Çocuk Hastalıkları 9 aylık bebegim ağlama krizine giriyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Auser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
8
2
36
38
Merhaba arkadaşlar. Benim 9 aylık bir kızım var. 3 gündür babası işe gittikten sonra aglama krizine giriyor. O saatlerde uykusu da geliyor, uyuyana kadar ağlıyor. Ağlamasından dolayı uyuturken de zorlaniyorum. Önceden hiç böyle yapmazdı. Bir de ben ücretsiz izinde olduğum için ailemin yanına, memlekete gitmistim. 1 ay orada kaldık. Evde surekli birilerini görüyordu. Anneannesi, dedesi, dayısı... Şimdi evde ikimiz kalınca yalnız hissediyor olabilir mi diyorum. ( Aç degil, agrisi olma ihtimaline karşı doktorumuzun tavsiyesiyle ağrı kesici de veriyorum) Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı??

Belli dönemlerde çocuklar böyle yapabiliyor. Benim kızım da babasının peşinden cok ağlardı. Babası gizlice giderdi o ağlamasın diye. Sizin memlekete gitmeniz de etken olabilir. Kızınız alışana kadar dayı gelip kalamaz mı? Veya eşiniz izin alsa işe yarar mı?

Dayısı çalışıyor, eşim de özel sektörde izin pek kolay olmuyor onların. Cok zor oluyor ağlayınca susturamazsan. Inşallah bir an önce atlatırız. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.😊

Dayısı çalışıyor, eşim de özel sektörde izin pek kolay olmuyor onların. Cok zor oluyor ağlayınca susturamazsan. Inşallah bir an önce atlatırız. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.😊
Rica ederim.

Back
X