9 aylık bebeğim uyumak istemiyor

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
9 aylık bir kızım var. Gündüz uyumak istemiyor. Ve sürekli peşimde. Odadan bile çıkamıyor. Bu yüzden de çok zorlaniyorm. Sabah 7 de ayakta oluyor ve gece 11 e kadar uyumuyor. Uyusa da en fazla 15 dakikadır. Var mı bir öneriniz. Neolur yardım. Bu durumda olanlar var mi.

Neolur tecrübelerinize ihtiyacım var. Çok yoruluyorum artık. Sürekli peşimde. Yanından ayrılsam ağlıyor. Uyumadigi için çok huzursuz huysuz.

Gün içinde dışarı çıkıyor musunuz? 9 aylık bir bebeğin 2 uyku yapması gerekir tabi bebekten bebeğe değişiklik gösterir. Bir gününüz nasıl geçiyor ve tv tablet ya da aşırı uyaran var mıdır?

Gün içinde dışarı çıkıyor musunuz? 9 aylık bir bebeğin 2 uyku yapması gerekir tabi bebekten bebeğe değişiklik gösterir. Bir gününüz nasıl geçiyor ve tv tablet ya da aşırı uyaran var mıdır?
Dışarı çıkıyorum yürüyüş yapıp geliyorz birlikte. TV evde açık ama pek bakmıyor. Telefon şimdiye kadar hiç vermedim izletmedim. Bir süredir evde ikimiz varız . Babamız şehir dışında. Öyle aşırı bir uyaran da yok.

Dışarı çıkıyorum yürüyüş yapıp geliyorz birlikte. TV evde açık ama pek bakmıyor. Telefon şimdiye kadar hiç vermedim izletmedim. Bir süredir evde ikimiz varız . Babamız şehir dışında. Öyle aşırı bir uyaran da yok.
Televizyonu kapatın. Evde sürekli TV açık olması, sesler, ışık, radyasyon, hepsi etkiliyordur. Bakmasa bile kapatın.
Gündüz 2 uyku yapması gerekir. Akşam 11 gece uykusu için çooookkk geç.
Benim 9 yaşında kızım bile akşam 9'da pestil gibi yatar uyur.

Gündüz uyumazsa gece de aşırı yorgunluktan dalamaz bebekler.
Buradan bakarak gündüz ve gece saatlerinizi planlayın:
bebeklerde-6-9-ay-uyku-duzeni-1216_842_m.jpg

Çok güzel ama tv yi kapatın mutlaka bir şekilde uyarılıyordur. Ben oğlumda şöyle yapardım sabah güne 7 de başlıyorsa kahvaltı ve ilk uyku sonrası bir park yapıp gelirdim. Sonra öğle yemeği uykusu vs. Bazı bebekler karanlık ortam severler. Ortamda dikkatini dağıtacak şeyler olmasjn. Nasıl uyuttuğunuzu ya da uyutmaya çalıştığınızı bilmiyorum ama yanına uzanın dinlenme saati diyin. Beraber kitap okuyun çok uykunuz geldiğini söyleyin gözlerinizi kapatın. Bir iki hareket edip sizi örnek alıp o da uyuyacaktır.

Televizyonu kapatın. Evde sürekli TV açık olması, sesler, ışık, radyasyon, hepsi etkiliyordur. Bakmasa bile kapatın.
Gündüz 2 uyku yapması gerekir. Akşam 11 gece uykusu için çooookkk geç.
Benim 9 yaşında kızım bile akşam 9'da pestil gibi yatar uyur.

Gündüz uyumazsa gece de aşırı yorgunluktan dalamaz bebekler.
Buradan bakarak gündüz ve gece saatlerinizi planlayın:
bebeklerde-6-9-ay-uyku-duzeni-1216_842_m.jpg
Merhaba çok guzel program. Fikir oluyor. 3-6 ay için de var mi boyle?

Back
X