• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebek, gebelik şüphesi.

Merhaba benimde aynı durumdaymıs ne oldu acaba durumuz
kanama alanı kücülmüş. bugün kalp atısını da duyduk. ama yerleşim yeri böyle devm ederse riskli görünüyor dedi. kasıkta ağrı hissedersen gel, kürtaj yapmak zorunda kalırız dedi. hatta istersem simdi de kürtaj yapabileceğini söyledi ama ben istemedim. iki haftada bir kontrol önerdi

kanama alanı kücülmüş. bugün kalp atısını da duyduk. ama yerleşim yeri böyle devm ederse riskli görünüyor dedi. kasıkta ağrı hissedersen gel, kürtaj yapmak zorunda kalırız dedi. hatta istersem simdi de kürtaj yapabileceğini söyledi ama ben istemedim. iki haftada bir kontrol önerdi
Kürtaj teklif etmesini çok anlamadım kalp atısı var sonucta

Kürtaj teklif etmesini çok anlamadım kalp atısı var sonucta
evet ama tüpte basınc olursa tüpü patlayma riski var dedi. iç kanamaya sebep olabiliyor bu da. bebek büyüdükce yeri değişebilir istersen bekleriz dedi. su ana kadar ağrım vs olmadı çok sükür, bakalım

Kızlar kücük bebeği varken hamile kalan var mı? Bu ay bazı durumlardan dolayı gebelik şüphem var ve belirtiler de yasıyorum. Reglime 4 gün var. 4 gündür soğuk algınlığım da var belirti diye düsündüğüm seyler hastalık sebebiyle de olabilir bilmiyorum. Sadece gebelik yasayan var mı bu kadar erken merak ediyorum. Çok zorlanır mıyım?
Öncelikle hayırlı olsun ama ben şok😄 forumda konularınızı hep görüyordum hatta yorum yazdıklarım da konuştuklarımız da oldu. Bu kadar hızlı beklemiyordum şaşırdım😄 Ama bence doğurduktan sonra gelen doğurma isteği diye bir gerçek var sana da gelmiş bana da geldi ama ben dikkat etmek zorundayım yetmezlik kırığı oluştu çünkü hala ağrısını çekiyorum. Kolaylıkla büyüt sağlıkla kucağına al 🫶🏻

Back
X