• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebek, gebelik şüphesi.

hamileymisim 5 haftalık. kese göründü ama kanamam varmış rahimde. çok sağlıklı görnüyorum yerleşim yeri dolayısıyla dedi. aksam üstü de hafif pembe kanama basladı. progestan iğne yapıldı bugün. doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı. kanama siddetlenirse hemen gel dedi.🥲
Ayyy tebrik ediyorum sağlıkla gelsin

Çok dha erken yaşayanlar bile var aslında korunmadan mı cinsellik oldu ? Emzirme var mı
emziriyorum ama doğumdan 53 gün sonra reglim başladı ve her ay düzenli regl oluyordum.

prezervatifle korunuyorduk ama bir defasında prezervatifi değiştirmeden devam ettik ilişkiye. ben o zaman olduğunu düsünüyorum 🫤

emziriyorum ama doğumdan 53 gün sonra reglim başladı ve her ay düzenli regl oluyordum.

prezervatifle korunuyorduk ama bir defasında prezervatifi değiştirmeden devam ettik ilişkiye. ben o zaman olduğunu düsünüyorum 🫤
Değiştirmeden ne demek acaba ay çok afedersiniz valla çok sordum

Değiştirmeden ne demek acaba ay çok afedersiniz valla çok sordum
yok sorun değil 😂 yani esim ilkinde prezervatife boşaldıktan sonra ilişkiye devam ettik değiştirmeden ve ikinci seferi de aynı prezervatife boşaldı. (çok açık oldu ama siz istediniz jfjdjdj)

yok sorun değil 😂 yani esim ilkinde prezervatife boşaldıktan sonra ilişkiye devam ettik değiştirmeden ve ikinci seferi de aynı prezervatife boşaldı. (çok açık oldu ama siz istediniz jfjdjdj)
Kız öyle oluyor mu içinde görünüyor ya beyazlık hahahah ikinci kere kullandığını bilmiyordum şuan öğrendim

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin Allah 🙏🏼 benim oğlum 11 aylık ve 26 haftalık hamileyim 🙈 aynı endişeleri yaşıyorum sizinle

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin Allah 🙏🏼 benim oğlum 11 aylık ve 26 haftalık hamileyim 🙈 aynı endişeleri yaşıyorum sizinle
inşallah sağlıkla, kolaylıkla büyütürüz 🥲 test yapmadan önce hatta reglim gecikmeden önce his olarak emindim hamile olduğumdan. sürekli oğluma bakıp onun için üzülüyorum. ya ilgisiz bırakırsam.. bir an bile neşeli görmesem çocuğu gözlerim doluyor, hissediyor mu acaba diye saçma sapan düsüncelere giriyorum 🥲

inşallah sağlıkla, kolaylıkla büyütürüz 🥲 test yapmadan önce hatta reglim gecikmeden önce his olarak emindim hamile olduğumdan. sürekli oğluma bakıp onun için üzülüyorum. ya ilgisiz bırakırsam.. bir an bile neşeli görmesem çocuğu gözlerim doluyor, hissediyor mu acaba diye saçma sapan düsüncelere giriyorum 🥲
Böyle düşünüp durdum bende ilk aylarda ama sonra çevremde gördüğüm kadarıyla oğluma bu kardeşin çok iyi geleceği düşüncesine odaklandım. Benimde aramızın 15 ay olduğu bir kardeşim var ve o benim herşeyim. İnşallah onlarda öyle olur. Kötü düşünmenin kimseye bir faydası yok sonuçta 🙏🏼

hamileymisim 5 haftalık. kese göründü ama kanamam varmış rahimde. çok sağlıklı görnüyorum yerleşim yeri dolayısıyla dedi. aksam üstü de hafif pembe kanama basladı. progestan iğne yapıldı bugün. doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı. kanama siddetlenirse hemen gel dedi.🥲
Yaaaaaaaaa çok sevindimmmmmm hamilelik başlarında birçok sorumun yanıtını senden almıştım çok yardımcı olmuştun🥺 şimdi tekrar anne oluyorsun🫠 sağlıkla ilerler umarım ♥️

amin insallah.. çok sağ olun. beni de ilk 3 ay korkutuyor cünkü oğlumun da ilk 3 ayı çok zorlanmıştım. simdi iki katı olacak. açıkcası özellikle ailelerden destek de istemiyorum. hayırlısını dilemekten baska bir şey de yok artık 😂 iyi düsünelim iyi olsun
Benim büyük te ilk 3 ayı çok zordu. Gece gündüz uyku yok bide kolik her gun aynı saatte ağlıyor falan çok çok zordu. Ama küçük o kadar zor değil uslu yani ilki öyle diye ikincide aynı olmuyormuş. O yuzden korkma

Back
X