9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; fiziksel değişim ve sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ayrıca ilişkinizle ilgili belirsiz konular belirli hale gelecek ama 9 Ekim'de Plüton S olacak bundan dolayı kariyer hayatınızda 15 günlük süreçte manipülasyon, baskı ve otoritelerle anlaşmazlık gerçekleşebilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. 10 Ekim tarihinde Plüton ileri hareketine başlayacak.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; sağlık, hastaneler, kapalı alanlarla ilgili bir sürece girebilirsiniz ama bir taraftan da kariyerinizle ilgili kalıcı ve uzun vadeli destekler alacaksınız. 9 Ekim'de Plüton S olduğu için; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akrabalarla ilgili krizsel durumlar gerçekleşebilir. 10 Ekim ile birlikte Plüton ileri hareketine başlayacak.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; sosyal çevre, topluluk, derneklerle ilgili belirsiz konular belirli hale geliyor. Bu süreçte güzel sonuçlarla karşılaşacaksınız. Ama Plüton S olduğu için; finans, sağlık konularında krizsel durumlar yaşanabilir. 10 Ekim tarihinde Plüton ileri hareketine başlayacak.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; kariyer hayatınızda belirsiz konular belirli hale gelebilir ama bu durumlar sizin istemediğiniz gibi olabilir.
Krizi fırsata dönüştürmek için duygusal tepkiler yerine mantık ve çıkarınıza göre hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca 9 Ekim'de Plüton S olacağı için; ortaklık, evlilik, ilişki, mahkeme ya da açık düşmanlarınızla ilgili krizsel durumlar içinde kalabilirsiniz. Baskı ve manipülasyona uğrayabilirsiniz. 10 Ekim tarihinde Plüton ileri hareketine başlayacak.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; yurt dışı, eğitim, seyahat, uzak akrabalar, hukukla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Sonuçlar ise sizin istediğiniz gibi gelişecek. 9 Ekim tarihinde Plüton S olacak bundan dolayı sağlık, çalışma hayatında, gündelik hayatta ya da evcil hayvanınızla ilgili krizsel bir gün geçirebilirsiniz. 10 Ekim tarihinde Plüton ileri hareketine başlayacak.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca;
para, ödeme, borçlar, ortağın ya da eşin parasıyla ilgili belirsizlikler belirli hale gelecektir. Kariyer açısından güzel gelişmeler gerçekleşebilir. 9 Ekim'de Plüton’un S olmasından dolayı; aşk, hobi, çocuk, borsa, tatil konularında krizsel durumlar ise yaşanabilir. 10 Ekim tarihiyle beraber ise Plüton ileri hareketine başlayacak.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; evlilik, ortaklık, ilişki konularında belirsizlikler belirli hale gelecek. 9 Ekim'de Plüton S olacak ve aile ve evinizle ilgili krizsel durumlar yaşanabilir, dikkatli olmalısınız. 10 Ekim tarihinde Plüton ileri hareketine başlayacak.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; sağlık, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanınızla ilgili belirsiz konular belirli hale gelecektir. Ayrıca ev ve ailenizle ilgili de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 9 Ekim'de Plüton ise S olacak bundan dolayı
yakın çevre, seyahat, iletişim, kardeşlerle krizler yaşanabilir, dikkatli olmalısınız. 10 Ekim ile birlikte ; Plüton ileri hareketine başlıyor olacak.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; aşk, çocuk, tatil, eğlence, borsa konularıyla ilgili belirsizlikler belirli hale gelecek ve bu konularda güzel sonuçlar alabileceksiniz. Ama Plüton S olduğu için; maddi konularda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum, krizsel durumlar yaşanabilir. 10 Ekim tarihiyle beraber Plüton ileri hareketine başlayacak.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; aile, ev ve kariyerinizle ilgili belirsiz konular belirli hale gelirken sizi zorlayacak durumlar içinde kalabilirsiniz ama maddi açıdan güzel fırsatlar yakalayabileceksiniz. 9 Ekimde Plüton ise S olacak; siz bu tarihte çok sert olabilirsiniz ve affetmeyen bir tutum sergileyebilirsiniz bu da hayatınızda krizlere sebep olabilir. 10 Ekim ile birlikte Plüton ileri hareketine başlayacak.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; kardeşler, eğitim, seyahat, yakın çevrenizle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor ve istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Ama 9 Ekim'de Plüton S olduğu için;
psikoloji, sağlık, gizli düşmanlarınızla ilgili krizsel bir gün geçirebilirsiniz. 10 Ekim'de Plüton ileri hareketine başlıyor.
9 Ekim tarihindeki Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; para ve iş hayatınızla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Ayrıca otoritelerden gizli destek de alabilirsiniz. Plüton ise S olacak. Plüton S etkisiyle 9 Ekim tarihinde;
sosyal çevre, arkadaşlar ve güçlü insanlarla krizler, sorunlar yaşanabilir ama siz krizi fırsata dönüştürebileceksiniz. 10 Ekim tarihinden sonra Plüton ileri hareketine başlıyor.
Dilara Yıldızhan