında...

cnm benim ya...
ilk sen değilsin tabi..
belki herşey daha iyi olacak bittiğinde bi ohh çekeceksin ama haklarını al..herşeyona ait değil sonuçta
bu kadarda mall düşkünü olmamalı..
umarım yaşadıklarının acısı çok çabuk geçer..

canım çocuk yok alacağın biseyde yok...seni anlıyorum bosu bosuna yasamıssın gibi geliyor ama yasadın ne ilksin nede son olcaksın...bırak bisey alma davanı anlasmalı olara aç ve bu stresten kurtul...o hayatına hiç girmemis gibi devam et evet belki çok zor ama imkansız değil...ALLAH yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…