- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi papatya2147
-
34+6 :)) hayırlısı ile az kaldı...
Bu temizlik işi fena bende bişiler yapamadım bakalım eşimi ayartabilirsem hafta sonu yapacağız beraber..Çok şükür aşırı derece de ödem olmadı vücudumda ama dehşet kilo aldıkyüzüğümü halen takabiliyorummmm
Doymuyorumm doymuyorummm doymuyorummm midem sürekli yanıyor.. Dehşet derece de sıcak geliyor hava :))) gece uykusu azap olmaya başladı dönmeler vss .. Canım kocam sağolsun dibime kadar yapışıyor.. :))) Pazartesi günü doktor kontrolüm vardı hayatımda bu kadar eğlendiğim azdır doktorda sanırsam ... Kızımı alacağım günü bekliyorummm...
Birde her şey gözüme batıyor her şey her şey ... :)))
ooo maaşallah bu eşlerde olmasa temizliğimizi kim yapacak
sürekli senindemi karnın açkaç kilo aldın o kocayı sorma dün bana tekme attı son anda az zararla atlattık git diyorum yapışıyor
çocuğu ezer sanırım
Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah adını düşündünmü kopya çekeyim bende
sen daha doğurmadınmı ifsumnadial
son 10 güne girdik bakalım.. ancak daha nerede doğum yapacağıma karar veremedim. en ufak bir ağrıda heyecanlanıyorum. ve aslında artık bir an önce olsunda istiyorum. beklemek zor olmaya başladı bi de çok merak ediyorum nasıl olacak diye...
doktorum erken doğum diye telaşlandırdı beni çünkü ilk kızımda 34.haftada doğdu e bende heryeri kaldırdım temizlik yapayım diye halılar falan yıkamaya gittiii.son kontroldede demezmi daha 1,5a y kalır buuu hem sevindim hem üzüldüm temizliği sallıyorum hemen bitiririsem yine kirlenir ve yapacak kimsede yok 1 ay böyle durulmaz neyse haftaya bitiririm inşallah.off şikayetlerim:
-varislerim ağrıyor hemde 6.aydan beriii ama şimdi resmen çıldırdılar hemde vajinal bölgedee
-kaburgalarım-sırtım heryerim ağrıyor kızım biraz büyüdüğü için sanki hareket ederken organlarım yer değiştiriyor o kadar acıyor yannniii
--uyuyamıyorum,nefesim daralıyor daha uykuya dalmadan horlamaya başlıyorum hergece sabaha karşı can sıkıntısıyla uyanıyorum
-vede 1,5 yaşında kızım var çok yaramazzz öldürüyor beni ona bazen bağırıyorum sonrada oturup ağlıyorummm
günlük en fazla 1 bilemedim 2 saat enerjim var iş yapacak sonra tansiyonum yerlerdee ve ben bu halde koca evin temizliğini bitiricem ama nasıl zaten düzelttiğim yeri arkamdan cadı kızım dağıtıyor yine off offf offf
heyecan dorukta desenize allah kurtarsın kardeş doğum şekli nasıl olacak normalmi sezaryan mı
ben normali çok istiyorum, şimdilik de öyle görünüyor ama hastaneye güvenmiyorum. o an canım burnumdayken beni sezaryene alıvereceklermiş gibi geliyor, tek korkum bu
teşekkür ederim...
zakai tahirdeki VIP odalar ilgimi çekmişti benimde...bu arada ben de orda doğmuşum adı büyük doğumdu tabi o zamanlar...ben bu sömestr tatilinde araştırma için deren kliniğe özgür derene gitmiştim...3 düşüğüm var...hacettepede prof ama son durum ne bilemiyorum doğumu özgür beyle yapsam nerde olur bilemiyorum...epidural normal doğum var benim aklımda hep...offf ben orduda yaşıyorum benim ailem ankarada doğum kışa geliyor nasıl gidip geleceğim kafam çok karışık....
neyse o günleri bir görebilsem...
dilerim çabucak kolayca sağlıkla alırsın bebişini kucağına... haberlerini bekliyorum
..........
kızlar horlama sorunu yaşıyormusunuz .. kocamıda uyutmuyorum sanırım :))))9 alay konusu oldum.. geçtiğimiz pazardan beri horluyorummm kendi horlamama bile uyanıyorum .. çok utanç verici ama ankara ekspresi gibiymişim :/:/
kızlar horlama sorunu yaşıyormusunuz .. kocamıda uyutmuyorum sanırım :))))9 alay konusu oldum.. geçtiğimiz pazardan beri horluyorummm kendi horlamama bile uyanıyorum .. çok utanç verici ama ankara ekspresi gibiymişim :/:/
37, haftamızdayız artık bir balonum resmen el yüz göz ayaklar davul
evde yanllızken duş almaya korkuyorum kayarım düşerim bişi olur diye annem olmasa napardım bilmem elim ayağım yemeğim herşeyim o oldu çok şükür yakın oturuyoruz
eşim çok ilgli ama bana yetmiyo son zamanları fazla trip yapmaya başladım beni istemiyosun beğenmiyosun çirkinleştim artık diye bana bakıp bu kız deli herhalde diye gülüyo
sanki hiç önceden zayıf değilmişim hep vücudum böyleymiş gibi geliyo unuttum eski hallerimi çorap giymek eziyet yere düşen şeylerden nefret ediyorum ayak tırnaklarımı kesmek işkence az kaldı hem kızıma hem yeni hallerime kavuşmama şimdi bide hormonlar tavan yaptı çok duygusalım inş o lohusa sendromu denen şeye girmem
37, haftamızdayız artık bir balonum resmen el yüz göz ayaklar davul
evde yanllızken duş almaya korkuyorum kayarım düşerim bişi olur diye annem olmasa napardım bilmem elim ayağım yemeğim herşeyim o oldu çok şükür yakın oturuyoruz
eşim çok ilgli ama bana yetmiyo son zamanları fazla trip yapmaya başladım beni istemiyosun beğenmiyosun çirkinleştim artık diye bana bakıp bu kız deli herhalde diye gülüyo
sanki hiç önceden zayıf değilmişim hep vücudum böyleymiş gibi geliyo unuttum eski hallerimi çorap giymek eziyet yere düşen şeylerden nefret ediyorum ayak tırnaklarımı kesmek işkence az kaldı hem kızıma hem yeni hallerime kavuşmama şimdi bide hormonlar tavan yaptı çok duygusalım inş o lohusa sendromu denen şeye girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?