canım bende doç. sabahattin altunyurt u kesinlikle tavsiye ederim.ben 40 haftaya girdim artık uzun zamandır ona gidiyorum ve çok memnunum.çok bilgili bir doktor ve ne sorarsan hiç usanmadan cevap veriyor.ben kaç defa cepten aramak zorunda kaldım sağolsun her defasında çok güzel bi şekilde cevap verdi.ben o zaman serkan beyinde methini çok duydum ama cep numarasını vermiyor dediler diye onu tercih etmedim sabahattin beye yöneldim.benim bi arkadaşım geçen sene onunla doğum yaptı bende onun tavsiyesi üzerine gittim ve hiç pişman olmadım
hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.Hamilelikte doktora her an ulaşabilmek çok önemli bence ne zaman ne olacağı belli olmuyor.doç.dr sabahattin altunyurtun özel muayenesine mi gidiyorsunuz?
bende normal doğum istiyorum ama şartlar ilerde ne olur bilemem..benim tiroid sorunum var o yüzden biraz endişeliyim,doktorumla sürekli iletişim halinde olmak istiyorum bebeğimin rahatsızlığımdan etkilenmesini istemiyorum.
bende sabahattin beye gitmeye karar verdim.çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.bebiş kız mı erkek mi?adını ne koyacaksınız?ne güzel bir heyecan sayılı dakikalarınız kalmış bebişi görmeye.darısı banaaaaa.
canım sende hamileymişsin ay ne güzel ne güzel kaç haftalık?bende 100 luk eutyhrox kullanıyorum daha baştayım diye değiştirmediler.20 gün sonra bende gidicem erdal beye.sen tahlillerini nerde yaptırıyorsun erdal beyin ordamı yoksa önceden tiroid tahlillerini yaptırıp mı gidiyorsun?buarada sen kadın doğuma nereye gidiyorsun? amin canım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. keseyi görüyüm diyordum keseyi gördüm,şimdi de kalp atışını duyuyum diyorum inşallah duyarım önümüzdeki hafta doktora gidicem.
oyyy çoğu gitmiş senin ne güzel inşallah bende 20 li haftalara gelirim.inşallah canım hayırlısıyla alırız bebişlerimizi.bende hıfzısıhada tahlillerimi yaptırıyıp öyle giderim.kız mı erkek mi senin?buarada hayırlı teskereler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?