- Konu Sahibi papatya2147
-
39.Haftadayız.
3 gün kaldı yeni hayatımıza. Herşeyimiz hazır.
Haftalardır eve tıkılıp kaldım.
Boyum kısa kilo aldım çok çirkinim.Hareket edemiyorum.
Bebeğim sağlıklı mı endişeleri içindeyim.
Annem gelmeyecek kalmaya doğumdan sonra. Zaten ne zaman lazım olsa ortada yoktur.
Kayınvalide istemediğim halde gelip yine bir kusur bulacak giderken huzursuzluk çıkaracak. Yüzüme gülecek arkamdan eşimi dolduracak. Eşim yine sus pus olacak. Ve ben eşimden yine uzun bir süre nefret edeceğim.
Eşimin herşeyi bana batıyor. Keşke o annesinin evine gitse ikisinin de yüzünü görmesem.
Allahım sabır ver ne haldeyim neler düşünüyorum.Çok mutsuzum.
ben 37. haftadayım sırasıyla yazayım sıkıntılarımı
- duygusal filim ve dizi izleyemiyorum ağlama olasılığım %90
- yatakta sağdan sola, soldan sağa dönmek en eziyetli iş. kalitesiz uyku, huzursuz sabahlar
- banyo yapma süresi kısaldı (durdukça ayaklarım şişiyor)
- bazen ayakta durmaya tahammül bile edemiyorum
- durup dururken elde ayakta yüzde şişmeler
- hiç uyumayan sürekli hareket eden bir bebek
- şiş kocaman bir göbüşle çorap giymek, tırnak kesmek, yere eğilmek büyük bir eziyet
- koşmayı, zıplamayı, spor yapmayı özledim fakat şimdilik yapabildiğim tek aktivite yürümek oda kısıtlı bi süre
şöyle bakınca aslında süperiz, kızıma ait ilk anılar bunlar
sonuçta ben sağlıklıyım, bebeğim sağlıklı, herşey yolunda
gözümmü korktu ne benim :))) daha yolun ennnn başındayım...dilerim hepiniz sorunsuz bir şekilde alırsınız bebeklerinizi kucağınıza....
freedom06 arkadaşım ben de dğumu ankarada yapmak istiyorum (o günleri görebilirsem tabi) sen nerde yapacaksın bir de epidural normal doğum yapan yerler var mı ankarada???
ankaralıyım ama 8 yıldır ankarada yaşamıyorum
benimki kıymetli gebelik olduğundan özeller falan sezeryan diyor. bende devlet hastanesini seçtim mecburan. zekai tahire gidiyorum. muayeneler hızlı, kan ve idrar testleride çok hızlı. birtek NST için çok bekliyorsun, öyle böyle değil babam alıp eve götürüyor öğleden sonra tekrar geliyoruz. ultrasonda bebeğini göremiyorsun ekran doktora dönük, kilosunu bazen söylüyor bazen söylemiyor. ben hep özele gitmiştim, ilgi alaka muhteşemdi. burası biraz değişik geliyor tabi, gülsen mi ağlasan mı bilemiyorsun
tek derdim acil bi durumda bebeğime mudehale edebilsinler, kuvöz sorunu yaşamayalım. şükür tüm tahlillerim iyi, gidişat normal doğum gibi. yinede olmazsa sezeryanada sıcak bakıyorum. birde zekai tahirde VIP odaları var, ben orayı istiyorum, sonrasındada özel odaya geçerim (tabi bulabilirek 3 özel oda varmış, dolu olmazsa) VIP odada eşin girebiliyor doğuma, annen baban akrabaların dışarda bekliyor ve bebek hiç yanından ayrılmıyordoğumdan sonra yazarım zaten neler oldu ne yaptım falan
teşekkür ederim...
zakai tahirdeki VIP odalar ilgimi çekmişti benimde...bu arada ben de orda doğmuşum adı büyük doğumdu tabi o zamanlar...ben bu sömestr tatilinde araştırma için deren kliniğe özgür derene gitmiştim...3 düşüğüm var...hacettepede prof ama son durum ne bilemiyorum doğumu özgür beyle yapsam nerde olur bilemiyorum...epidural normal doğum var benim aklımda hep...offf ben orduda yaşıyorum benim ailem ankarada doğum kışa geliyor nasıl gidip geleceğim kafam çok karışık....
neyse o günleri bir görebilsem...
dilerim çabucak kolayca sağlıkla alırsın bebişini kucağına... haberlerini bekliyorum
..........
39.Haftadayız.
3 gün kaldı yeni hayatımıza. Herşeyimiz hazır.
Haftalardır eve tıkılıp kaldım.
Boyum kısa kilo aldım çok çirkinim.Hareket edemiyorum.
Bebeğim sağlıklı mı endişeleri içindeyim.
Annem gelmeyecek kalmaya doğumdan sonra. Zaten ne zaman lazım olsa ortada yoktur.
Kayınvalide istemediğim halde gelip yine bir kusur bulacak giderken huzursuzluk çıkaracak. Yüzüme gülecek arkamdan eşimi dolduracak. Eşim yine sus pus olacak. Ve ben eşimden yine uzun bir süre nefret edeceğim.
Eşimin herşeyi bana batıyor. Keşke o annesinin evine gitse ikisinin de yüzünü görmesem.
Allahım sabır ver ne haldeyim neler düşünüyorum.Çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?