Bebek Beslenmesi 9 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
seninki 8 aylikken surunuyormus. benin kiz 5 gun sonra 10 aylik olacak. surunmeyi birak donmedi bile. yuzstu yatirinca kafayi koyup yatiyo kicini bile kaldirmiyo:)) o yuzden yasinda yururmu hic bilemem
hmm anladim canim. bu araa benim kiz gece yarisi dondu:) sonunda
Çok sevindim canım gözün aydı. İşallah yürü düklerinde görürüz. Bu arada bizim de üst dişimiz çıktı

gobegim benim daha onceden vardi. simdide ayni. 2 kilom gitmedi sadece. 9 kilo almistim 7 si gitti. senin nasil?

gobegim benim daha onceden vardi. simdide ayni. 2 kilom gitmedi sadece. 9 kilo almistim 7 si gitti. senin nasil?
65 doğuma girdim 57 doğum dan çıktım. Kocaman göbek vardı ne zaman gidecek dedim ne zaman adet gördüm göbek indi modem indi ve baya gitti geriye 53 kilo dayım 50 kilo olmam lazım 2 kilo daha veriyim işallah canım bu arada göbek git mez diyorlar etlerim yumuşak ol sarkık göbek kaldı ufak ben yaz geliyor ya bol yürüyecek oo şekilde verecem

ben 54 kikoyum. 2-3 vermek istiyom. ama veremiyom. gobege gelince ne yaparsam gitmez cunku midemde sikinti var karnim hep sistir benim hamilelikten kalan bisey yok onceden nasilsam simdi de ayni anlican. aslinda ikimizde zayifiz 60-70 kilo arasi cok insan var oyle olmam ins

Aynen eşim de diyor kolon iyi ama ben göbeği çok takiyom mekik çektim dikişlerim acıdı vaz geçtim öyle yapcak bisey yok

aynen oyle. mekik karni ssikilastiriyo yaglari eritmiyo bi ara hep mekik cekiyodum karin kaslarim cikti ama gobek vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…