Annem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
annemi aramamasını geçtim tamam olabilir illa arayacak diye bir kural yok tabiki, ama bayramda annemi araması gerekirdi bence, aramadılar hiç. Sadece nişanlım aradı ailemi bayramlaştılar vs.
Kv bu yaptığı bence yanlış, aileme karşı saygı duymasını istiyorum, arayıp iyi bayramlar demek çok zor bi şey değil sonuçta.. bunu sizce nişanlıma duyurayım mı? Ne önerirsiniz bana?
bu arada farklı şehirlerdeyiz, nişanlım sık sık geliypr yanıma ama nişandan sonra ailesi gelmedi ( ki olabilir ara uzak herkesin kendine göre düzeni var bunada bi şey demiyorum)