- 4 Eylül 2019
- 69
- 29
- 38
- 31
- Konu Sahibi Korkusuzanneadayim
-
Gercekdenmi inşallah akşam test yapacağımYerleşme kanaması. Tebrikler. Gebelik testi ve kan testi ile taçlandırılmalı bence. Güzel bir duygu. Sonucunu paylaş yaparsan eğer.
ilk zamanlar kanaması olan arkadaşlar çok oldu burada kuzum. Gebelerin % 30 unun başına geliyor sanırım . Pazartesi ilk işin bir kadın doğumcuya gitmek olsun. Muhtemelen progestan gibi düşük yapmanı engelleyecek bir ilaç verir. (Bana vermişti)Şimdide 1 2 damla kahverengi leke gelmiş kızlar
Ne biliyim ay 10 gün geçsin diye bekliyordum bide benim kaldığım yerde imkan.yok kuzum eşimin işinden dolayı oyuzden sabrediyordum akşam yapayım bari bi test marketlerdede satılıyor akşam ineyim.ilede inşallahTest yap hemen kız 9 gün geçmiş bir de nasıl sabrediyorsun hadi hayırlısı canım
Düşük riski demekmi bu şimdi.kuzumilk zamanlar kanaması olan arkadaşlar çok oldu burada kuzum. Gebelerin % 30 unun başına geliyor sanırım . Pazartesi ilk işin bir kadın doğumcuya gitmek olsun. Muhtemelen progestan gibi düşük yapmanı engelleyecek bir ilaç verir. (Bana vermişti)
Anladım canım sonucu bize de söyle canım ne kadar oldu bebek isteyeliNe biliyim ay 10 gün geçsin diye bekliyordum bide benim kaldığım yerde imkan.yok kuzum eşimin işinden dolayı oyuzden sabrediyordum akşam yapayım bari bi test marketlerdede satılıyor akşam ineyim.ilede inşallah
Yeni evliyim 2 aylık bu 2. Ayim kuzum korunmadim hiç ilk ay olmadı bu ay tekrar denedik inşallah akşam hayırlı haberler yazarım dua edinAnladım canım sonucu bize de söyle canım ne kadar oldu bebek isteyeli
olabilir arkadaşım ama korkma dediğim gibi coğu gebenin de başına gelebiliyor. Sadece geç kalmadan bir doktora görün ki öyle bir risk varsa önlem alınsın. Ama nabıyoruzzz morali hep yüksek tutuyoruzzzDüşük riski demekmi bu şimdi.kuzum
Tamam canım saololabilir arkadaşım ama korkma dediğim gibi coğu gebenin de başına gelebiliyor. Sadece geç kalmadan bir doktora görün ki öyle bir risk varsa önlem alınsın. Ama nabıyoruzzz morali hep yüksek tutuyoruzzz
Inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun korktum.ne yalan soliyim ama bakalım inşallah vardır rabbim.sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim bahsettigin sey yerlesme kanamasida olabilir hemen korkma belki ilaca bile gerek kalmaz ki yerlesme kanamsi deglse bile bu kanamalar gorulebilior genelde adet olacakmissin gibi asiri sancin oldgnda yogun parlak kirmizi kanaman olursa kork tebrik ederm banada dua et lutfen insallah bnmde olur hayirlisiyla
Korkma canm gebelrn cogunda oluyr boyle seyler ilk 3 ayda. Ufak ara kanamalr olur sen dikkat et ytrInşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun korktum.ne yalan soliyim ama bakalım inşallah vardır rabbim.sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar 30 günde adet oluyordum bu ay adetim 9 gün geçti sağ kasık ağrım.sağ bel ağrım göğüslerimde hassasiyet soğuk sıcak basması bacaklarımda ağrı hatta sağ bacağımda varis bile oluşuyor halsizlik uyku hali gibi belirtilerim vardı idrarında koyuydu eski yöntem gebelik testlerini uyguladım hep olumlu çıkdı ve biraz önce lavaboya gittiğimde hafif kan gördüm bu nedemek.oluyor benim.icimi.bi ferahlatacak bilgiye sahip olan yokmu allah rızası için aranızda doktor.felan yada üste.gorme dedikleri şey böylemi.oluyor hiç böyle olan oldumu aranızda?
Akşam bi test yapayım bakalım ne olacakKorkma canm gebelrn cogunda oluyr boyle seyler ilk 3 ayda. Ufak ara kanamalr olur sen dikkat et ytr
Eski yöntem gebelik testi nasıl oluyor bende öğrenebilir miyimAkşam bi test yapayım bakalım ne olacak
Benide etiketle cnm merak ettmAkşam bi test yapayım bakalım ne olacak
Benim annem o şekilde öğrenmiş hamile olduğunu bir miktar idrara 1 çay kaşığı dolusu karbonat atıyormuşsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin bide çamaşır suyunu duymuştum komşumdan bir miktar idrara bir miktar çamaşır suyu döküyorsun köpürürse hamilesin deneyin bakalım ne olacak günün herhangi bi saatindeBenide etiketle cnm merak ettmama %99 gebesndir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?