- 26 Şubat 2015
- 2.037
- 4.653
- 333
- Konu Sahibi bir_umut_yasamak
-
Her bebek sağa sola dönüp ya da emekleyip yürümeye başlamaZ . Her çocukta farklı gelişimler olur. Eğer doktorunuz bu durumu biliyor ve sorun etmeyin diyorsa sorun yok demektir. Yok ben götürmedm daha diyorsanz götürün durumu anlatnSağa sola bile dönmezken Nasıl yürüyecek acaba
Tamam işte o zaman normal bir durum. Mesela bazı bebekler anında ayağa kalkar bazıları totosunun üstünde zıplayarak emekleme yapar bazıları sürünür bazıları yuvarlanır ayaklanır yani her bebek kendine özel . Ha illa yok ben taktım bunu kafaya diyorsanız bir kere daha götürün ama bana kalırsa normal .Yok sağlık ocağında normal dediler birde farklı bi hastalıktan dolayı çocuk hastanesine gitmiştik ondaki doktor normal deyince götürmedim
Götürmeli miyim sizce
birden bire yüreyebilir. şaşırsınız.Sağa sola bile dönmezken Nasıl yürüyecek acaba
Bebekler insan kullanmayı bilmezler. Bu kadar sistematik düşünemezler. Onların tek derdi öğrenmek ve keşfetmektir :)birden bire yüreyebilir. şaşırsınız.
ve yakınına oyuncagını koyduguuzda aglarsa lütfen mudahale etmeyin. aglasın. ve agladıgında kimse yardımıa gelmedi diye mecbur kendi alacaktır oyuncagını.
bu bir bebek klasidir. sizi kullanmasına asla izin vermeyin.
yine o kadar yapabiliyormuş...karşı komşumun kızı 2 yaşında emekledi...bacaklarının üstüne basamadan 2 yaşına geldi....ona da doktoru birşeyi yok demişti...şimdi yürüyor gayet sağlıklı....Evet o şekilde adım atabiliyor elinden tutup evin içinde biraz gezebiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?