9 aylık 10 kez uyanıyor

blackwhite06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
37
10
38
35
Bazen 10u bile geçiyor sürekli uyanıyor kendimi çok yorgun hissediyorum eskisen böyle değildi gözü kapalı oturur pozisyona geçip ağlıyor uyutuyorum yarım saat sonra gene ayni emzirmeyi mi kesmek lazım bağımlı mı oldu dişten demeyeceğim her şeyi ona yormak saçma geliyor 😓

Bazen 10u bile geçiyor sürekli uyanıyor kendimi çok yorgun hissediyorum eskisen böyle değildi gözü kapalı oturur pozisyona geçip ağlıyor uyutuyorum yarım saat sonra gene ayni emzirmeyi mi kesmek lazım bağımlı mı oldu dişten demeyeceğim her şeyi ona yormak saçma geliyor 😓
Malesef disden canim cikdiginda goreceksin nasil rahatladigini ama duzene girdi die sevinme azisi kopek disi derken baya bir surecek bu tantana smdiden allah sabir versin bebisine de saglik inss kuzum saglikla buyusun

Diş olabilir, ya da atak haftasında olabilir. Beyni her geçen gün gelişiyor, bebekler yeni beceriler geliştiriyor ancak bunun da bedeli uykusuz huzursuz dönemler oluyor ne yazık ki. Bebeğinizin size şu dönem her zamankinden fazla ihtiyacı var, memeyi koynunuzu kucağınızı esirgemeyin. Geçecek, bol sabır.

9 aylıkken emzirmeyi bırakmak çocupğun sağlığı için iyi olmayabilir, bence çocuk başka bir şeyden dolayı huzursuz o yuzden bu kadare sık uyanıyor

Back
X