Sizin çocuğunuzla, çalışan annelerin çocukları arasında olan bariz fark nelerdir?Çalıştığınızda çok iyi bir maaş almayacaksanız bence çalışmayın. Eğer şuan maddi açıdan çok zorlanmıyorsanız kendiniz bakın. Kızım 3.5 yaşında şuan yarım gün kreşe başladı. Ve çalışan annenin baktığı çocuk ile benim çocuğumun arasındaki o bariz farkı çok iyi anladım.
3.5 senedir evdeyim sadece onunla ilgilendim. 2.dönem tam gün kreşe başladığında ancak o zaman işe döneceğim.
Anneanne babanne baktığında tabikide sizin kurallarınız olmayacak. Bende bazen anneme bırakıyorum orada kalmaya bayılıyor çünkü orada serbest çok çok esnetmeden kuralları annem herşeye izin veriyor.
Yani nisanda işe döneceğim 50 bin civarı ya alırım ya almam kariyerime ara vermem gerekecek sanırım çocuğumu bırakıp gitmek daha zorlayıcı olacakÇalıştığınızda çok iyi bir maaş almayacaksanız bence çalışmayın. Eğer şuan maddi açıdan çok zorlanmıyorsanız kendiniz bakın. Kızım 3.5 yaşında şuan yarım gün kreşe başladı. Ve çalışan annenin baktığı çocuk ile benim çocuğumun arasındaki o bariz farkı çok iyi anladım.
3.5 senedir evdeyim sadece onunla ilgilendim. 2.dönem tam gün kreşe başladığında ancak o zaman işe döneceğim.
Anneanne babanne baktığında tabikide sizin kurallarınız olmayacak. Bende bazen anneme bırakıyorum orada kalmaya bayılıyor çünkü orada serbest çok çok esnetmeden kuralları annem herşeye izin veriyor.
evet bende merak ettimSizin çocuğunuzla, çalışan annelerin çocukları arasında olan bariz fark nelerdir?
Konuşması, davranışları o kadar farklı ki kızımın çoğundan. aslında yanlış kurdum cümleyi çalışan anne değilde babanne anneanne nin baktığı çocuk demem daha doğru olurdu.Sizin çocuğunuzla, çalışan annelerin çocukları arasında olan bariz fark nelerdir?
Yanlış kurmuşum cümleyi yoruma yazdımevet bende merak ettim
iki kızımı da çalışarak büyüttüm de :)
Kendiniz bakamıyor olsaydınız ve çalışmak zorunda olsaydınız bu okuduklarınız size kendinizi eksik hissettirirdi. Bazen bazı şeyler tercih olmayabilirKonuşması, davranışları o kadar farklı ki kızımın çoğundan. aslında yanlış kurdum cümleyi çalışan anne değilde babanne anneanne nin baktığı çocuk demem daha doğru olurdu.
Kreş yaşına gelene kadar anne bakmalı. Sonrasında kreş en doğrusu olur.
Kızımı 9aylıktan beri oyun gruplarına götürdüm mesela. Yüzme,ingilizce,jimlastik bunların hepsine götürdüm. Hala daha götürüryorum. Evde kurallarımız var mesela ama bu büyüklerimizin evinde çok fazla gazla esniyor. Böyle oluncada çocuk kuralsız oluyor. Eve geldiğğndede istediği olmayınca hırçınlaşıyor. Ama kreşte öyle değil. Kreşte bi nevi anne yanı gibi geliyor bana. Herkesin kendi tercihi sonuçta. Tabikide çalışmak zorunda kalanlar mecburen çalışacak. Ama bir zorunluluk yoksa anne yanında omalı çocuğun diye düşünüyorum.
Bende zaten imkan varsa diyorum. Tabikide zorunluluklar olabilir. Herkesin hayat şartları farklı sonuçtaKendiniz bakamıyor olsaydınız ve çalışmak zorunda olsaydınız bu okuduklarınız size kendinizi eksik hissettirirdi. Bazen bazı şeyler tercih olmayabilir
merhaba, kızım 17 aylık 3 aylıkken babaannesi bakmaya başladı ben işe döndüm. ilk başlarda yapabilir mi vs korkularım vardı. ve uyku yemem içme düzeni olur mu diye çok korkuyordum.işe döndüm ilk bir ay içim içimi yedi ama şimdi iyiki dönmüşüm diyorum. kv çokta güzel bakıyor benden sabırlı. günde 3 çeşit yemek yapıyor. uyku konusunu gece gündüz farkını ve akşam uyuma saatini oluşturursanız 9 aylık bebek kendi belirliyor.kaynanan uyutmak yatmak istesede bir çığlık atmasına bakar. senden uzaklaştırmaya gelince bunu 3 aylık anneliğinize veriyorum. evde 7/24 bebeğinizle olma koruma iç güdüsüne vs bağlyorum. bebekler annelerinden soğumaz arkadaşlar. anneden soğurmu insan işe gittiniz diye. çok fazla sınır koyan bir anne değilim kv şunu yap bunu yapma vs karışmam. gün içinde 1 yazar 1 ararım bitti. tecrübeli kadın ve torununa kötülük yapar mı bilerek.Arkadaşlar merhaba bebeğim daha 3.5 aylık 9 aylık olduğunda işe dönmem gerekiyor çocuğuma kayınvalidem bakacak ama içim hiç rahat değil her konuda yani temizlik olsun bakım olsun benim sınırlarım olsun çok öyle uyacakmış gibi gelmiyor çocuğumun uyku düzeni için konuştuğumda bile alırım koynuma çocuğumu yatarım diyor eşim işe dönmem için zorlamıyor bana bıraktı kararı ve birde biz kayınvalideme para vereceğiz çalışmadığı için işe dönmeyi hiç istemiyorum ama arada kalıyorum bana fikir verin lütfenTorun sevgisi başkadır evet ama bazen kendi doğurmuş gibi davranıyor ve çocuğumu benden uzaklaştırmaya müsait bir kadın ör: annen izin vermiyor bak ben veriyorum al ye iç yeme içme konusunda sınırları koruyamayacak bunada eminim bu sefer çocuk şımarıp herşeyin serbest olduğu tarafa yönelecek
Aynı soruyu sormaya gelmiştim,ben de merak ettim?Sizin çocuğunuzla, çalışan annelerin çocukları arasında olan bariz fark nelerdir?
Çalıştığınızda çok iyi bir maaş almayacaksanız bence çalışmayın. Eğer şuan maddi açıdan çok zorlanmıyorsanız kendiniz bakın. Kızım 3.5 yaşında şuan yarım gün kreşe başladı. Ve çalışan annenin baktığı çocuk ile benim çocuğumun arasındaki o bariz farkı çok iyi anladım.
Çalışan ve çalışmayan annenin çocukları arasındaki fark “iş” faktörü ile alakalı değil “ilgi” ile alakalıdır.Çalıştığınızda çok iyi bir maaş almayacaksanız bence çalışmayın. Eğer şuan maddi açıdan çok zorlanmıyorsanız kendiniz bakın. Kızım 3.5 yaşında şuan yarım gün kreşe başladı. Ve çalışan annenin baktığı çocuk ile benim çocuğumun arasındaki o bariz farkı çok iyi anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?