9 aylık hamilelikte karın böylemi olur

Ayy ben 6 aylığım karnım fazla büyük sanırım beni gören de 8 aylik filan sanıyor bebeğimin ağırlığı gayet normal ama iri bebek olunca sezeryan yapıyoruz dedi doktor bana

Ayaktayken bile hareketlerini hissediyorum artık hiperaktif midir nedir

Gecende boyle bi soru vardi. 9 aylik gebeliktee yuzustu YATİLAMAZ. Nasil yatilsin karninda top varken uyuyabilir mi insan. (Ornekleme)Rahatsiz olur. Kan testi yaptirin ltfn gebelik supheniz varsa

9 aylık hamileyse zaten 9 ayda bişeyler belli olmuş olur :) ne bilim benim de kafam karıştı.
Yani hic birsey olmasa kasikta agri falan yok diyelim goguslerin buyumesi lazim.

Benim adetim düzensizdi tarlusal kullandım adet oldum sonra kekik çayına başladım adet oldum ama o şüpheyi atamadım adet olmama rağmen hamile ihtimali var mı karnım sertte değil yumuşak

Benim adetim düzensizdi tarlusal kullandım adet oldum sonra kekik çayına başladım adet oldum ama o şüpheyi atamadım adet olmama rağmen hamile ihtimali var mı karnım sertte değil yumuşak
doktora gitmeyi düşündün mü hiç

Korkuyorum ondan gitmedim ama hiç belirtimde yok şimdi kekik suyunu içmeye başladıkça düzenli adet oluyorum

Seni hatirladim galiba.kacinci soru. Sorman...haberler de mi film de miydi.kadinin karni sisip duruyormus dogum yapmis...boyle.bir iki tane absurt olaylari haber diye yapiyorlar.bak gercek zanneden var ....
Tīp caresiz mi kaldi seni kesin olarak teshis edemiyorlar anlamadim ki bence psikolaga git.
9 ay diyorsun oyle suphe olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…