9 EYLÜL ÜNİ. önerebileceğiniz doktorlar?

PalParmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
127
0
96
İzmir
5 haftalık hamileyim.9 eylülü düşünüyorum fakat hangi doktora gidicem bir türlü karar veremedim.şimdiden bir doktor ayarlayıp aynı doktorda kalmak istiyorum.önerilerinizi bekliyorum

canım ben deu mezunuyum ve dersimize giren hocalar arasında serkan bey kesinlikle en iyisiydi.
bilgisi ve becerisine güvenebilirsin..
çok iyi bir hocadır kendisi; izmirde olsam hiç düşünmeden bende ona giderdim:ecrin_bebek:

canım bende doç. sabahattin altunyurt u kesinlikle tavsiye ederim.ben 40 haftaya girdim artık uzun zamandır ona gidiyorum ve çok memnunum.çok bilgili bir doktor ve ne sorarsan hiç usanmadan cevap veriyor.ben kaç defa cepten aramak zorunda kaldım sağolsun her defasında çok güzel bi şekilde cevap verdi.ben o zaman serkan beyinde methini çok duydum ama cep numarasını vermiyor dediler diye onu tercih etmedim sabahattin beye yöneldim.benim bi arkadaşım geçen sene onunla doğum yaptı bende onun tavsiyesi üzerine gittim ve hiç pişman olmadım

canım bende doç. sabahattin altunyurt u kesinlikle tavsiye ederim.ben 40 haftaya girdim artık uzun zamandır ona gidiyorum ve çok memnunum.çok bilgili bir doktor ve ne sorarsan hiç usanmadan cevap veriyor.ben kaç defa cepten aramak zorunda kaldım sağolsun her defasında çok güzel bi şekilde cevap verdi.ben o zaman serkan beyinde methini çok duydum ama cep numarasını vermiyor dediler diye onu tercih etmedim sabahattin beye yöneldim.benim bi arkadaşım geçen sene onunla doğum yaptı bende onun tavsiyesi üzerine gittim ve hiç pişman olmadım

hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.Hamilelikte doktora her an ulaşabilmek çok önemli bence ne zaman ne olacağı belli olmuyor.doç.dr sabahattin altunyurtun özel muayenesine mi gidiyorsunuz?

hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.Hamilelikte doktora her an ulaşabilmek çok önemli bence ne zaman ne olacağı belli olmuyor.doç.dr sabahattin altunyurtun özel muayenesine mi gidiyorsunuz?

evet canım 9 eylülde özel muayenesi var ona gidiyorum 150 tl ücreti.doğuma da onun girmesini istiyorsan 800 tl civarında bi ücret yatırılıyormuş doğum zamanında.senin için de hersseyin hayırlısı olsun.bak mesela benim bugün 40+2 oldu ama normal doğum istediğim için sabahattin bey bekleyelim dedi.başka doktor olsa hemen sezeryana alalım derdi.

bende normal doğum istiyorum ama şartlar ilerde ne olur bilemem..benim tiroid sorunum var o yüzden biraz endişeliyim,doktorumla sürekli iletişim halinde olmak istiyorum bebeğimin rahatsızlığımdan etkilenmesini istemiyorum.
bende sabahattin beye gitmeye karar verdim.çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.bebiş kız mı erkek mi?adını ne koyacaksınız?ne güzel bir heyecan sayılı dakikalarınız kalmış bebişi görmeye.darısı banaaaaa.

bende normal doğum istiyorum ama şartlar ilerde ne olur bilemem..benim tiroid sorunum var o yüzden biraz endişeliyim,doktorumla sürekli iletişim halinde olmak istiyorum bebeğimin rahatsızlığımdan etkilenmesini istemiyorum.
bende sabahattin beye gitmeye karar verdim.çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.bebiş kız mı erkek mi?adını ne koyacaksınız?ne güzel bir heyecan sayılı dakikalarınız kalmış bebişi görmeye.darısı banaaaaa.

canım tiroid sorunun varsa mutlaka bi endokrin uzmanına da gitmelisin..bende de var tirod problemi..erdal dumanı tavsiye ederim sana..benim hormonlar onun sayesinde düzenli gidio..bebek için çok önemli biliosun..ama sadece özel muayenehanesi var..

canım bende 10 yıldır hipotiroid hastasıyım.şimdilik değerlerim iyi,bu ayki kontrollerimi yaptırdım önümüzdeki ay bende erdal dumana gitmeyi düşünüyorum.alsancaktaymış yeri netten baktım metnini çok duydum.tahlillerimi yaptırıp gidicem randevuda sorun çıkartmazlar herhalde özel olduğu için.

darısı sana tatlım en kısa zamanda inşallah

canım gebelikte gerçekten çok oynuo hormonlar..ben hamileliğin başlarında 50lik euthyrox kullanıodum günde bir tane..sonra günde 2 ye çıkardı erdal bey..şu an ise 150 lik eutyhrox kullanıorum..zaten erdal bey 6 haftada bir tahlil istio..ona göre düzenliyo..randevuda sıkıntı yaşamazsın....Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

canım sende hamileymişsin ay ne güzel ne güzel kaç haftalık?bende 100 luk eutyhrox kullanıyorum daha baştayım diye değiştirmediler.20 gün sonra bende gidicem erdal beye.sen tahlillerini nerde yaptırıyorsun erdal beyin ordamı yoksa önceden tiroid tahlillerini yaptırıp mı gidiyorsun?buarada sen kadın doğuma nereye gidiyorsun? amin canım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. keseyi görüyüm diyordum keseyi gördüm,şimdi de kalp atışını duyuyum diyorum inşallah duyarım önümüzdeki hafta doktora gidicem.

arkadaşlar bende 9 eylülde sabahattin altınyurt u tavsiye ederim kendisi çok sıcakkanlı biri ve işindede iyi perinatal tanı uzmanı.

canım sende hamileymişsin ay ne güzel ne güzel kaç haftalık?bende 100 luk eutyhrox kullanıyorum daha baştayım diye değiştirmediler.20 gün sonra bende gidicem erdal beye.sen tahlillerini nerde yaptırıyorsun erdal beyin ordamı yoksa önceden tiroid tahlillerini yaptırıp mı gidiyorsun?buarada sen kadın doğuma nereye gidiyorsun? amin canım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. keseyi görüyüm diyordum keseyi gördüm,şimdi de kalp atışını duyuyum diyorum inşallah duyarım önümüzdeki hafta doktora gidicem.

canım ben 26 haftadayım..tahlilllerini hıfzısıhada yaptırabilirsin beni erdal bey oraya yönlendirdi..hiç ücret ödemedim tahlile.ben ilk gidişimde tahlilimi yaptırıp gitmiştim tsh çok yükselmişti benim..ama sağolsun erdal bey sayesnde düzene girdi..benim eşim askerde o nedenle şu an antalyadayım ailemin yanında, bir ay sonra izmirde olcam geldiğimde bi dr bulmam gerekecek:)) ege ünv i düşünüyorum ama bakalım..özel olursada egepolü düşünüorum bu forumda çok övüolar fiyatlarıa uygun cidden..bu arada erdal bey paracı bir insan değil gerçekten..ben antalyada olduğum halde burda tahlil yaptırıorum mail gönderiorum ve ilaç dozajımı ayarlıo sağolsun...izmire geldiğimde ilk iş gidicem kendisine..sende inşallah bebişin pıtpıtlarını duycaksın..sonra bi bakmışızz kucağımızdalarr inşallahh

oyyy çoğu gitmiş senin ne güzel inşallah bende 20 li haftalara gelirim.inşallah canım hayırlısıyla alırız bebişlerimizi.bende hıfzısıhada tahlillerimi yaptırıyıp öyle giderim.kız mı erkek mi senin?buarada hayırlı teskereler

oyyy çoğu gitmiş senin ne güzel inşallah bende 20 li haftalara gelirim.inşallah canım hayırlısıyla alırız bebişlerimizi.bende hıfzısıhada tahlillerimi yaptırıyıp öyle giderim.kız mı erkek mi senin?buarada hayırlı teskereler

teşekkür ederim canm ...benim kızım olcak Allah nasip ederse..Valla zaman nasıl geçti hiç anlamadım bak seninde öyle olcak..bi bakmışsın 10 lu haftalardasın bi bakmışsın 20 li..zaman su gibi akıp geçiyo..

yardımcı olmaya çalışayım ancak bizim ürettiğimiz mobilyalar mdf ve boyalı ürünler olduğundan maliyet olarak yüksek ama ben yinede fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım antalyaya teslimat ve montaj konusunda yardımcı olurum 1700 2000 tl arasında şık sağlam ve modern bir bebek odasına sahip olursunuz ben ödeme konusunda da yardımcı olurum internet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz kardeşler bebe mobilya izmir 232 237 11 39

ben ilk zamanlar yakup beye gidiyordum ama memnun kalmadım..serkan beydende randevu almak mesele..ama sabahattin bey iyi...
12 gün ve sonradan 2 gün 9 eylülde yattım..hastalara ilgilerini gördüm..

Back
X