- 20 Ekim 2016
- 51
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hilallse12
-
foto gözükmüyo
iç karnın genişse olabilir. önemli olan bebeğin kilosu ve durumu. ayrıca bitki çaylarıyla ne alakası var.
ne için sorduğunu anlayamıyorum yaa. çocuğu mu öldürmek istiyosun.Hamilelik olsa yüzüstü yatılabilir mi peki
Sanki hamile olup olmadığını soruyor gibi, ben de anlamadım. Kan testinden anlaşılır hamilelik göbekten değil.ne için sorduğunu anlayamıyorum yaa. çocuğu mu öldürmek istiyosun.
9 aylık hamileyse zaten 9 ayda bişeyler belli olmuş olur :) ne bilim benim de kafam karıştı.Sanki hamile olup olmadığını soruyor gibi, ben de anlamadım. Kan testinden anlaşılır hamilelik göbekten değil.
Yani hic birsey olmasa kasikta agri falan yok diyelim goguslerin buyumesi lazim.9 aylık hamileyse zaten 9 ayda bişeyler belli olmuş olur :) ne bilim benim de kafam karıştı.
doktora gitmeyi düşündün mü hiçBenim adetim düzensizdi tarlusal kullandım adet oldum sonra kekik çayına başladım adet oldum ama o şüpheyi atamadım adet olmama rağmen hamile ihtimali var mı karnım sertte değil yumuşak
Hamilemisin değilmisin? Yoksa hamile olduğunu mu sanıyorsunHamilelik olsa yüzüstü yatılabilir mi peki
9 ay diyorsun oyle suphe olmazBenim adetim düzensizdi tarlusal kullandım adet oldum sonra kekik çayına başladım adet oldum ama o şüpheyi atamadım adet olmama rağmen hamile ihtimali var mı karnım sertte değil yumuşak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?