Bebek Beslenmesi 9 aylık bebeğime ne yedirmeliyim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben önce yaptıklarımı anlatıyım siz fikir verin..
Sabah her gün mutlaka 1 yumurta haşlarım katı da olur cıvıkta olur fark etmez .. Cıvık haşlarsam sadece sarı katı haşlarsam sadece beyazını veriyorm sarısını yutmakta zorlanıyor .. Beyaz peynir zeytinin kabuğunu soyup ezip veriyrm .. Kahvaltı gibi.
öğlen arpa tel şehriye çorbaları pirinç çorbaları sebze çorbası patates havuç kabak brokoli mantarı blendrdan geçiryrum öyle veriyorum .. Hergün birisni yapıyorum.. Bazen kabak haşlayıp püre yapıp veriyrm patates yemeği .. Aralarda krakerler kekler pudingler vs. Veriyorm akşamda sade ılık bi süt .. Bu süt durumu gece de devam ediyor.. Bebek bisküvisi başta kullanıyordum ama fark ettim ki kabız yapıyor bıraktık.. Fitil filan kullandık bu yüzden :) şeftaliler mandalinalar armutlar siyah incirler sarı üzümler de meyvelerimiz..
Biz böyleyiz eklemem veya çıkarmam şeyler hakkında yardımcı olursanız çok sevinrm. Değişik neler yapıp vereblrm bebeğime ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…