9. aylık hamişler geri sayıım,sancılar,sıkıntılar ve tabiki heyacanımızı paylaşalım

ooo maaşallah bu eşlerde olmasa temizliğimizi kim yapacak
sürekli senindemi karnın aç kaç kilo aldın o kocayı sorma dün bana tekme attı son anda az zararla atlattık git diyorum yapışıyor
çocuğu ezer sanırım

Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah adını düşündünmü kopya çekeyim bende

Yok allah razı olsun yardımcıdır eşim :))) 15 kilo aldım ... doktor diyet verdi sözdeee ama sürekli yemek istiyorummmm

Alya olacak izin verirse :))

nefes darlığı
kaburgalarımda ağrı
huysuzluk vede kabuslar:)
bide nasıl doğurucam fobisi

son 10 güne girdik bakalım.. ancak daha nerede doğum yapacağıma karar veremedim. en ufak bir ağrıda heyecanlanıyorum. ve aslında artık bir an önce olsunda istiyorum. beklemek zor olmaya başladı bi de çok merak ediyorum nasıl olacak diye...

heyecan dorukta desenize allah kurtarsın kardeş doğum şekli nasıl olacak normalmi sezaryan mı

doktorum erken doğum diye telaşlandırdı beni çünkü ilk kızımda 34.haftada doğdu e bende heryeri kaldırdım temizlik yapayım diye halılar falan yıkamaya gittiii.son kontroldede demezmi daha 1,5a y kalır buuu hem sevindim hem üzüldüm temizliği sallıyorum hemen bitiririsem yine kirlenir ve yapacak kimsede yok 1 ay böyle durulmaz neyse haftaya bitiririm inşallah.off şikayetlerim:
-varislerim ağrıyor hemde 6.aydan beriii ama şimdi resmen çıldırdılar hemde vajinal bölgedee
-kaburgalarım-sırtım heryerim ağrıyor kızım biraz büyüdüğü için sanki hareket ederken organlarım yer değiştiriyor o kadar acıyor yannniii
--uyuyamıyorum,nefesim daralıyor daha uykuya dalmadan horlamaya başlıyorum hergece sabaha karşı can sıkıntısıyla uyanıyorum
-vede 1,5 yaşında kızım var çok yaramazzz öldürüyor beni ona bazen bağırıyorum sonrada oturup ağlıyorummm
günlük en fazla 1 bilemedim 2 saat enerjim var iş yapacak sonra tansiyonum yerlerdee ve ben bu halde koca evin temizliğini bitiricem ama nasıl zaten düzelttiğim yeri arkamdan cadı kızım dağıtıyor yine off offf offf

pardon size vajinal varisle ilgili özel mesaj attım bakabilirmisiniz acaba ?

ben normali çok istiyorum, şimdilik de öyle görünüyor ama hastaneye güvenmiyorum. o an canım burnumdayken beni sezaryene alıvereceklermiş gibi geliyor, tek korkum bu

valla canım benim korkumda bu ama ben doktoruma çok güveniyorum ona normal doğum istiyorum dedim tabiki öyle olacak dedi bi problemin yoksa asla izin vermem buna dedi gerçektende sezeryan yaptığı hastalar çok az oda ya yaşı büyük olan hamileler yada sorunlu olanlar bunun dışında hep normal doğum yaptırıyor.
birde kızlar size bi sorum olacak normal doğum süresi ortalama 7, 8 saat sürüyor yani 10cm kadar açılma olana kadar doktor gelmiyor sadece bebeğin çıkacağı zaman yani seni doğum koltuğuna aldıkları zaman geliyor bebişi sağlıcakla çıkarıp kordonu kesip gidiyor.
sizin gideceğiniz hastanede de böylemidir yani ben hiç duymadım 7-8 saat doktorun doğum yaptırdığını ozaman işini yapamaz dimi ama.
ohalde işin büyük kısmı ebelere kalıyor

özgür derene mi gidiyorsunuz?? bende 26. haftadayım kendisinin ismini çok duydum doğum konusunda... kaçınçı haftada gitsem kabul eder?? bilgilendiriseniz beni sevinirim :):)

kızlar horlama sorunu yaşıyormusunuz .. kocamıda uyutmuyorum sanırım :))))9 alay konusu oldum.. geçtiğimiz pazardan beri horluyorummm kendi horlamama bile uyanıyorum .. çok utanç verici ama ankara ekspresi gibiymişim :/:/

hayır canım bende horlama olmuyor sen kaç kilo aldın acaba hani kilodanmı acaba dicem nefes darlığı falan normal şeyler

37, haftamızdayız artık bir balonum resmen el yüz göz ayaklar davul
evde yanllızken duş almaya korkuyorum kayarım düşerim bişi olur diye annem olmasa napardım bilmem elim ayağım yemeğim herşeyim o oldu çok şükür yakın oturuyoruz
eşim çok ilgli ama bana yetmiyo son zamanları fazla trip yapmaya başladım beni istemiyosun beğenmiyosun çirkinleştim artık diye bana bakıp bu kız deli herhalde diye gülüyo
sanki hiç önceden zayıf değilmişim hep vücudum böyleymiş gibi geliyo unuttum eski hallerimi çorap giymek eziyet yere düşen şeylerden nefret ediyorum ayak tırnaklarımı kesmek işkence az kaldı hem kızıma hem yeni hallerime kavuşmama şimdi bide hormonlar tavan yaptı çok duygusalım inş o lohusa sendromu denen şeye girmem

hehehe ben çok önceden başlamıştım horlamaya, kilodandır yada bebek büyüdüğünden nefes darlığıda oluşturuyor olabilir. önceleri eşim dürttüğünde "ne horlaması horlamıyorum ya diyordum" şimdilerde kendi horlamama uyanıp gülüyorum. zayıflayınca geçer nasılsa

evde biri olmadan bende duşa girmiyorum ne olur ne olmaz. annem olmasa ne yapardım ben ya, ya oturuyorum ya yatıyorum. yeme içme temizlik herşey onda. şu yaşımda bile hala hakkını ödeyemeyeceğim işler yapıyor, zaten duygusalım, iyiden iyiye duygusallaştırıyor bu durum beni. eşimde bi alem, bi elinde kamera bi elinde fotoğraf makinası hangisinin çekimi daha iyi diye benim üstümde denemeler yapıyor. sonrada bana izletiyor, doğumu hangisiyle çekeyim diye, fesüphanallah ben aynalara küsmüşüm en fazla yüz aynasına bakabiliyorum adam komple beni izletiyor benden çok doğuma odaklanmış durumda, kilolarımı gördüğünü hiç sanmıyorum.

burada trajı komik olaylarla, duygusallar birbirine girmiş durumda

hehehe ben çok önceden başlamıştım horlamaya, kilodandır yada bebek büyüdüğünden nefes darlığıda oluşturuyor olabilir. önceleri eşim dürttüğünde "ne horlaması horlamıyorum ya diyordum" şimdilerde kendi horlamama uyanıp gülüyorum. zayıflayınca geçer nasılsa

evde biri olmadan bende duşa girmiyorum ne olur ne olmaz. annem olmasa ne yapardım ben ya, ya oturuyorum ya yatıyorum. yeme içme temizlik herşey onda. şu yaşımda bile hala hakkını ödeyemeyeceğim işler yapıyor, zaten duygusalım, iyiden iyiye duygusallaştırıyor bu durum beni. eşimde bi alem, bi elinde kamera bi elinde fotoğraf makinası hangisinin çekimi daha iyi diye benim üstümde denemeler yapıyor. sonrada bana izletiyor, doğumu hangisiyle çekeyim diye, fesüphanallah ben aynalara küsmüşüm en fazla yüz aynasına bakabiliyorum adam komple beni izletiyor benden çok doğuma odaklanmış durumda, kilolarımı gördüğünü hiç sanmıyorum.

burada trajı komik olaylarla, duygusallar birbirine girmiş durumda

olabilir :)) kilo aldım diye muhtemelen .. ama kendi sesime uyanıyorum ben bu daha da beter .. bebek ağırlaştığı için her daim dönemiyorum

ah ah ah horlamak istemiyorymmm

ben resim falan çekilmiyorum öyle fazla fazla unutuyoruz hep sonra pişman olucaz ama eşim doğum yüzünden beni paranoyak yaptı aylar öncesinden hazırl açantanı diyip duruyodu hazırladık şimdi ben bunları bunları alıcam dimi diyo ezberliycek sanki yanlız gidicek doğuma şu son 2 haftdadır beni doğurtamadı ya karnım ağrıyo diyorum ahh diyorum sancı oluyo kasıklarım basıyo her off dediğimde zıplıyo tamam doğuruyosun diye azimle erken doğurtucak beni iş yeri evime çok yakın burdan bile uzaklaşmak istemiyo anadolu yakasına geçicek korka korka gidiyo ya doğurursam diye adapazarına gitmeye niyeti vardı vazgeçti deli adam gece seslendimmi zıplıyo yataktan ahh onun tahmin ettiği kadar kolay doğurulsa annemede şimdi ev anahtarı yaptırıcak ya uzakta olursa diyeymiş sanki ben komple servisdışı olucam az kaldı azz şimdi karnıma bakmaya doyamıyorum kalpler çizip üstüne resimlerini çekicem göbişimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…