9 Eyll niversitesi Doktor

atarta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
1
0
86
Çanakkale
9 eylül üniversitesi tıp fakültesinde 3 yıl önce ramimde bulunan 21 cm lik kitle servikal ameliyatla alındı önceleri cok rahat ettim ama 6 aydır cok ağrım var.ben çanakkale de oturuyorum ve hiç bilgim yok hocalar hakkında :S 9 eylül üniversitesi tıp fakültesinden bir hoca önerebilirmisiniz ..lütfen bu hafta gitmem lazım ağrılara dayanamıyoru ve çanakkalede ki doktaorlara da güvenmiyorum acıkcası..bir tanesimenopoz diyerek kan testi ile kitleyi gözden kacırdığı için büyümesine neden oldu.. bir diğeri ise rahmi almamız lazım acil dedi..sonra duydum ki o doktor her giden kadının rahmini alıyormuş tabi sebebi malum(( ama hoca alırsak meme kanserine davet cıkarmış olur dedi ve servikal ameliyat yaptı.. küçük bir yer çanakkale ve ben yine 9 eylül istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim tüm arkadaşlara..

canım izmiri bilmiyorum ama annemde aynı rahatsızlıklar vardı. mart ayında ameliyat oldu.
edirne tıp fakültesinde oldu annem ameliyatını. doktorundan da çok memnunduk.
bizde çok doktor gezmiştik şükür kavuştu sağlığına
içini ferah tut canım.gönlüne göre bir doktor bulursun da sağlığına kavuşursun inşallah

Cnm,çok geçmiş olsun.Dokuz Eylül Üniversitesinde Doç.Dr.Uğur Saygılıya gideceksin.Çünkü kendisinin uzmanlık alanı bu.Dokuz Eylülde diğer doktorlarada gitsen,seni Uğur hocaya yönlendirecekler.Gönül rahatlığıyla git.Çok iyidir.Ama şu an izinde.3 ağutosda işbaşı yapacak.ALLAH yardımcın olsun.Kısa zamanda şifa bulursun inşallah.

Anneniz tam olarak ne ameliyati oldu ve kac yasindaydi acaba?

Anneniz tam olarak ne ameliyati oldu ve kac yasindaydi acaba?

annem 50 yaşındaydı.
rahminde oldukça büyümüş bir myomu vardı.ana rahmindeki 3 aylık bebek kadar dı büyüklüğü. buna bağlı rahimde kalınlaşma vardı.

yaşından ve rahatsızlığından dolayı birde menapoza girmek üzere olduğundan dolayı
rahim ve yumurtalıkları alındı annemin.şu anda çok çok iyi:nazar

şikayetleri çoktu çünkü ağrısı kanaması çok fazlaydı.

Benim annemde rahimde kalınlaşmadan dolayı sürekli kanama vardı ve kanser riski olduğu için rahmini aldılar..Şimdi çok iyi ve kapalı ameliyat oldu..

9 eylÜlde yakup erata derım ben.sÜper bır doktor.prof zaten.Çok bılgılı.ama 9 eylÜlde normal yolla bakılabılıyomusun bılmıyorumalsancakta Özel muayenesı var.bıraz pahalı ama kesınlıkle paragÖz deıl.ben ona gıtmıŞtım.ufak bı operasyon geÇırmem gerekıyordu.kendısıbunun Çok Önemlı olmadıĞını baŞka yerde daha ucuza yapturabıleceĞımı sÖyledı ve ben hıÇ fıyattan bahsetmemıŞtım.ayrıca arkadaŞımın annesınede rahmınınkesın alınması sÖylenmıŞtı fakat dr erataya gıttıler o rahım alınmadan bu amelıyatı gerÇekleŞtırdı.eĞer maddı durumun uygunsa mutlaka gıt ona.Çok memnun kalacaksın canım

çanakkalede kadın hastalıkları anabilim dalı uzmanı prof doktor MERT GÖL opuyorumnanaktan var daha onceleride izmirde görev yapıyordu benım ılk dogumumu gerceklestırdı mukemmel bir doktor hayatımda onun gıbı bır doktorlarla daha karsılaşmadım yani kısaca dıyecegım sız orda mert göl varken izmire falan gelmeyi düşünmeyi bakın bölümünün en süperi en mükemmeli o ben suan ıkıncıye hamıleyım ızmırde olsaydı yıne ona gıdecektım ama malesef siz sanslısınız oyle bir doktor bir daha gelmez söyleyeyim baskası boşş.

ege üniversitesinde mert kazandı yı onerırım muhtesem bır dr ama ankaradada hakan satıroglu muhtesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…