Bebek Beslenmesi 9 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bak bizim bi gunluk menumuz soyle.

9:00-10:00 bir yumurta sarisi, peynir, bir tane zeytin, 1 tane ceviz, tahinli pekmez, ihlamur cayi. (hersabah mutlaka hepsi)

11:30-12:00 elma suyu veya puresi. yada kayisi uzum puresi ( kabizlik icin )

14:00-15:00 kereviz, karnabar, patates, havuc, tarhana, mercimek, pirasa, balkabak ve unlu corbalar. (icine kemik suyu yada kiyma katilip ekmek dogranmis)

16:00. orta boy kase yogurt

18:00-19:00 bizimle birlikte yemek yiyor. (tekrar corba iciyor, yemegi ezerek veriyorum, ekmek veriyorum)

21:00. gece muhallebisi (suyla karistirip biberonda veriyorum gece uykusuna geciyor bu saatte de uyuyor)

gece boyuncada mama iciyor. gunde 100 ml kadar su veriyorum. suyu kasikla veriyom baska turlu icmiyor.

peynir,ekmek,zeytin,yogurt bunlari kendim yapiyorum.

sence nasil?

9:00-10:00 bir yumurta sarisi, peynir, bir tane zeytin, 1 tane ceviz, tahinli pekmez, ihlamur cayi. (hersabah mutlaka hepsi)

14:00-15:00 kereviz, karnabar, patates, havuc, tarhana, mercimek, pirasa, balkabak ve unlu corbalar. (icine kemik suyu yada kiyma katilip ekmek dogranmis)

18:00-19:00 bizimle birlikte yemek yiyor. (tekrar corba iciyor, yemegi ezerek veriyorum, ekmek veriyorum)

21:00. gece muhallebisi (suyla karistirip biberonda veriyorum gece uykusuna geciyor bu saatte de uyuyor)

gece boyuncada mama iciyor. gunde 100 ml kadar su veriyorum. suyu kasikla veriyom baska turlu icmiy

sence nasil?

gece boyuncada mama iciyor. gunde 100 ml kadar su veriyorum. suyu kasikla veriyom baska turlu icmiyor.

sence nasil?
canım ben sabah saat 9 da zeytn peynir kırem yumurta pekmez tahinsis veri,yordum canım 3 saat aç kalıyor sabah 9.00 da öğlen 13. oo de yedirip yadırıyom öğlen uykusuna uyanınca da doyuruyom 16 .00 da akşm 19 00 da 22. 00 dourup yatırıyom açıkçası biz ne yersek o yemeklerden çorbalardan veriyorum yemeleri baharatsız yapıyorum tuz az atıyorum yediriyorum muhallebi, yapıyom pudink yapıp veriyom danone aralarda yoğurt canım gecede emzirip mama veriyom sabaha kadar aptamil . kaşık mamasıda kullanıyom aptamil canım satleri böyle doyuruyom makarna bilav yiyemiyor

suyum geldi. sezeryan oldum. 35 haftalikken oldu.

canım ben sabah saat 9 da zeytn peynir kırem yumurta pekmez tahinsis veri,yordum canım 3 saat aç kalıyor sabah 9.00 da öğlen 13. oo de yedirip yadırıyom öğlen uykusuna uyanınca da doyuruyom 16 .00 da akşm 19 00 da 22. 00 dourup yatırıyom açıkçası biz ne yersek o yemeklerden çorbalardan veriyorum yemeleri baharatsız yapıyorum tuz az atıyorum yediriyorum muhallebi, yapıyom pudink yapıp veriyom danone aralarda yoğurt canım gecede emzirip mama veriyom sabaha kadar aptamil . kaşık mamasıda kullanıyom aptamil canım satleri böyle doyuruyom makarna bilav yiyemiyor
makarna pulav bende vermiyorum. henuz. kuru fasulye nohut falan yiyor ck seviyor.

benimki oyle seyler yapamiyor daha canim ne zaman yapar yada yapar mi bilmem
Yapar canım yapar benimki 14 aylık olacak 8 aylıkken sürünmeye başladı ben yürümeyecek bu çocuk diyordum yaşına girer girmez yürüdü . Hiç sorun etme ve doktorunu dinle :)

makarna pulav bende vermiyorum. henuz. kuru fasulye nohut falan yiyor ck seviyor.
aynen canım bu arada benim 39 haftalık ken sezeryan oldum sancım vardı gittiğim de bebek makat tı yani tersti sabah gittim öğlen doğuma alındım sezeryan oldum çok üzüldüm acaba sncıyla dönermiydi diye çok kafama takıldı az daha bekleseymiydim dedim hep hayırlısı böyleşmiş ikinci de sezer yan olacak ya çok korkuyorum aslın da sen ikinciyi düşünüyormusun kaç sene sonra düşünüyorsun
,

aynen canım bu arada benim 39 haftalık ken sezeryan oldum sancım vardı gittiğim de bebek makat tı yani tersti sabah gittim öğlen doğuma alındım sezeryan oldum çok üzüldüm acaba sncıyla dönermiydi diye çok kafama takıldı az daha bekleseymiydim dedim hep hayırlısı böyleşmiş ikinci de sezer yan olacak ya çok korkuyorum aslın da sen ikinciyi düşünüyormusun kaç sene sonra düşünüyorsun
,
benim oyle bi durum yoktu kendi sancim bile vardi hatta. 3 cme kadar acildi ama bebegin kalp atislari yavaslayinca sezeryana aldilar. ben oldu zannettim hastaneyi birvirine kattim o aciyla.

seninki 8 aylikken surunuyormus. benin kiz 5 gun sonra 10 aylik olacak. surunmeyi birak donmedi bile. yuzstu yatirinca kafayi koyup yatiyo kicini bile kaldirmiyo:)) o yuzden yasinda yururmu hic bilemem

ikinciyi ne zaman yaparim hic bilmiyorum.. sen?
ben de bilmiyom vallaha canım eşim 2 yaşın day ken olsun diyo ben 3 yaşında 4 yada olursa daha iyi olur diye düşünüyom tabi önce doktorla konuşmama m lazım oo normal olur 3 sene yeterli derse düşünüyom yok mümkün değil derse de aynı sene olacak hayırlısı canım dediğim gibi ssvd yapan doktorlar varmış goole yazınca çıkıyor b i bak

Back
X