- 31 Ocak 2015
- 384
- 169
- 43
- 34
seninki 8 aylikken surunuyormus. benin kiz 5 gun sonra 10 aylik olacak. surunmeyi birak donmedi bile. yuzstu yatirinca kafayi koyup yatiyo kicini bile kaldirmiyo:)) o yuzden yasinda yururmu hic bilemem
Çok sevindim canım gözün aydı. İşallah yürü düklerinde görürüz. Bu arada bizim de üst dişimiz çıktıhmm anladim canim. bu araa benim kiz gece yarisi dondu:) sonunda
aa sevindim canim yaa nasil zor oldu mu 1 tanemi cikti??Çok sevindim canım gözün aydı. İşallah yürü düklerinde görürüz. Bu arada bizim de üst dişimiz çıktı
Bir hafta çekti acısını ateşlenme iştah yok yemiyor emmiyor gece gündüz uyumadım zor oldu çok canım sizinki koy laay cikar yaaa sevindim canim yaa nasil zor oldu mu 1 tanemi cikti??
Kiloda kaybetti.Çok sevindim canım gözün aydı. İşallah yürü düklerinde görürüz. Bu arada bizim de üst dişimiz çıktı
Alt dişi biri çıktı bir hafta sonra diğeri çıktı bunda yine kolaydıins. ben ilkinden bisey anlamamistim zaten
Altı dışı kolaydıAlt dişi biri çıktı bir hafta sonra diğeri çıktı bunda yine kolaydı
Bu arada kilo verdin mi hamilelik göbek kaldı bende canımAltı dışı kolaydı
65 doğuma girdim 57 doğum dan çıktım. Kocaman göbek vardı ne zaman gidecek dedim ne zaman adet gördüm göbek indi modem indi ve baya gitti geriye 53 kilo dayım 50 kilo olmam lazım 2 kilo daha veriyim işallah canım bu arada göbek git mez diyorlar etlerim yumuşak ol sarkık göbek kaldı ufak ben yaz geliyor ya bol yürüyecek oo şekilde verecemgobegim benim daha onceden vardi. simdide ayni. 2 kilom gitmedi sadece. 9 kilo almistim 7 si gitti. senin nasil?
65 doğuma girdim 57 doğum dan çıktım. Kocaman göbek vardı ne zaman gidecek dedim ne zaman adet gördüm göbek indi modem indi ve baya gitti geriye 53 kilo dayım 50 kilo olmam lazım 2 kilo daha veriyim işallah canım bu arada göbek git mez diyorlar etlerim yumuşak ol sarkık göbek kaldı ufak ben yaz geliyor ya bol yürüyecek oo şekilde verecem
Aynen eşim de diyor kolon iyi ama ben göbeği çok takiyom mekik çektim dikişlerim acıdı vaz geçtim öyle yapcak bisey yokben 54 kikoyum. 2-3 vermek istiyom. ama veremiyom. gobege gelince ne yaparsam gitmez cunku midemde sikinti var karnim hep sistir benim hamilelikten kalan bisey yok onceden nasilsam simdi de ayni anlican. aslinda ikimizde zayifiz 60-70 kilo arasi cok insan var oyle olmam ins
Okadar kilo vermişiz önemli olan almamak kiloAynen eşim de diyor kolon iyi ama ben göbeği çok takiyom mekik çektim dikişlerim acıdı vaz geçtim öyle yapcak bisey yok
Hımm öylemiaynen oyle. mekik karni ssikilastiriyo yaglari eritmiyo bi ara hep mekik cekiyodum karin kaslarim cikti ama gobek vardi.
suyum geldi. sezeryan oldum. 35 haftalikken oldu.[/QUOTE
Aradan 2 yıl geçmiş ama aynı durumdayız benimde suyum geldi 36 haftalık oldu. Şimdi bebeğim 9,5 aylık oldu dönüyor ama yatarken oturma pozisyonuna falan geçemiyor. Sizin bebeğiniz sonradan gelişimi nasıl oldu ben çok kafaya takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?