tam 9 aylık olduğu gün bende babannesine bırakarak işe döndüm.
tüm kaygılar,korkular,vicdan azabı,babanneye sınır koyamama korkusu vs herseyi bende yaşadım.
öncelıkle daha çok küçük şuan baktıkça endişelenmeniz normal,9 aylık oldugunda ek gıda bebeği oldugunda daha rahat olacak.
benim kızım şuan 11 yaşında ve geriye dönüp baktıgımda iyi ki işe dönmüşüm diyorum.hayatla bağın daha saglam,daha planlı ve çocukla geçirdiğin zaamnlar daha kaliteli ve değerli oluyor.
babanneye sınır koyma konsunda ise fikrim,sizin söyleyemediklerinizi eşinize söyletin.
mesela tatlı vermeme,yada uyku düzeni vs.anlaşamadıgınız noktada eşinizi devreye sokun.
her aile büyügünde var bence bu,aman yesin,ondan ne olcak bundan ne oalcak,
biz mesela 3 yaşına kadar hiç tatlı vermedik ve eşim çok net bir şekılde uyardı annesini
eğer biz yokken tatlı abur cubur vs.verirsen sen çok büyük bir kötülük yapmış olursun,lütfen birlikte hareket edelim ve bizden bagımsız bişey yapma gibi..
ayrıca bir diger tavsiyem de,eger kendi evinde bakacaksa sabah bırakın akşam alın,yemekti oturmaktı vs..bişey yapmayın.
daha bebek çok küçük olduu için ilk hevesle anneanneler babaanneler çok sahipleniyorlar kendi çocukları gibi,bence geçici
sizden sogumaz çocugunuz merak etmeyin